Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 69 от 135 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2013

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от mastersku Виж публикацията
    Колеги помагайте. Не мога да пусна субтитрите на sony w65 .Пускам файл x264 mkv ,слагам субтрите със същото име и завършващи на srt и ми излизат с въпросчета. Пускам филма от външен хард диск. Нещо явно трябва да се направи по-специфично? на lg-то го нямам този проблем.Там си вървят всички
    От "options" менюто, избираш CP1251 за кодиране.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, в събота си купих 42W805. Но имам проблем с Тубата, нещо не мога да я пусна, трябва ли това да ме притеснява. Стигам до сърча и от там ме изхвърля от приложенията. Нета ми минава през суич, телевизора е вързан с лан кабел. Може би връзката ми е слаба, поради това , че има навързани още няколко устройства (лаптоп, комп, IPTV), но затова пък другите приложения като Qelle, 3D ми вървят перфектно.

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Не се справям много добре с Руския, но това значи ли, че можем да избегнем сеттоп бокса, и IPTV то да си го гледаме през тунера на телевизора?
    Този пост е редактиран от sarabernar; 02-12-13 в 10:33.

4. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от yavorvm Виж публикацията
    В доставчика си беше, те ми казаха, че докато оправят автоматичното детектване, да го добавя ръчно
    но така и не успях, просто менюто за digital manual tuning e сиво винаги

Просто си прексанирах каналите изцяло след като оправиха проблема, но се чудя що не може ръчно

Може ли някой колега да погледне дали му е активно менюто за ръчна настройка?
    Имаше една отметка която трябва да ме маркира за да може после да ме се коригират,поне на по старите модели.Друото което може да направиш е на една флашка да си запаметиш подредбата на каналите(в меню на ТВ то има такава опция)и после ако има промяна зареждаш от там каналите и си готов.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2006

оправих се със субтитрите на sony w650. Ако са на uni-8, трябва и на телевизора да се нагласи на uni-8.Ако са на Ansi, трябва на tv-то да са на декодиране 1251. Благодаря Ви !

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Тази седмица пак ходих да ги гледам и сравнявам W805 и W905 има ги един до друг в магазина и ми направи впечатление, че на W905 цветовете са много пресилени да не кажа нереални - особено червеното. Консултанта се опитваше да ме убеди, че точно това което виждам е червено, и че нямало как да се коригира само червения цвят. После се позачетох във форумите и там намерих разни коментари за "over-saturated colour reproduction", различни коментари за опцията "[Live Colour]" която било най-добре да се изключи и т.н.
    Някой забелязал ли е, че в W905 цветовете изглеждат нереални(пресилени)?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да забелязал съм го - във всички ревюта се препоръчва да се изключи функцията triluminos
    Sony kdl**w905A owners thread part 3 | AVForums
    Official Sony KDL-55W900A Owners Thread

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от kras1001 Виж публикацията
    Тази седмица пак ходих да ги гледам и сравнявам W805 и W905 има ги един до друг в магазина и ми направи впечатление, че на W905 цветовете са много пресилени да не кажа нереални - особено червеното. Консултанта се опитваше да ме убеди, че точно това което виждам е червено, и че нямало как да се коригира само червения цвят. После се позачетох във форумите и там намерих разни коментари за "over-saturated colour reproduction", различни коментари за опцията "[Live Colour]" която било най-добре да се изключи и т.н.
    Някой забелязал ли е, че в W905 цветовете изглеждат нереални(пресилени)?
    Ами те на повечето телевизори са така, доста са пресилени цветовете. Просто на това сони W905 са супер контрастни и ярки.
    Аз лично съм свикнал покрай телефона ми на Самсунг .
    За W805, когато е на Автоматичен режим, Live Colour="Low", ако избереш Cinema, тогава Live Colour е изключен.
    Аз предполагам че тези настройки са подобни и на W905, може като си в магазина да разъкаш различните опции.
    Когато е на Cinema веднага се вижда промяна в цветовете и не са така ярки, а по-скоро реалистични, но мен не ме кефи.
    Те за това във всички ревюта пишат за Сони да се гледа на режим Cinema, тогава цветовете са най-близо до реалността.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Да забелязал съм го - във всички ревюта се препоръчва да се изключи функцията triluminos
    Sony kdl**w905A owners thread part 3 | AVForums
    Official Sony KDL-55W900A Owners Thread
    До колокото четох функцията triluminos не може да се изключва(http://www.avforums.com/threads/sony...791303/page-36 пост #1062). Излкючва се само "Live Colour" или се дава на "Low". Някой който има W905 да каже дали е така. И ако се "Live colour" е на off пак ли ще червенее така или се оправят цветовете?
    Този пост е редактиран от kras1001; 02-12-13 в 22:21.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Според това ревю, може да се изключва, като се използва режима Custom Mode.

12. Member
    Тук е от
    May 2013

За колегата с котката от която не иска да се отърве : https://www.youtube.com/watch?v=PIdoglU1t70#t=242
    best732 одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Здравейте, дали може да ми дадете информация или ревю на Sony W685, тъй като не успявам да намеря за нито един модел от тази серия, иначе предполагам, че разликата в серията е само в размера. Благодаря!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Виж публикацията
    Според това ревю, може да се изключва, като се използва режима Custom Mode.
    Това ревю е за Sony's KD-55X9005A Ultra HD TV т.е. друг модел не е за W905 освен ако не са с едни и същи менюта.
    Има ли някой, който да е щастлив собственик на Sony W905 за да сподели как е - може ли да се изключва triluminos или не, а и да сподели как е телевизора дали наистина цветовете са нереално пресилени и ако да дали може да се коригират и да станат радващи окото?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И аз май бях чел в някое от ревютата , че може да се изключва и точно такъв беше съвета - за филми и телевизия да е изключена , а да се ползва само с компютърни сигнали и игри .

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    За колегата с котката от която не иска да се отърве : https://www.youtube.com/watch?v=PIdoglU1t70#t=242
    Много полезно колега.Мислех да правя един специален шкаф,ама като ми казаха цената и се отказах почти на момента.Мислех да хващам стойката с планки за шкафа,а то се оказа че на самият телевизор имало дупки за болтове,което много ще ми улесни задачата.Само мисля да ползвам по яки планки от ламарина.Мерси много за линка и мисля че Христослав трябва да го добави на първа страница,защото може и да има други с моя проблем.Все пак ще имам едно наум и няма да оставям котка сама в хола за по-дълго време.

Сега ми дойде на акъла,че може да направя планката като дъга,така ще има болтове отпред и отзад и ще стане нещо като крачетата на телевизора.Може и по-тънка неръждаема шина за целта.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-12-13 в 21:07.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе