Страница 48 от 92 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Благодаря за отговорите,вече Сонито работи през Булсатката и утре съм решил да се запозная с ZHD100 по-обстойно.В цялата идея най-ме дразни да ползвам приемника и дистанционното на булсата.
    А иначе явно не съм се изразил точно за някой.Предпочетох сони-то EX720 пред D6510,но пак повтарям сложени един до друг след 40 мин. ръчкане на настроиките и на двата телевизора сонито имаше маааалко по-добра картина:1 Нямаше дразнещи хоризонтални линий. 2.Бялото на сонито беше по-добро,пак с малко.3.Цената на самсунга е с 400лв. нагоре,като там влизат доста НЕ нужни за мен екстри.4. EX720 има доста приличен звук (това го разбрах у дома)за такъв SLIM дизайн,конкретизирам BASS-a,високи и средни са OK при всички TV-та.

Не ангажирам никой с това мнение,за мен,един приятел и консултанта в магазина картинката изглеждаше така.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Я пиши очилата тая година как са ,че миналата бяха пълен т...к -малко да мръднеш и 3Д-то отиваше на кино.

4. Тук е от
    Oct 2011

Само в магазина ги пробвах и "ефекта" за който говориш го имаше ,но не е болка за умиране.Проблема е в това ,че самото 3D на това ТВ не е голяма раЛта

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от borysmalyar
    с маска не,значи доколкото разбрах лед,освен за тежеста и дебелина нищо недопринася?!утре кат ходя ще видиме кво ще е по добро,по съм склонен към лед,въпреки че колкото е по в началото една технология толкова възможноста за бъг е по голяма.Нали имаше начин да се проверят часавете на тв,поне така пише
    LED е единственото предимство на EX600, ако може да се нарече предимство. Докато EX500 е с по-добрия видеопроцесор BE3 и 100Hz. Не казвам, че EX600 е лош избор, напротив, доста сполучлив модел е според мен. Просто, EX500 е по-разумния избор в случая. Впрочем и EX600 е модел 2010 г., и при него риска от мостри е голям.

dokovski, обстойното запознаване с ZHD100, ще ти отнеме най-много 5 минути, а с дистанционното, около 2. Половината му функции не работят.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Оня ден в метро -Варна имаше 2 бр.40ех500 в кашони на цена 1077 лв.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Приятно съм изненадам от неочаквано много по-добрата картина на моделчето EX402 в подробно пряко сравняване с EX500. Ако разбира се мога да помогна на някого, който иска хем да спести пари - хем да има по-добра картина.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2010

Здравейте ,някой ако може да даде съвет .Предстой покупка на ТВ и съм се спрял на модела CX520 , но се колебая дали да е 46 или 40 инча . Ще се гледа от 3м

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от zloto74
    Здравейте ,някой ако може да даде съвет .Предстой покупка на ТВ и съм се спрял на модела CX520 , но се колебая дали да е 46 или 40 инча . Ще се гледа от 3м
    Винаги по-големия печели...особено ако се двоумиш! Взимай 46 ако имаш възможност и парите не са критерия за избор.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ако имаш парите - винаги по-големия (е, разбира се ако 40" е 1000 лв., а 46" е 2000 лв. е доста неизгодно). Привиква се много бързо.

12. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Приятно съм изненадам от неочаквано много по-добрата картина на моделчето EX402 в подробно пряко сравняване с EX500. Ако разбира се мога да помогна на някого, който иска хем да спести пари - хем да има по-добра картина.
    днес пообиколих и всъщност ех500 е бясна мостра в магазините,драскани и без дистанционно,продавача ми предложи модела 46 отначало се отказах (голям) но след приглеждане всъщност не е чак толкова.46ех402 е с 100 кинта по скъп но затва големия плюс е размера,по сравнения с другите модели(за1100) е на същите параметри.Има един нов модел за 1200 сх520 май-но е 40 ,интернети др.(ненужни) какво мислите за модела ех 402 всъщност?малко инфо колега

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Лично на мен серия ЕХ402 не ми харесва -дори на ХД нещо не ме грабва ,а какво остава за СД /има един съфорумник ,който я харесва и я хвали ,но.../,днес пак гледах EX402 и EX410 и пак не ми харесаха ,а и бяха сложени до Панасоник 42Е30 ....Цената е изгодна ,но май е по-добре /ако държиш на Сони/ да се ориентираш към модел 2011г /без 4/.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Лично на мен серия ЕХ402 не ми харесва -дори на ХД нещо не ме грабва ,а какво остава за СД /има един съфорумник ,който я харесва и я хвали ,но.../,днес пак гледах EX402 и EX410 и пак не ми харесаха ,а и бяха сложени до Панасоник 42Е30 ....Цената е изгодна ,но май е по-добре /ако държиш на Сони/ да се ориентираш към модел 2011г /без 4/.
    преди не държах на сони,но след първия тв филипс 42,ми писна да обикалям сервизи и магазини за рекламации(верно нисък клас за 1250 го взех) тук обаче гарантирано качество на сони и то 46",а цената просто не заслужава коментар.на 40 с интернет не бих се навил излишно(вярно нов процесор,а реалните екстри струват поне 400 отгоре)искам да бъда реалист,много хубаво сони и дори тв иска пари(2000) и дори и да се напъна да ги дам в краен резултат получаваш пак тв които след 3месеца макс година вече ще е стар(като технология)по добре да сменям тв след като му изтече гаранцията 3,4,5години отколкото да му мисля колко съм дал.това го разбрах с gsmite куп екстри които в краен случаи само ги разглеждаш или ти скапва софта,когато просто искаш само да говориш,подобно е с кола на старо и т.н. горе долу направих своя избор и утре други ден утивам да го взимам...дано да случа ,че съм карък на тия неща хич не ми върви((((((

16. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Здравейте пичова.Днес си взех 46NX720 Мноооого съм доволен - голям телевизор.Абе някой може ли да ми каже как да си изкарам часовник на екрана?Това е първото нещо с което се озорих.Иначе менюто е много лесно ама този часовник не можах да го намеря.Не се смейте ми помагайте

17. Тук е от
    Oct 2011

Да те попитам с какво 46NX720 те впечатли повече от 46HX720, който е по-евтин и е "по-горната" H серия?

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от ndd
    Здравейте пичова.Днес си взех 46NX720 Мноооого съм доволен - голям телевизор.Абе някой може ли да ми каже как да си изкарам часовник на екрана?Това е първото нещо с което се озорих.Иначе менюто е много лесно ама този часовник не можах да го намеря.Не се смейте ми помагайте
    И за какво ти е този часовник постоянно на екрана -за да си го имаш отпечатан завинаги ли ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 92 ПърваПърва ... 38464748495058 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе