Страница 47 от 92 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Връзвай с приемник с HDMI.
    Лично на мен 6510 ми допада повече, но прецени дали гланцовия панел няма да те дразни при твоите условия на гледане,

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dokovski
    Здравейте,от няколко часа съм собственик на SONY 40EX720 и съм леко бесен.Не мога да разбера как да си пусна сигнала от Булшиткома.През коаксиален кабел се опитвам да го гледам, но греда утре сутрин съм в магазина за free очила и някакъв свестен кабел-предполагам че е от него.отворен съм за съвети,казвайте каквото знаете или изпатили:
    1.-заслужава ли си Булшита или истината е другаде?Ако да,има ли разлика с ZHD 100 и HDMI кабел или да карам с SKART
    2.В какъв срок може да бъде върнат и подменен(в случй,че продъжава да ми скапва нервите).Купен е Техномаркет.
    Избора беше между SAMSUNG UE40D6510 и SONY 40EX720,като в началото идеята беше само за да сравня самсунга с нещо защото бях решил,че ще е D6510.
    Не знам да ти честитя ли или не.....
    1. Булшита си е лайна като картина - почти всичките им канали са с орязана резолюция. Засега Сателайт БГ са добре, но и цената е по-висока. Има разлика с ZHD 100 и HDMI кабел - действай по въпроса.
    2. До 3 дни след покупката може да го подмениш с друга бройка или модел .

4. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте, предстои ми покупка на телевизор и се загледах по KDL-46HX720BAEP, поради атрактивната цена за такъв клас. Ще се гледа от всичко по малко, ТВ (засега булсатком но ще минавам на мегалан) PC филми , Blueray. Разстоянието е около 3m. Какво е мнението ви за този модел? Благодаря!

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от dokovski
    Здравейте,от няколко часа съм собственик на SONY 40EX720 и съм леко бесен.Не мога да разбера как да си пусна сигнала от Булшиткома.През коаксиален кабел се опитвам да го гледам, но греда утре сутрин съм в магазина за free очила и някакъв свестен кабел-предполагам че е от него.отворен съм за съвети,казвайте каквото знаете или изпатили:
    1.-заслужава ли си Булшита или истината е другаде?Ако да,има ли разлика с ZHD 100 и HDMI кабел или да карам с SKART
    2.В какъв срок може да бъде върнат и подменен(в случй,че продъжава да ми скапва нервите).Купен е Техномаркет.
    Избора беше между SAMSUNG UE40D6510 и SONY 40EX720,като в началото идеята беше само за да сравня самсунга с нещо защото бях решил,че ще е D6510.
    D6510
    - страхотен дизайн
    -много добро меню
    -плеър който чете доста повече формати от конкурента сони
    –кристален панел,което е минус в някой ситуаций
    -и най-важното е,че можех да си го позволя
    Sony 40EX720
    -по-добро бяло от самсунга
    -малко по-добра картина
    -липсата на дразнещи верикални линий
    -по-добра цена.
    Не ангажирам никой с това мнение,но поставени един до друг нещата за мен изглеждаха така
    Ако проблемът е в пускането на Булсаткома, не виждам как точно смяната със Самсунга ще ти го реши.
    По-скоро отиди на форума за телевизионни оператори и в темата за Булсатком ги питай как да си подкараш телевизията.
    И защо просто не попиташ самите Булсатком?

6. Тук е от
    Oct 2011

колеги,след дълго четене ми запуши леко главата ами сега какво..???
    бях се спрял на сони 40 но гледам че има някакъв 42(два инча дали са от значение?!) и то лед,продавача ме посъветва самсунг +100 лв(сони 42 била много съмнителна работа. идеята ми е следната за 1100 има сони42 ех410 (лед и по голям екран),или все пак да взема чист лсд и по висок клас за тия парички. за филипс не искам да чувам защото купих миналата година един 42 хич не съм очарован.Целта е гледане на филми,игри и малко тв.благодаря за отзивите

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

До колегата със Булсатком. Смени си приемника с HD и си го пусни през HDMI-a.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

borysmalyar
    2 инча само някой с изключително набито око може да забележи. Не виждам голям смисъл заради 2 инча. Ориентирай се по останалите неща. Аз също не бих се насочил към 42-инчово Сони, а към 40 - поне ще е със Самсунг панел. 42-ките... може би АУОптроникс? а може би, за да няма може би - 40-ка и така.
    Например, въпреки че е в друга марка ТВ, 42 инчовите панели, които слагат Тошиба тази година (АУОптроникс) според мен са си направо смотани. Толкова слаб контраст бяха мейнстрийм ТВ през 2006 г.

10. Тук е от
    Oct 2011

като се порових доста в нета съвсем случаино попаднах на този модел SONY KDL-40EX600AEP мисля че заслужава внимание,пак и цената е доста приемлива,немисля че ще намеря кои знае какво по-добро сони за тия пари,а се съмнявам и за конкурентите

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от borysmalyar
    като се порових доста в нета съвсем случаино попаднах на този модел SONY KDL-40EX600AEP мисля че заслужава внимание,пак и цената е доста приемлива,немисля че ще намеря кои знае какво по-добро сони за тия пари,а се съмнявам и за конкурентите
    По-добро Sony за същите пари е 40EX500. Обаче, не съм сигурен, че ще намериш запечатка.

12. Тук е от
    Oct 2011

Никой нищо не казва за 46HX720BAEP, а и из нета има малко инфо за него. Има ли тук притежатели на въпросният модел?

13. Тук е от
    Oct 2011

По-добро Sony за същите пари е 40EX500. Обаче, не съм сигурен, че ще намериш запечатка.
    защо така,уж лед е малко по добре,по ярки и т.н. нещо сега несхванах логиката,доколкото прочетох ех500 е нещо като образец за тв,600 не е ли по висока серия(клас) или лед не е чак толкова голям плюс,в магазина все ми се струваше че лед са с по голяма яснота по ярки и т.н. или просто е от настроиките на тв.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    borysmalyar
    2 инча само някой с изключително набито око може да забележи. Не виждам голям смисъл заради 2 инча. Ориентирай се по останалите неща. Аз също не бих се насочил към 42-инчово Сони, а към 40 - поне ще е със Самсунг панел. 42-ките... може би АУОптроникс? а може би, за да няма може би - 40-ка и така.
    Например, въпреки че е в друга марка ТВ, 42 инчовите панели, които слагат Тошиба тази година (АУОптроникс) според мен са си направо смотани. Толкова слаб контраст бяха мейнстрийм ТВ през 2006 г.
    SONY KDL-42EX410B е с S IPS панел

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от borysmalyar
    защо така,уж лед е малко по добре,по ярки и т.н. нещо сега несхванах логиката,доколкото прочетох ех500 е нещо като образец за тв,600 не е ли по висока серия(клас) или лед не е чак толкова голям плюс,в магазина все ми се струваше че лед са с по голяма яснота по ярки и т.н. или просто е от настроиките на тв.
    Ти с маска за електрожен ли искаш да го гледаш ? CCFL подсветката са си с напълно достатъчни нива на яркостта /даже в излишък/ -ЕХ500 си беше много добра серия ,но едва ли има модели ,които не са били мостри.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    SONY KDL-42EX410B е с S IPS панел
    Това не подобрява много прогнозата, и двата ми телевизора са с IPS панели и ако кажа, че са с висок контраст, значи да излъжа.

18. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Ти с маска за електрожен ли искаш да го гледаш ? CCFL подсветката си с напълно достатъчни нива на яркостта /даже в излишък/ -ЕХ500 си беше много добра серия ,но едва ли има модели ,които не са били мостри.
    с маска не,значи доколкото разбрах лед,освен за тежеста и дебелина нищо недопринася?!утре кат ходя ще видиме кво ще е по добро,по съм склонен към лед,въпреки че колкото е по в началото една технология толкова възможноста за бъг е по голяма.Нали имаше начин да се проверят часавете на тв,поне така пише

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 92 ПърваПърва ... 37454647484957 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе