Връзвай с приемник с HDMI.
Лично на мен 6510 ми допада повече, но прецени дали гланцовия панел няма да те дразни при твоите условия на гледане,
Връзвай с приемник с HDMI.
Лично на мен 6510 ми допада повече, но прецени дали гланцовия панел няма да те дразни при твоите условия на гледане,
Не знам да ти честитя ли или не.....Първоначално публикувано от dokovski
1. Булшита си е лайна като картина - почти всичките им канали са с орязана резолюция. Засега Сателайт БГ са добре, но и цената е по-висока. Има разлика с ZHD 100 и HDMI кабел - действай по въпроса.
2. До 3 дни след покупката може да го подмениш с друга бройка или модел .
Здравейте, предстои ми покупка на телевизор и се загледах по KDL-46HX720BAEP, поради атрактивната цена за такъв клас. Ще се гледа от всичко по малко, ТВ (засега булсатком но ще минавам на мегалан) PC филми , Blueray. Разстоянието е около 3m. Какво е мнението ви за този модел? Благодаря!
Ако проблемът е в пускането на Булсаткома, не виждам как точно смяната със Самсунга ще ти го реши.Първоначално публикувано от dokovski
По-скоро отиди на форума за телевизионни оператори и в темата за Булсатком ги питай как да си подкараш телевизията.
И защо просто не попиташ самите Булсатком?
колеги,след дълго четене ми запуши леко главата ами сега какво..???
бях се спрял на сони 40 но гледам че има някакъв 42(два инча дали са от значение?!) и то лед,продавача ме посъветва самсунг +100 лв(сони 42 била много съмнителна работа. идеята ми е следната за 1100 има сони42 ех410 (лед и по голям екран),или все пак да взема чист лсд и по висок клас за тия парички. за филипс не искам да чувам защото купих миналата година един 42 хич не съм очарован.Целта е гледане на филми,игри и малко тв.благодаря за отзивите
До колегата със Булсатком. Смени си приемника с HD и си го пусни през HDMI-a.
borysmalyar
2 инча само някой с изключително набито око може да забележи. Не виждам голям смисъл заради 2 инча. Ориентирай се по останалите неща. Аз също не бих се насочил към 42-инчово Сони, а към 40 - поне ще е със Самсунг панел. 42-ките... може би АУОптроникс? а може би, за да няма може би - 40-ка и така.
Например, въпреки че е в друга марка ТВ, 42 инчовите панели, които слагат Тошиба тази година (АУОптроникс) според мен са си направо смотани. Толкова слаб контраст бяха мейнстрийм ТВ през 2006 г.
като се порових доста в нета съвсем случаино попаднах на този модел SONY KDL-40EX600AEP мисля че заслужава внимание,пак и цената е доста приемлива,немисля че ще намеря кои знае какво по-добро сони за тия пари,а се съмнявам и за конкурентите
По-добро Sony за същите пари е 40EX500. Обаче, не съм сигурен, че ще намериш запечатка.Първоначално публикувано от borysmalyar
Никой нищо не казва за 46HX720BAEP, а и из нета има малко инфо за него. Има ли тук притежатели на въпросният модел?
защо така,уж лед е малко по добре,по ярки и т.н. нещо сега несхванах логиката,доколкото прочетох ех500 е нещо като образец за тв,600 не е ли по висока серия(клас) или лед не е чак толкова голям плюс,в магазина все ми се струваше че лед са с по голяма яснота по ярки и т.н. или просто е от настроиките на тв.По-добро Sony за същите пари е 40EX500. Обаче, не съм сигурен, че ще намериш запечатка.
SONY KDL-42EX410B е с S IPS панелПървоначално публикувано от Lance
Ти с маска за електрожен ли искаш да го гледашПървоначално публикувано от borysmalyar
? CCFL подсветката са си с напълно достатъчни нива на яркостта /даже в излишък/ -ЕХ500 си беше много добра серия ,но едва ли има модели ,които не са били мостри.
![]()
Това не подобрява много прогнозата, и двата ми телевизора са с IPS панели и ако кажа, че са с висок контраст, значи да излъжа.Първоначално публикувано от madmaxx
с маска не,значи доколкото разбрах лед,освен за тежеста и дебелина нищо недопринася?!утре кат ходя ще видиме кво ще е по добро,по съм склонен към лед,въпреки че колкото е по в началото една технология толкова възможноста за бъг е по голяма.Нали имаше начин да се проверят часавете на тв,поне така пишеПървоначално публикувано от svetlio1