Страница 58 от 92 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Пробвах с по - къс кабел - насичането си остана . Вчера си сложих медия плеяр класик и пробвах с него - нямаше резултат. Признавам че кодеците не съм ги обновявал , ще проверя и ще пиша. А има ли вероятност да е от ХП-то и ако си сложа уиндолс 7 64 бита да се оправи ?

P.S. Забравих да спомена че насичането става само на mkv форнат, преди малко си изтеглих едно HD клипче с TS формат , качеството на картината беше уникално и нямаше никакво засичане. Имам чувството че компа ми не приема добре тоя mkv , с пот плеяр моментално се прецакваше и ставаше мазало. Н монитора на компа ми няма засичане , но може и да не го виждам понеже е доста по малък екрана

2.  

3. Тук е от
    Oct 2002

Ако можеш смени компютъра и ще стане ясно

4. Тук е от
    Dec 2011

Смених K-lite и драйверите с най - новите но за съжаление нямаше ефект

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А каква е видеокартата и /както попита колегата/ на монитора ти има ли го насичането ? Може да пробваш и с POT player , доста лек е -с него на 10 г Пентиум 4 с Нвидиа 5500 подкарвам 1080р /сече ,обаче с другите изобщо не пали / .

6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Направи си настройки на видеокартата,на change resolution намери refresh rate и го сложи на 24Hz.

7. Тук е от
    Dec 2011

icogen благодаря ти много , твоят съвет се оказа дългоочакваното разрешение за проблема.Имам един въпрос само - това че сложих 24 херца на тв-то като настройка ще повлияе ли на качеството на картината ? Благодаря и на всички други за съветите които ми дадоха.
    п.с. Извинявам се предварително ако въпроса ми е смешен , признавам че не съм голям спец в тази област

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сменяш ги ,когато пускаш филми ,те се снимат в 24 кадъра и ще ги гледаш ,както е искал режисьора /почти... /,иначе за работа с комп. си пускаш 60хц .

10. Тук е от
    Dec 2011

То се оказва че няма да ги сменям май , телевизора и монитора са ми закачени за компа . На монитора херцовете са си 60 , аз сложих 24 на телевизора само. С dual view настройка съм между тях

11. Тук е от
    Dec 2011

Като натисна <input select> на дистанционното влиза в сервизното меню. Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и как да го оправя ?
    Изключвах телевизора от дистанционното, копчето му, от контакта, но няма промяна.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kemilev
    Като натисна <input select> на дистанционното влиза в сервизното меню. Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем и как да го оправя ?
    Изключвах телевизора от дистанционното, копчето му, от контакта, но няма промяна.
    Не би трябвало да е така. Обади се в сервиза или в представителството на Сони и ги попитай. После пиши какво са ти отговорили.

13. Тук е от
    Dec 2011

Един въпрос за Сони KDL-40EX720 . Рзбрах че на доста от телевизорите въпреки че пише че са 100 херца реално не са. Въпроса ми е на този модел реални ли са 100-те херца или е рекламен трик ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

galin79,
    Колегите вече ти написаха - смени драйверите на видеокартата и по възможност пробвай с друг PC!
    Може да не му стига мощност на процесора, видеокартата или Windows се е скапал.

Опа! сега видях, че си оправил проблема!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от galin79
    Един въпрос за Сони KDL-40EX720 . Рзбрах че на доста от телевизорите въпреки че пише че са 100 херца реално не са. Въпроса ми е на този модел реални ли са 100-те херца или е рекламен трик ?
    100 херца е.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Ако някой е запознат с положението относно абривиатурата BAEP която в ТМ си слагат по етикетите би ли могъл да сподели дали моделите там наистина са такива и дали въобще SONY още я използва за моделите си за Европа. От информацията, която успях да събера всички сонита в БГ са си едни и същи. ТМ си пишат на техните етикети BAEP, но на практика това не го пише никъде другаде - нито по кашоните, нито по самите ТВ-апарати. Някой има ли информация по въпроса?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от danneyTEAM
    Ако някой е запознат с положението относно абривиатурата BAEP която в ТМ си слагат по етикетите би ли могъл да сподели дали моделите там наистина са такива и дали въобще SONY още я използва за моделите си за Европа. От информацията, която успях да събера всички сонита в БГ са си едни и същи. ТМ си пишат на техните етикети BAEP, но на практика това не го пише никъде другаде - нито по кашоните, нито по самите ТВ-апарати. Някой има ли информация по въпроса?
    Пишат си го в цяла Европа

http://www.facebook.com/notes/led-hd...81856055215767

http://www.euronics.ee/tootekaart_en...KDL40NX720BAEP

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 92 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе