Страница 61 от 92 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

днес го подкарах криво ляво - пуснал съм два лан кабела от рутера до тв (един за вънжен плеър и един за тв), един HDMI и един коаксиален, разбира се. Първите ми впечатления са отлични - хвана всички цифрови програми от кабелната, а аналоговите изглеждат учудващо добре. Мога да го сравнявам с 46 инчова тошиба, която приема същия сигнал, но странно защо не лови всичките цифрови канали.Търсенето продължи около 10мин (при тошиба пълно сканиране е 4-5 часа!) Иначе компютъра ми е с i5 2500к и се надявам да е достатъчен за ЗД, но за сега нямам очилата пък и на дневен ред все още е запълване и боядисване на изкъртените заради кабелите стени
    Но според мен покупката е идеална за парите си
    Забравих да погледна дали има някакъв цифров изход за звука, защото имам един старичък усилвател Ямаха с декодери за ДТС звук и мисля как да го свържа сега

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от dbitzepsa
    Да се възползвам ли от промоцията за SONY 3D KDL-40EX720,струва ли си ТВ-то парите ?
    Някой нещо по въпроса ?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Някой нещо по въпроса ?
    Да струва си парите. Моделите с PVR функция могат да записват и при изключен телевизор, но докато записва не може да сменяш на друга програма. Все пак тунера е само един.

Цитат Първоначално публикувано от ccc
    днес го подкарах криво ляво - пуснал съм два лан кабела от рутера до тв (един за вънжен плеър и един за тв), един HDMI и един коаксиален, разбира се.
    Пусни и един оптичен кабел от телевизора.
    Като правило оптималният вариант е:
    2 HDMI кабела
    1 оптичен кабел
    1 Lan кабел

http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19478:1321:1
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19478:1321:2
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19478:1321:3

http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19478:1316:1
    http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19478:1316:2

5. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Чак сега успях да пробвам HDMI кабела - включвам го в компютъра - нищо , помислих си че все пак е въпрос на настройки. Включвам външен юсб плеър през същия кабел - пак нищо, пробвам с плеъра и друг HDMI кабел в същия порт на телевизора и ... работи . Възможно ли е да съм прецакал HDMI при монтажа или просто са ми продали неработещ?? Какъв кабел да взема ако реша да го сменям?? препоръчайте ми някакъв хубав, който се продава в техномаркет, технополис, зора или онлайн с дължина между 3 и 5 метра?

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Hama

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

10 метра noname за 15 лв. от Карфур - работи прекрасно, че даже е и с текстилна оплетка отвън.
    Смисъл в скъпи HDMI кабели = 0.

8.  

9. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

А за аудиото чак сега се сетих - компютрите поддържат ли аудио през HDMI кабел или ще ми трябва допълнителен???
    ако трябва още един кабел направо ще се откажа, то станаха 1000 кабели

10. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да струва си парите. Моделите с PVR функция могат да записват и при изключен телевизор, но докато записва не може да сменяш на друга програма. Все пак тунера е само един.
    Да се похваля,снощи станах собственик на SONY 40ex720

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ccc
    А за аудиото чак сега се сетих - компютрите поддържат ли аудио през HDMI кабел или ще ми трябва допълнителен???
    ако трябва още един кабел направо ще се откажа, то станаха 1000 кабели
    Поддържат аудио през HDMI.

Да се похваля,снощи станах собственик на SONY 40ex720
    Честито най-после се реши

12. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Благодарение на теб hristoslav2 !Интересно ми е дали мога да гледам филми през компа на ТВ-то ако ги свържа с кабел.Най вече за 3Д ме интересува (какво да използвам за да гледам филми,освен нали оригинални БлуРей....други варианти) ?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодарение на теб hristoslav2 !Интересно ми е дали мога да гледам филми през компа на ТВ-то ако ги свържа с кабел.Най вече за 3Д ме интересува (какво да използвам за да гледам филми,освен нали оригинални БлуРей....други варианти) ?
    Можеш да гледаш 3Д филми през компа на ТВ-то чрез кабел HDMI 1.4 или чрез Lan кабел, като си инсталираш DLNA сървър на компа.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Можеш разбира се.Ползвай HDMI кабел или преход DVI>HDMI, ако нямаш HDMI на видеокартата, важно е компа да ти е добър за да може да плейва FullHD филми.За MKV филми може да ползваш примерно KMplayer в замунда го има.За Blu-Ray 3D ползвай Power DVD 10 (https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=214535&hit=1)или Arcsoft Total media Theatre (http://energy-torrent.com/details.php?id=22951), като за последните два ти е необходим виртуално CD, т.е. Daemon Tools.През Daemon Tools маунтваш филма който е формат .iso и през една от двете програми го пускаш.
    Може да сваляш филми примерно от тука http://energy-torrent.com/browse.php...=31&descrbox=1 .
    След като пуснеш някой .MKV филм изображението е двойно, разделено по хоризонтатла или вертикала, натискаш бутона 3D на дистанционното и избираш режима на 3D според това какъв филм си свалил.Ако гледаш Blu-Ray 3D, автоматично ТВ-то би трябвало да го разпознае и да превключи в 3D режим.И не на последно място очилата

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

А става ли да прехвърля филма на ПС3-ка и от там да го пускам,дали ще го възпроизведе.... ?Защото тези кабели ги имам(DVI & HDMI)и компа е мощен,но Тв ще бъде в другата стая и става малко сложничко А през модем-а мога да ги прехвърля на пс3,че редовно си прехвърлям игри за по 30-40гб и нямам проблеми

17. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Ще помоля hristoslav2 да даде компетентно мнение относно предстоящата промоция на Sony KDL-46NX715 в Метро.Един от консултантите там ме убеждава че телевизора не бил 3D а 3D ready и му трябвало някакъв адаптер за да се гледа 3d,твърди още че телевизора бил 100hz и нямало как да е 3D,май ще трябва и очила да се купуват отделно а тия разбирачи така наречени консултанти ,си нямат идея какви и откъде могат да се купят........такова е положението в Русенското Метро,така че се надявам на помоща ви че много съм се навил да го взема ако всичко му е редовно на телевизорчето.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2010

На каква цена е в метро Sony KDL-46NX715

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 61 от 92 ПърваПърва ... 1151596061626371 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе