Всъщност ме интересува написаното в Техномаркет дали отговаря на истината или си го пишат само по техните етикети?
Всъщност ме интересува написаното в Техномаркет дали отговаря на истината или си го пишат само по техните етикети?
Защо да не отговаря на истината ?Първоначално публикувано от danneyTEAM
B - black /черен корпус/
AEP - all european produkt /общоевропейски продукт/
Е за източна Европа и за бяла Европа маркировките са различни. АЕР-то се ползва във втория случай, а за първия производителя е придвидил маркиране с "K", а във въпросния случай няма никаква маркировка. Само примерно НХ820 и нищо след това. Огледах целия телевизор, поисках и кашона - нищо! Пустото му АЕР го има само на техните си етикети. Звънях и на Деком. Те също потвърдиха, че на всички сонита няма маркировка след цифровото обозначение.
Техноверигите си го пишат по инерция това обозначение на етикетите. Иначе ако мислиш, че има някаква разлика между моделите предлагани у нас и тези в Германия примерно - провери версиите на фирмуера предлаган на сайтовете в двете страни.
Може би ще има разлики в моделите продавани във Великобритания и Италия заради използваните системи там
MHP(Multimedia Home Platform),
MHEG (Multimedia Home Еlectronic Guide).
но само софтуерно
При мен възникна следният проблем - тегля 1080Х264 , пускам го на телевизора през компа но картината ми не е разпъната на целият екран , Пробвам с друг филм - пак така. Дайте съвети къде е проблема![]()
Току що проверих. Един и същ е - PKG3.704EUA. Поне него дават и БГ, и в ДЕ сайта. Благодаря за съвета!Първоначално публикувано от hristoslav2
Каква е разликата между SONY KDL-46NX710 и SONY KDL-46ЕX720 ?
Кой е по добър?
http://www.sony.bg/comparison/kdl46e.../kdl46nx710aepПървоначално публикувано от bo4o
SONY KDL-46NX710 - модел 2010г с гланцов екран + процесор BRAVIA ENGINE 3 +Dynamic Edge LED + MotionFlow 100Hz PRO
SONY KDL-46ЕX720 - модел 2011г с матов екран + нов процесор X-Reality + Edge LED + Уеб браузър + Skype + Motionflow XR 200
Благодаря на Христослав2 за помоща !
кажете къде е най-ниската цена на SONY KDL-46ЕX720 ? В технополис за 1979лв с 2бр. очила? Дали са същият модел както в техномаркет и където цената за очилата е обявена на почти 600лв?
Като че ли до скоро беше 1800 или 1900лв с очилата в техномаркет или греша?
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...720-p46623013/Първоначално публикувано от ccc
Здавейте,
Скоро се сдобих с чисто нов стар модел на Сони-40ЕХ500.Много съм доволен от картината с Булсатски приемник.
Сега искам да го подкарам и на компа.Купил съм кабел DVI към HDMI.Видео картата е АТИ х1050.
Въпроса ми е какви настройки трябва да направя така че да не скапя нито тв-то нито компа.
С тази карта ще мога ли да плейвам филми ХД или не? Ако някой може да обясни как става ще съм много благодарен.
Има ли проблим за компа ако плейва както на монитора ,така и на тв-то едновременно?
Благодарности
Искам да ви попитам моят телевизор е SONY KDL42EX410 и когато преработя файловете със aviaddxsub и го пусна те зареждат самоче проблема е следния че Звука изостава с 7/8сек можеби защото при чупене на прозорец се чува след 10сек примерно те говорат субтитрите излизат но звука идва след секунди
Удачен ли е варианта телевизор с гланцов екран в доста осветено помещение?
Аз ако може ще отговоря от друг аспект. В доста осветено помещение дори и матовите екрани са дразнещи. При тях няма такова силно отражение, което чак да те заслепява, обаче пък падащата върху екрана светлина се размазва на едно огромно светло петно, което почти не позволява да се види какво въобще има зад него. Имам 2 матови телевизора, обширни дългогодишни наблюдения и непоколебимо мнение![]()