Страница 64 от 92 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Сега ,първо да се поправя , че HX720 модела НЕ е с матов панел ,предният път като съм ги гледал явно "консултантите" в ТМ са сложили табелки 46HX720 пред модела 46ЕХ720 /като дизайн са идентични -разликата е именно "лъскавия" панел в НХ/ . Като качество на картината /за ХД и 3Д ,че нямаше време да пробвам СД/ ще се наложи моделите да се разграничат така -
    1. При 40" осезаемо превъсходство на 40НХ720 ,като то най-много се дължи на "лъскавия" панел и донякъде динамичната подсветка ,с малко но забележимо след него е 40NX720 и с накрая 40ЕХ720 и то с доста голяма разлика ,главно заради отвратителния матов панел.
    2.При 46" ситуацията е малко по различна -там без почти никаква разлика са 49НХ720 и 46NX720 /аз бих предпочел NX720 заради защитния "Горила" панел -на изложения 46HX720 вече имаше сериозен отпечатък от длан по средата /и пак доста след тях 46ЕХ720.
    Сравненията са правени в ненормално осветения ТМ Бургас ,където условията на щандовете на Филипс и Сони са наистина отвратителни -силно осветени и с допълнително синьо светещи неони ниско долу... В домашна среда с нормално осветление ЕХ720 може би няма да е толкова далеч от другите ,но лично за мен вече съм решил ,че ТВ с матов панел е неприемлив вариант. /не че не го знаех и преди ,но... /
    Здравейте!
    Да попитам какво означава Opti contrast panel и в 40HX720 има ли го?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Nyte
    Някой случайно дали знае каква е максималната резолюция на CX520 (32 инчовата версия, ако е от значение) при връзка с PC чрез VGA кабел? Никъде в нета не видях инфо относно това.
    http://www.sony.bg/product/tv-80-32-...TechnicalSpecs

Цитат Първоначално публикувано от borko998
    Здравейте!
    Да попитам какво означава Opti contrast panel и в 40HX720 има ли го?
    40HX720 няма
    http://www.sony.bg/product/tv-102-40...eType=Overview

Opti contrast panel има само в серии Sony HX929, HX820, NX720
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1294313058

4. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Не мога да се оправя с тези субтитри на SBS файловете.Всичко си върви на другите идеално,но на тях не мога да ги подкарам.Даже вече се чудя дали е възможно?Моля,ако някой зная нещо по въпроса да драсне някой ред.

5. Тук е от
    Oct 2011

Привет на SONY феновете и техните опозиционери !
    Само инфо - поглеждайте цените в SONY центровете - намалени са
    Взех си оттам 3D-sync устройство TMR-BR100 за 59 лв. Цената в ТМ е 99 лв., а в ТП 109 лв. - има разлика
    Успех и дерзайте!

6. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    От вчера със съпруга ми сме собственици на SONY KDL-46EX720 на промоция с 2 чифта очила и ваучер за 150 лв. Няколко дни чета във форума за избор на 3Д телевизор. Бяхме решили един,накрая в магазина взехме този.
    Започнала съм да чета наред,но за да не се бавя да чета всички постове,имам няколко въпроса. За телевизора пише,че има вграден цифров и аналогов тунер. Пуснах на пълно сканиане и ми хвана 179 цифрови програми по кабела на аналоговата,обаче тц,като взех да превключвам само БНТ-тата ми излизат,а другите ми излизат в списъка с канали и текущи филми,но черен фон,ни картина ,ни звук. Рових къде ли не и не тръгват.Явно са кодирани от кабеларката.Въпроса ми е, могат ли по някакъв начин да се разкодират или трябва да си слагаме цифров приемник?
    Втория въпрос е свързан с 3Д филмите,аз доста четох,че с външен хард или с HDMA кабел и съответен инсталиран плейър могат да се гледат 3Д филми и от лаптопа или PC. Продавача в ТМ ни каза,че такова нещо било невъзможно освен ако видео картата не била специално да възпроизвежда 3Д , а за външен хард,дори и не спомена .Убеждаваше ни,че засега може само с 3Д плейър,който е 300 кинта и оригинални дискове. Аз не му се вързах.Та въпроса ми е специално за този модел как ще е най добре да си пускаме 3Д филмчета,лаптопа ми е Lenovo , а видео картата е Radeon HD 4200,а на мъжо компа е по старичък,та с неговия незнам дали ще стане.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Това с каналите и при мен е така,но нз поради каква причина едните ги има,а други не показва А за 3Д филмите,вярно е за видео картата което ви е казал продавача.Може да се гледа,но да е мощна и да поддържа 3Д Иначе с обикновените формати не вярвам да имаш разни проблеми.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

ОСВен да питам в кабелната,да си плащам,но искам да не ми слагат устройството за цифрова,че на единия ни телевизор ,малкия все е на него и така го тряска,че незнам докога ще изкара. Ако не става с тази видео карта,може да си купим външен хард диск,да сваляме филмите на него и оттам чрез плейъра на телефизора да ги пускаме,кажете дали става,че четох другите теми и пишат,че така също може?

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То не е лошо и да се чете -за всичко ,което питате ,вече е отговаряно по няколко пъти .
    Все пак - с тая карта няма да стане 3Д -с радеон от 5 серия нагоре /не е 100% сигурно / ,но за ХД и 3Д SBS ще стане ,вграденият плеър е доста елементарен -да си прегледаш снимките и филмчетата от апарата
    - за каналите на кабелната си вземате СА модул и карта от тях /или ви ги продават / -поставят се слота на тв /голямата дупка отсрани / и това е.
    "Истинският мъж инструкции не чете " ,но все пак понякога се налага.

11. Тук е от
    Oct 2009

С парички всичко става, оставаше да намериш цифровите без да си плащаш

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от valary
    Здравейте,
    От вчера със съпруга ми сме собственици на SONY KDL-46EX720 на промоция с 2 чифта очила и ваучер за 150 лв. Няколко дни чета във форума за избор на 3Д телевизор. Бяхме решили един,накрая в магазина взехме този.
    Започнала съм да чета наред,но за да не се бавя да чета всички постове,имам няколко въпроса. За телевизора пише,че има вграден цифров и аналогов тунер. Пуснах на пълно сканиане и ми хвана 179 цифрови програми по кабела на аналоговата,обаче тц, като взех да превключвам само БНТ-тата ми излизат,а другите ми излизат в списъка с канали и текущи филми, но черен фон, ни картина , ни звук. Рових къде ли не и не тръгват. Явно са кодирани от кабеларката. Въпроса ми е, могат ли по някакъв начин да се разкодират или трябва да си слагаме цифров приемник?
    Здравей valary
    Това е така, защото тези програми са кодирани. За да си ги разкодира на телевизора му е нужен КАМ модул и карта, каквито можеш да вземеш от офиса на кабелният ти оператор. така избягваш да ползваш техният приемник и второто дистанционно, а картината е малко по-добра.
    Прочети 1-ви пост от тази тема
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html

13. Тук е от
    Dec 2011

Това с СА модула ми е ясно,амаа искат 50 кинта за него,не го дават безплатно от Близуто.
    Не си мислете,че не ми се чете.Започналаа съм от първа страница и съм до 17,но съм с малко дете и като ми се увисне на крака.
    Затова попитах ако може някой да ми отговори по-бързо,но ако не ви се занимава няма проблем. То и без туй и ние ще чакаме очилата да ни пристигнат.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Това с СА модула ми е ясно,амаа искат 50 кинта за него,не го дават безплатно от Близуто.
    Не си мислете,че не ми се чете.Започналаа съм от първа страница и съм до 17, но съм с малко дете и като ми се увисне на крака.
    Затова попитах ако може някой да ми отговори по-бързо,но ако не ви се занимава няма проблем. То и без туй и ние ще чакаме очилата да ни пристигнат.
    Цената е добра - все пак е за техни абонати.
    В Технополис е по-скъп. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NAX-CAM-%5E%5E
    Модула остава за теб и може да го ползваш и на друг телевизор.

16. iee
    iee е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

:rolleyes: Здравейте!Тук съм за малко помощ ,харесала съм си тв http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex520aep нищо не разбирам от техника и това което прочетох тук не намирам никаки отзиви от този модел на Сони 32' е идеалния размер за стаята ми

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от iee
    :rolleyes: Здравейте!Тук съм за малко помощ ,харесала съм си тв http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex520aep нищо не разбирам от техника и това което прочетох тук не намирам никаки отзиви от този модел на Сони 32' е идеалния размер за стаята ми
    Ти хубаво искаш помощ, но е хубаво да помогнеш с повече подробности към хората, които биха ти помогнали. Само телевизия ли ще гледаш на него, или ще свържеш компютър, или конзола. От какво разстояние ще се гледа, че може след една седмица да започне да ти малее. Ще ползваш ли вградения плеър, който не е от най-добрите в този, който си си избрала. С една дума, дай повече информация, какво очакваш от бъдещия телевизор.

18. Тук е от
    Oct 2009

Вземай го. Намалили са го гадовете, на мен за 80 го продадоха

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 92 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе