Страница 65 от 92 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Вчера се ъпдейтна нещо но още не мога да разбера промяната 40ех720,видях само че има 3д клипчета в бравиа интернет

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

С KDL 40EX720 съм,има ли значение каква марка или нз по какъв критерий се определят тези КАМ модул за ТВ-то ? Или си работи с всички видове ?

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Моделът на телевизора няма никакво значение , от значение е само кодировката на оператора. Има и модули ,които са нещо като универсални ,но цените са им много високи . У нас се работи най-вече с CONAX-Smit ( Близуу примерно) , защото вероятно това е и най-евтиния модул.

5. iee
    iee е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от iee
    :rolleyes: Здравейте!Тук съм за малко помощ ,харесала съм си тв http://www.technomarket.bg/products/...kdl-32ex520aep нищо не разбирам от техника и това което прочетох тук не намирам никаки отзиви от този модел на Сони 32' е идеалния размер за стаята ми
    Взимам го за хола ни който го ползваме 3 в 1 кухня,трапезария и спалня няма да го свързвам към нищо освен цифрова тв цената която е в момента ме устройва .С няколко думи искам хубава картина и да не се скапе след края на гаранцията му Може и да ми предложите други модели който са по добри като параметри Всъщност за това съм тук да чуя ващето мнение и вашите предложения говорим за сума около 1100лв

6. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

Firmware
    „ВНИМАНИЕ!!! Пазете си в папка на компа всички версии, които сте свалили. В случай, че не сте доволни от работата на новата версия, която сте качили ще можете да си върнете старата, която работи добре.“
    Искам да си върна стар Firmware на KDL 37W5500 "Текуща версия на софтуера: 1.750ЕА " при опит за инсталация на 1.741EA казва "Не са открити данни за актуализация с нова версия."
    Ако не става с инсталация на стар Firmware може ли да се направи reset factory и да се върне заводският софтуер.
    Причината да върна стар софтуер е че стана бавен при смяна на програмите другото е че върнаха по старият в http://support.sony-europe.com който е 1.741EA и от известно време започна да излиза съобщение „червен триъгълник с удивителна - скоро телевизорът ще се изключи автоматично“. Това съобщение може и да няма връзка с версията на firmware.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vesh
    Firmware
    „ВНИМАНИЕ!!! Пазете си в папка на компа всички версии, които сте свалили. В случай, че не сте доволни от работата на новата версия, която сте качили ще можете да си върнете старата, която работи добре.“
    Искам да си върна стар Firmware на KDL 37W5500 "Текуща версия на софтуера: 1.750ЕА " при опит за инсталация на 1.741EA казва "Не са открити данни за актуализация с нова версия."
    Ако не става с инсталация на стар Firmware може ли да се направи reset factory и да се върне заводският софтуер.
    Причината да върна стар софтуер е че стана бавен при смяна на програмите другото е че върнаха по старият в http://support.sony-europe.com който е 1.741EA и от известно време започна да излиза съобщение „червен триъгълник с удивителна - скоро телевизорът ще се изключи автоматично“. Това съобщение може и да няма връзка с версията на firmware.
    При Сони не става връщане на стара версия - поне не е достъпно за потребителя, става само в сервиза.

Интересно защо са върнали старата весия на страницата...
    http://www.sony.bg/support/bg/produc...W_Bravia1741EA

Позвъни или пиши на Сони България и ги попитай какво да правиш.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1324546271

ако искате покана- регистирайте се в книгата за гости тук
    http://www.sonywedding.wedsite.com/

10. Тук е от
    Dec 2011

Моля кажете мнение за Sony KDL -55EX720 . Трябва ми главно за 2д и 3д филми но ме притеснява че дисплея не е лъскав и че телевизорите с лъскави екрани имат по добра картина но не ми се дават повече пари за другите модели на Сони като NX и HX.Благодаря ви предварително

11. Тук е от
    Dec 2006
    Живее в
    Русе

Цитат Първоначално публикувано от iskrens
    Моля кажете мнение за Sony KDL -55EX720 . Трябва ми главно за 2д и 3д филми но ме притеснява че дисплея не е лъскав и че телевизорите с лъскави екрани имат по добра картина но не ми се дават повече пари за другите модели на Сони като NX и HX.Благодаря ви предварително
    Телевизорът има перфектна картина в 2Д, в 3Д понякога има леко размазване в горният край (при клиповете от Бравиа Интернет Видео се забелязва много рядко). Всеки говори за лошият плейър... просто плейърът има само най-основни функции. Всичко останало, смятам, е на много високо ниво.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от iskrens
    И аз съм го нацелил този-онзи ден го загледах сериозно и го сравнявах със такъв с лъскав екран.На HD работи невероятно-на мен ми допада матовият екран,за разлика от повечето мнения.Похвали се когато се обзаведеш..........

13. Member
    Тук е от
    Nov 2011

И аз съм за матовия екран

14.  

15. Тук е от
    Oct 2011

Приятели , моля кажете как да гледам 3D филми на телевизора ми !?! Нещо сам немога да се справя ! Модела му е KDL-37EX720 ! Благодаря предварително !

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от Munez21
    Приятели , моля кажете как да гледам 3D филми на телевизора ми !?! Нещо сам немога да се справя ! Модела му е KDL-37EX720 ! Благодаря предварително !
    От какъв източник искаш да гледаш?Ако пускаш някой оригинален диск с 3Д филм ще ти трагне автоматично,но ако от друг носител трябва да го пуснеш ти от дистанционното

17. Тук е от
    Oct 2011

За сега нямам оригинален филм . Свалил съм няколко от замунда ! Опитвам се да ги пусна през компютъра,чрез HDMI кабел !

18. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Аз до сега не можах да подкарам 3Д със субтитри чрез компа,иначе другите си вървят

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 92 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе