Kingston 16GB. e ,и през компа гледам![]()
Kingston 16GB. e ,и през компа гледам![]()
Странно , с едни и същи телевизори сме , но при мен с такава флашка въобще не прочете mkv формат когато я сложих , все едно нямаше нищо на флашката
Ще проверя пак да не би аз нещо да бъркам с форматите на филмите,че пробвах доста-през флашката,кабела и т.н.![]()
Здравейте, предстои ми да си закупя телевизор. Трябва ми 32 инча, главно за филми и спорт. Харесал съм си KDL-32EX600 заради LED, Full HD, True Cinema & Live Colour. Изключително разочарован съм, че не мога да го намеря никъде - нито в Сони центровете, нито по големите магазини (от Варна съм). Доколкото разбирам е стар модел, но какво значи изчерпан, не мога ли да го поръчам отнякъде? Заинатил съм се за този модел, защото не ме интересуват моделите Сони с интернет функции - предполагам, че са бавни и некачествени за БГ. Иначе като алтернатива KDL-32CX520 ми изглежда приемлив, въпреки че няма LED (но пък има подобрители на картината и е енергоспестяващ, което е дефакто същото). Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря, направил съм запитване и в ShopiX, но не бих дал повече от 100 лева над реалната му цена, защото така влизам в сферата на по-добри оферти.
X-REALITY, който го има в KDL-32CX520 и KDL-32EX520AEP, прави ли картината по-добра от Bravia Engine 2/3?
galin79 и dbitzepsa Единствения ТВ на SONY който чете mkv поне за сега е SONY KDL-42EX410 справка в ръководството за поддържаните формати: http://pdf.crse.com/manuals/4288091312.pdf Аз доколкото разбирам вие говорите за SONY KDL-40EX720 който не поддържа mkv. Това се отнася за вградения плеър в ТВ-то иначе през Home Media Server и PS3 Media Server може да се гледа mkv на SONY KDL-40EX720.
Някой може ли да ми обясни с 2 думи какво е Home Media Server и трябват ли допълнителни кабели или нещо от сорта за да сработи с компютъра и телевизора ?
Това е програма която прави така, че PC-то да се вижда от ТВ-то съответно прекодира в реално време филмите в подходящ формат съвместим с ТВ-то за да могат да бъдат гледани и добавя също така и субтитри ако има такива. Нужно е да са в една мрежа ТВ-то и PC-то. Инсталираш това http://www.ps3mediaserver.org/ и след това от менюто на ТВ-то си намираш PC-то съответно дяла на HDD-ка кадето са филмите и почваш да гледаш.Първоначално публикувано от galin79
Успех.
Значи прав си за формата,аз съм се подвел.А с флашката си гледаш AVI. без проблем както ти казах.А MKV. чрез ПС3 или си прекарваш кабел от компа до ТВ-то и ти тръгва абсолютно всичкоПървоначално публикувано от TODD
![]()
с кабел съм ... ни ми насича
Първоначално публикувано от streetfight
Нещо по темата.... ?Първоначално публикувано от dbitzepsa
![]()
Колеги от скоро наблюдавам като пусна нещо на черен фон и по ъглите на тв-то светли петна нещо май подсветката не е бива.Ако занеса за гаранция дали ще ми обарнат внимание за това.
eUf.ehd Колега как оправяш субтитрите?Така ли си остават?Първоначално публикувано от bleyn
Днес се убедих че насичането не е нито от телевизора а от кабела който е 10 метра , най -веоятно има някакви смущения. Ако направя домашна мрежа и използвам ПС3 ще елиминирам кабелите. Според вас ще има ли насичане тогава ?