Страница 81 от 92 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от batbobi
    Здравейте!Защо при свързване на Sony KDL-32EX402 през HDMI с компа иконките малко се скриват?Нали телевизора е 1080p,видео картата е настроена(GEFORCE GV-N56GOC-1GI)!Какъв е проблема?Какво му е Full HD тогава?
    Значи при мен това се получава когато оставя видео картата (Nvidia GT440) да подава сигнал 720р Но когато я настроя на 1080р нямам никакви проблеми.Но и на 720р като пусна КМплайер-а ми става пак на целия екран и се вижда перфектно.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Как мога да разбера колко часа е работил даден телевизор,че съм в спор с един приятел и да му докажа,че ТВ-то му е стар или е бил мостра,става въпрос за модел KDL 32U3000 ?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

KDL EX725 und EX720: статистика за поставените Samsung и AUO панели
    http://www.hifi-forum.de/index.php?a...44&thread=6793

модели 2012
    http://www.areadvd.de/hardware/2012/...ten_2012.shtml
    за Германия ще бъдат с (T2/C2/S2) тунери
    http://www.inside-digital.de/news/17807-2.html

http://store.sony.com/webapp/wcs/sto...ber=KDL46HX850

Bravia HX755-Serie (Größen: 32, 37, 40, 46, 55 Zoll)
    Verfügbarkeit: ab ca. März 2012
    Bravia EX555-Serie (Größen: 22 & 26 Zoll)
    Verfügbarkeit: ab ca. April 2012
    Bravia HX855-Serie (Größen: 40, 46, 55 Zoll) &
    Bravia EX655-Serie (Größen: 32, 40, 46 Zoll)
    Verfügbarkeit: ab ca. Mai 2012

5. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от batbobi
    Здравейте!Защо при свързване на Sony KDL-32EX402 през HDMI с компа иконките малко се скриват?Нали телевизора е 1080p,видео картата е настроена(GEFORCE GV-N56GOC-1GI)!Какъв е проблема?Какво му е Full HD тогава?
    И при мен беше така (със KDL32EX720 съм) има една опция "Автоматична зона на екрана" - трябва да е изкл. Не съм сигурен обаче, че при твоя модел е така.. провери

6. Тук е от
    Aug 2011

имам проблем..проблема ми е като свържа PC с кабел HDMI to HDMI не ми изкарва картина...като свържа с кабел DVI to HDMI проблем няма..

TV - Sony kdl-32ex520
    VGA - Saphire HD5770 1G GDDR5

7. Тук е от
    Feb 2012

здравейте колеги!! Преди 3 дни се обадиха от магазина за 3д очилата,които чакахме аз и семейството ми 3 месеца....и изненада,свалям клипче от нета,което е 3d sbs,слагам на флашка и разочарование. Пробвах с друг клип,3,4,5 и така около 50 клипа-все същата работа. Понеже нямаме външни устроиства като ДВД или комп с HDMI изход,разчитаме на флашка. Моля,кажете,от ТВ-то ли е или от входа за флашката.образът е леко двоен,мътен,размазан колкото и да нагласям дълбочини,яркости и вс.останали опций. ТВ-то е kdl-55ex720....забравих да напиша че конвертирам MKV в AVI с FORMAT FACTORY,заради плеара на ТВ-то. Благодаря предварително на всички който ми дадат идея какво да правя....Поздрави!!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от popiiiiin
    здравейте колеги!! Преди 3 дни се обадиха от магазина за 3д очилата,които чакахме аз и семейството ми 3 месеца....и изненада,свалям клипче от нета,което е 3d sbs,слагам на флашка и разочарование. Пробвах с друг клип,3,4,5 и така около 50 клипа-все същата работа. Понеже нямаме външни устроиства като ДВД или комп с HDMI изход,разчитаме на флашка. Моля,кажете,от ТВ-то ли е или от входа за флашката.образът е леко двоен,мътен,размазан колкото и да нагласям дълбочини,яркости и вс.останали опций. ТВ-то е kdl-55ex720....забравих да напиша че конвертирам MKV в AVI с FORMAT FACTORY,заради плеара на ТВ-то. Благодаря предварително на всички който ми дадат идея какво да правя....Поздрави!!
    Привет.Със същият телевизор съм .И аз получих очилата преди 4-5 дена.Първите тестове на 3D-то направих през BRAVIA internet video и мога да кажа,че качеството е доста над очакванията ми с оглед на това ,че има доста негативни мнения за качеството на 3D на SONY.До колкото разбрах сонито е с най орязаният от към формати плейър и въобще не се опитвах да го ползвам за сега.Гледах и няколко филма през HDMI като подавах сигнал от сравнително слаб лаптоп .Доста се заиграх с настройките на видеокартата и КМ плейъра,но крайният резултат е повече от добър.Мисля ,че трябва да се насочиш към друго решение да плейваш филми и ще останеш доволен.Между другото телевизора до сега два пъти си намира и качва ъпдейти и може да има някакво софтуерно подобрение ,но не съм сигурен.

10. Тук е от
    Feb 2012

Благодаря ти,колега, за обстойния отговор

11. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от quattro 711
    Привет.Със същият телевизор съм .И аз получих очилата преди 4-5 дена.Първите тестове на 3D-то направих през BRAVIA internet video и мога да кажа,че качеството е доста над очакванията ми с оглед на това ,че има доста негативни мнения за качеството на 3D на SONY.До колкото разбрах сонито е с най орязаният от към формати плейър и въобще не се опитвах да го ползвам за сега.Гледах и няколко филма през HDMI като подавах сигнал от сравнително слаб лаптоп .Доста се заиграх с настройките на видеокартата и КМ плейъра,но крайният резултат е повече от добър.Мисля ,че трябва да се насочиш към друго решение да плейваш филми и ще останеш доволен.Между другото телевизора до сега два пъти си намира и качва ъпдейти и може да има някакво софтуерно подобрение ,но не съм сигурен.
    Колега, може ли да споделиш какви са ти точно настройките със които резултатът е повече от добър? Питам защото аз съм се ровил къде ли не, правил съм какви ли не настройки но резултата е един - ужасно качество на 3д картината и спиране на филма още в началото. До сега съм изгледал от-до само 2-3 филма, и съм страшно разочарован.. И още един въпрос: Гледал ли си 3д на друг телевизор за да направиш разлика? Защото аз гледах на един Самсунг на един колега и разликата е.......... Просто за мен това Сони е някаква подигравка с 3д-то, колкото и да ме убеждават! Между другото в един друг форум по тази тема говорихме с един човек, той даже беше закарал телевизора на сервиз - естествено от там нищо не са успяли да направят, защото телевизора си е бъгав по начало, и отговора на Сони-България бил "Това са възможностите на телевизора". Чудя се кой ли идиот разрешава да се пускат на пазара такива боклуци, че и да ги водят 3д?! Не ме разбирайте погрешно, като цяло съм доволен от телевизора, но ние го купихме заради 3д функцията, не да гледаме само 2д филми....

12. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте колеги. След всичките ми премеждия,относно 3D-то на KDL-55EX720,намерих решение,което се оказа първоначалното,а то е-взех от приятел Blu-ray Disc™ плейър на SONY с оригинални 3D филми и о изненада-не очаквах и не повярвах че това е моят телевизор.Както един запознат с тази материя беше писал в този форум,че тези телевизори среден клас искат качествени входни сигнали,се оказа много,ама много прав...поздрави!!

13. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Аз снощи си пусках да гледам филма (анимация) "Приключенията на Тинтин" И картината беше без никакви забележки.Формата беше SBS, пуснах си го през компа чрез HDMI кабел Всичко зависи от качеството,както по горе е писал колегата

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    София

Здравейте колеги! Моля за помощ! Вече три дни се мъча и не мога да пусна Blu-ray 3D .ISO от лаптопа на Sony 40EX720. Видеокартата ми е Nvidia GeForce 520m и поддържа Blu-ray 3D. Пробвах какво ли не и неще и неще. Когато пусна филма през TMT5 телевизора не отчита 3Д сигнал! Някой има ли идея къде може да е проблема? Направо вече се отчаях. SBS се пускат нормално но има много crosstalk и е направо ужасно, за това искам да видя дали ще е по-добре с Blu-ray 3D, защото SBS поросто не може да се гледа на този телевизор

П.П Кабела е HDMI 1.4 , инсталирал съм последните драйвъри на видеокартата

16. Тук е от
    Jan 2012

Виж настройките на плейъра: 3D > Viewing Environment > от там трябва да избереш правилния начин на пускане, аз съм с Ати / Интел карти и при мен е Intel S3D display, при nVidia картите незнам точно какво е.. освен това като ползваш ТВ-то като дисплей трябва от комп-а да дадеш "projector only" за да разпознае телевизора като 3Д.. опиши точно какво правиш, че не ти тръгва.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    София

Аз съм с Intel/GeForce и при мен е така от натройките на ТМТ5 е на Intel S3D display (пробвах и другите но пак нищо). Значи като свържа лаптопа с телевизора от настройките на видеокартата(intel) давам otput to - Digital Television Sony и ползвам телевизора като единствен дисплей, след това пускам филма от My computer(десен бутон на диска и play with TMT5) и филма тръгва но тв-то не отчита 3д сигнал.
    А от къде да дам "projector only"?

18. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Моята видео карта е Nvidia 440GT,и не съм имал никакви проблеми.От настройките давам да използвам ТВ-то като втори дисплей близнак и всичко си върви без проблем

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 92 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе