Вторият е с американско обозначение - еднакви са.
Вторият е с американско обозначение - еднакви са.
добър ден !
интересува ме дали Телевизор SONY KDL-40WD650BAEP може да чете от флашка БлуРей ?
разбира се не всички папки мисля да качвам на флашката а само най големият който е самият филм във формат .m2ts и .ts
Новият - поне така го рекламират Технополис -
Sony 49 incha 7900XE 4K HDR - наистина ли е ХДР или пак рекламни лъжи с интерполюция и подобни измислици?
Добра цена ми се вижда 1299 лв. 49 инча 4К ХДР СОНИ 2017г.
Здравейте,
Искам да взема 49'', и мислих да е 2017 модел, но след като разгледах спецификациите и изчетох темата се разубедих.
Всички са на 50 хц и трябва минимум 49XE90 който вече е доста скъп.
Та се чудя има ли смисъл от новия модел ако избирам между
49xd83 и 49xe80
https://www.displayspecifications.co...ison/1c1f218f5
- почти еднакви
- новия има един усб 3.0 порт
- новия е 50 хц, стария 100 хц
- цена почти еднаква
Та по скоро клоня към 49xd83, има ли една причина да взема 49xe80?
Старият е по-добър избор според мен, ама дали ще го намериш вече , че май се поизчерпаха ...
poisoner, ето подробна информация за модела SONY UHD KD-43XD8305, който е индентичен с този който ти търсиш KD-49XD8305 :
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...tml#post833824
Миналогодишният модел е по-добър:
- 100Хц панел, по-плавни движения и по-малко замазване на пикселите (при промяна на цвета си пикселите винаги оставят следа след себе си за части от секундата - по-силно изразено при VA панелите и при 50Хц IPS);
- Черна матова рамка, която не отвлича вниманието и не отразява околната светлина, за разлика от светло сивата рамка с метален ефект на тазгодишния модел.
Модела е 49XE7096 и си е като останалите версии на ХЕ7 - поне тоя е на долу-горе реална/приемлива цена.
Вече не стана ли ясно, че козата си сака пръч - сиреч без необходимото "желязо" не става - тука и на всички (почти) до 2000лв си е само софтуерна поддръжка на HDR/DV
доколкото знам, няма модел телевизор четящ "чист" Блу-рей и iso файлове. Мисля че трябва да го ремукснеш, за да го чете телевизора.
Защо не пробваш на място в магазина с твоя флашка?
Може да разчита HDR сигнал, но не може да го възпроизведе пълноценно поради липсата на подветка с необходимата яркост.
Ефекта е частичен - малко по-добре от стандартен SDR.
IFA: Sony 77 Zoll OLED kommt im Oktober | AREA DVD
We look at Sony's new BRAVIA A1 OLED (also marketed as the A1E in the USA) at the IFA 2017 consumer electronics trade show in Berlin. Recommended retail price is £19,999, available from late September.
The exact UK model number is Sony KD-77A1.
source video:[youtube.com - hdtvtest.co.uk]
Мерси и на двамата - Светлозар и Христослав!
- Но ще помоля малко по непрофесионално мнение.....
- сигурно Христослав помни от темите ми че направих грешка януари 2017 г. и купих 4К Филипс 43 инча UHD от най-евтините и първия UHD на филипс модел
края на 2015г. и беше пълен боклук картината дори на ХД фулл зърнееше образа
- и го продадох бързо......
искам Сонито 49 инча серия 7ХЕ - 4К да НЕ зърнее картината на ХД телевизионен канал като смотания филипс 4К......
Христослав знае че съм и на М САТ - където изобилства от ХД канали....тях само гледам....
Еййй - точно днес решиха Скай Италия и М САТ да пуснат формула 1 в Супер ХД по Скай Супер ХД1 Италия....така ми се искаше да видя на Ултра ХД телевизор как е картината на това излъчване на ф 1....следващото супер хд събитие ще бъде на 9 септмр. за мача сампдория - рома
Този пост е редактиран от Daxy; 03-09-17 в 15:41.
нямам толкова голяма флашка ! иначе мога да кача на флашката някой по малък размер файл от блу-рея
тв-то уж е 2016 година модел
ако се вярва на този сайт би трябвало да чете без проблеми
https://www.displayspecifications.com/ru/model/0b8c4a1