chorlavia
Назад в темата около 6, 7, 8 стр. (може и по назад да има инфо) има писано по тоя проблем погледни и пробвай настройките.
Здравейте! Вкъщи съм с ТВ на А1 и колкото и да опитвах да обуча дистанционното на приемника, успявам само да настроя бутона за вкл. и изкл. на телевизора, а останалите бутони не става. Аз ли бъркам нещо или самия телевизор не позволява?
Освен този, можеш да настроиш само още два(+ и - в горния ляв ъгъл на дистанционното) като не е задължително да са ти за звука, може да си настроиш да изпълняват каквото искаш
Да аз ги ползвам всичките без проблеми за звука ги задръж повече от 10сек всеки
А за tv/av не се задържа а само един клик ако ще го правиш за смяна на tv,hdmi и тн
Не се получава. На предишния си тв го сдвоявах, но не беше смарт и Сони. Звънках в А1 и ми казаха, че със смарт дистанционните имало проблеми. Самото дистанционно нямало сензор и имало проблеми, че не може да се засече, но как става с пауър ботона, а с останалите не
Ето го моето всичко работи. Преди малко обучих това от спалнята то беше настроено със Самсунга сега работи със Сонито без проблеми. Както казах задържам бутона над 10сек и става.
Забравих да кажа че на моето дистанционно сигнала го засича малко по в ляво не е точно в средата леко в ляво и чак тогава светва в червено лампата на мтелското. И като ги настройвам ако не е хубаво едно срещу друго премигва зелена с червена светлина напасвам ги и почва да свети само зелено. Задържам 10 сек натискам Set и работи.
Имам малко тъп въпрос но все пак. Хубаво ли е от време на време да се рестартира андроида на телевизора както при телефоните? Има такава опция в менюто.
Аз го правя от време на време. Но най пълноценния рестарт е с изкл. от контакта.
Да попитам, light sensor от picture менюто включвате ли го или е изключен. Има ли смисъл от него?
Sony 55XF9005
На моя 49XG9005 e включен постоянно и картината не се променя драстично.