Моят пристигна днес. Може ли да споделите хубави настройки на картината и някакви тестове за панела?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Моят пристигна днес. Може ли да споделите хубави настройки на картината и някакви тестове за панела?
Някой знае ли защо не може да се сваля Виваком Гоу на телевизора през Гугъл плей , а Булсатком и А1 могат. При това в приложението пише, че е за устройства с андроид. Мерси предварително.
От лично наблюдение при мен картината възпроизведена от компа ми е с доста по добро качество от вградения плеар и другите свалени плеари - /говоря за 4к филми/, Още едно преимущество е че като решиш да превърташ напред не забива.
Приложението е само за телефони затова не става.
Свали си го като apk.фаил.
За гледане на HDR на колко е най-добре да се настрои brightness.По дефаулт е на 100?
Аз ползвах тези настройки. Не са хич зле.
https://www.avforums.com/threads/son...#post-26614427
Само обърни внимание че пича ползва Warm след като е минал на Орео. Мен още не ми излиза да ъпдейтна и май ще го направя ръчно.
Може ли малко помощ с инсталацията н аъпдейта с флашка. Свалям файла от сайта, разархивирам го, слагам го на флашката и след като го забода в тв ми иска формат. Форматирам я и обратно на компютъра и от там ми иска да я форматирам отново.
fat32 е форматирана
Винаги правя ъпдейтите с NTFS формат и не съм имал проблеми.
Оправих се. Благодаря
Това нормално ли е или имам проблем. Настройките са подсветка на макс с изключено локално.
Тук е с включено локално на dolby vision