Страница 3 от 25 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 370
Like Tree60Одобрявам

XF9005 - Хубав или Лош да го обсъдим

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Отговор: XF9005 - Хубав или Лош да го обсъдим

И аз искам 55XF9005 за 2000лв, ма за под 2300 не го намирам. иначе и аз се оглеждам за подобен телевизор и другия месец ще взимам най-вероятно Samsung QE55Q6FNATXXH за 1700-1800лв. А ако все още е на промоция, без да се замислям се хвърлям на Samsung QE55Q7FN, който в момента е 2165лв при унгарците. Имай предвид обаче, че за разлика от Сони, моделите на Самсунг от 2018г не подържат DTS звук и ще ти трябва външно устройство за да гледаш повечето висококачествени релийзи от торентите.
    Този пост е редактиран от Dedo1975; 11-03-19 в 14:30.

2.  

3. Junior Member Аватара на Milen Berberov
    Тук е от
    Sep 2012

Пичове някой може ли да пробва дали се гледа Войса на 39 гр от пакета на А1 ,че тия от А1 ми казват че не на всеки модел има H.265, и как мога да проверя дали моя Тв го има ?Благодаря

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Аз съм го пробвал на 49XE8005 с Андроид 7 не работи. Не съм ъпвал до 8
    Milen Berberov одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2018

Здравейте! Имам питане относно субтитрите на 55XF9005 на сигнала от телевизията. Виждат се малко като на пиксели по краищата на самите букви. Възможно ли е да се оправят с настройка, защото търсих, но не мога да намеря никакви опции в настройките за самите субтитри.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Пробвай през медиа плеъра филм със субс , ако и там го има проблема - от ТВ-то е , ако няма проблем - от сигнала е.
    Gena_bs одобрява това.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2018

Цитат Първоначално публикувано от bisval Виж публикацията
    Пробвай през медиа плеъра филм със субс , ако и там го има проблема - от ТВ-то е , ако няма проблем - от сигнала е.
    Интересното беше, че го забелязах на HBO HD, където сигнала е доста добър. Ще пробвам през медията как са, но не разбрах има ли вариант да се пипат събтитрите от телевизонното предаване и опцията, ако има субтитри да възпроизведеш превод и да ги премахнеш?

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Имаш настройка на субтитри, но те няма как да окават влияние на излъчваните вградени в тв сигнала - там самите телевизии си излъчват гадни субтитри - примерно Филм Бокс каналите .

10. Member
    Тук е от
    Apr 2015

Цитат Първоначално публикувано от shalata Виж публикацията
    Интересното беше, че го забелязах на HBO HD, където сигнала е доста добър. Ще пробвам през медията как са, но не разбрах има ли вариант да се пипат събтитрите от телевизонното предаване и опцията, ако има субтитри да възпроизведеш превод и да ги премахнеш?
    Колега с LG SK8500 съм, сигнала на HBO HD е добър, но субтитрите им са отврат... направо са си на пиксели. Не е от телевизора ти. Това HBO добре, че ми влиза в пакета, трябва да си абсолютно луд да плащаш пари за каналите им при положение, че масово излъчваните филми са страшни глупости, а субтитрите им на пиксели. Лично аз не можах да издържа повече от 20 секунди, по-добре да си го пусна от харда филма отколкото тези субтитри!

P.S. - Същото мога да кажа и за HBO GO платформата, ако не сте Game Of Thrones фен сиреч не гледате някой от сериалите им на нея, какъвто е случая при мен то в секцията филми има само глупости ама толкова тъпи филми, че просто седях и се чудех какво да го правя този един месец trial, който ми подаряват. Имаше сигурно едно 5 заглавия от новите, които бяха ок, но аз ги бях гледал вече на кино, а останалото пълна скръб... От старите филми има вечни заглавия, но тях си ги гледаме по телевизията всяка събота и неделя, не е нужно да се плаща HBO GO за тях. Е при сериалите им сигурно нещо става, но аз пък не съм запален да ги почвам поне на този етап, ако ви интересуват новите филми не само каналите им ами и платформата не струва. За съжаление само те предлагат български субтитри. Алтернативите като netflix и prime само си пуснаха услугите пък за субтитри за плащачите не се интересуват (говорим за България разбира се) Ще видим сега apple какво ще направят с тяхната услуга на есен евентуално - предполагам ще ни има като държава ама ще има ли субтитри?
    Този пост е редактиран от berpan; 06-04-19 в 20:39.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2018

От тестването до момента останових, че субтитрите на външен източник като пусна са ок и имат доста опции за гласене. Най-интересното е, че HBO каналите и Cinemax са с най-лошите субтитри от на всички телевизии, а като цяла картина е доста добра. На останалите канали са ако.

P.S. - Относно алтернативите едно питане: някой може ли да ми пусне инфо от къде да прочета за Kodi и ползвали ли сте го, защото ми казаха да си го сваля, защото е ок и суб и качество, но се губя в информацията за него до момента

12. Member Аватара на eleena
    Тук е от
    Jun 2007
    Живее в
    Варна

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На HBO HD картината е с резолюция 1920х1080, докато субтитрите са в SD резолюция. Не знам кой с какъв акъл го е решил това в централата им...
    ronnie72 и berpan харесват това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2018

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    На HBO HD картината е с резолюция 1920х1080, докато субтитрите са в SD резолюция. Не знам кой с какъв акъл го е решил това в централата им...
    Така е при всички доставчици на телевизия ли или?

16. Тук е от
    Apr 2019

Банда, здравейте!

Преди няколко дни се сдобих с XF9005 и съм много доволен от покупката си! Все още се запознавам с опциите на телевизора и се опитвам да разбера как мога отстраня индикацията показана по-долу, която се появи след като си сетнах PS4 Pro-то. Конзолата е вързана към HDMI 3 порта, така че да поддържа HDR, телевизията ми е към HDMI 1. Накратко, когато дадена игра е пусната, иконата изчезва, в момента на превключване на HMD1 към телевизията обаче, иконата се появява.

Ще се радвам да споделите опита си и да ме насочите как да се оправя с "проблема".

Благодаря Ви, предварително!

Поздрави,
    Shinovski
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Member
    Тук е от
    Sep 2018

С коя андроид версия ти пристигна телевизора?

18. Тук е от
    Apr 2019

Версия 7. Пробвах обновяване, но си седи на същата версия и ми казва, че е актуализирана системата.
    Този пост е редактиран от Shinovski; 21-04-19 в 21:18. Причина: пояснение

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 25 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. хубав нож
    От ops5 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 49
    Последно: 04-12-24, 01:40
  2. Хубав бойлер 500-600 лв
    От ilhanbg във форум Бяла техника
    Отговори: 30
    Последно: 27-01-17, 01:12
  3. Хубав 40'-42' LCD TV до 1000 лв.?
    От soon във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 20-10-11, 16:39
  4. Нов хубав GSM до 50 лв.?
    От soon във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 6
    Последно: 12-08-11, 00:47
  5. Хубав хотел
    От mike_bg във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 05-09-04, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе