Не се набутвайте с xh95,ако очите Ви не го виждат.На телевизия няма разлика от стария ми ХF85.За мачове и спорт.
Не се набутвайте с xh95,ако очите Ви не го виждат.На телевизия няма разлика от стария ми ХF85.За мачове и спорт.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 19-02-21 в 23:21.
На тва излъчване от кабелните и телевизора за 200 лв. ще ти върши работа... Аз гледам UHD и FHD блурей филми, качеството няма равно в класа си.
Та уау при теб няма как да има. Все едно да сменя моя Note10+ с Note20 Ultra... Уау ще има ако минеш от А20, или някой флагман на 5 6 години.
Бих уважил мнението ти,но така виждат очите ми.Взех си го за мачове,тенис ,а не за мувита по 100 гиги.
Е да. Както казах с миналогодишния модел много разлики не бих очаквал. Сравнен с 10 годишния ми Самсунг нямаше уау, направо ми падна ченето. [emoji23]
Дай някакъв релийз на "Жега" или някой Бонд да му се накефя,щото Аквамен или подобни не са моите.
Може и първата "Матрица" или "Терминатор" 2 със супер качество и много гиги.Нещо проверено,за личен кеф?
Плийз?
Този пост е редактиран от dudi4ek; 20-02-21 в 01:49.
А, аквата го гледах преди години на кино, не бих повторил. Дадох за пример, че ми излезе в замунда последно качен.
Бумкай жегата и тва е. 1080p е, няма uhd. Петият аудио поток е английски 5.1, смени го, че са руски другите.
https://zamunda.net/banan?id=536290&hit=1&t=movie
Тука гледай 4К излезлите дискове и търсиш по тракерите. Аз заплюх десетки, вече гледани, ама не с тва качество...
https://www.blu-ray.com/4k/
Прикачен файл 36012
Този пост е редактиран от evdiko; 20-02-21 в 01:52.
Don't let yourself get attached to anything you are not willing to walk out on in 30 seconds flat if you feel the heat around the corner.
evdiko
Наздраве!
https://imgur.com/a/MYmsfDB
В офиса самсунг 55H8000 извит, дава по-хубава картина. За моите очи.
- - - - - - - - - -
След още 12 часа гледане продължавам да твърдя .че разликата от хиляда и кусур лева не си заслужава между 9096 и 9505.Трябва да сте фенове за да видите дребните разлики.Мнението е като гъза,всеки си го има.Моето е за тези ,насочили се към 75 инча.и нещо друго.Никога не се колебайте,че пространсство ,че масичка и такива дребни детайли между 65 и 75.Винаги заложете на 75.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 20-02-21 в 16:22.
По случайност мернах 9096 и 9505 в Техномаркет един над друг, разликата е от земята до небето, а имайте предвид, че съм далтонист и за друг човек разликата ще е още по-голяма. С удоволствие бих си взел 9505 при възможност, но такава на дали ще ми се отдаде .
Събирай. И аз се бях загледал в телевизори по 1200 1300 лв., ама тука ме надъхаха. И най-важното, не се подведох по hdmi 2.1 който е наличен в xh9096. Порт необходим само и единствено за хард геймърите. За киномани твърдо xh95, има си eARC, тва е достатъчно за връзка с ресийвър и високо качество на звука. Аз за сега цъкам с компресия щото искам да се наслаждавам на uhd hdr картината и пускам от харда филми. Ресийвърът ми обаче се справя перфектно и 5.1 аудиото си е отлично, нищо че не е HD.
Някой с 9505 може ли да даде тук дефолтните настройки на картината.
Най добрите настройки са ровичкане докато ти харесат.
И кой 9505 е за предпочитане - XG или XH?
Xh е последният модел от 2020.