Ама снима с камера на Сони , не на ТЦЛ
- - - - - - - - - -
Ха-ха, нищо чудно с по-малкото ром да работи по-бързо oт C7L и малкият C8L с П700
- - - - - - - - - -
C8L мини диодчетата избили само след 4 дни
Качество чайна експрес!
![]()
Ама снима с камера на Сони , не на ТЦЛ
- - - - - - - - - -
Ха-ха, нищо чудно с по-малкото ром да работи по-бързо oт C7L и малкият C8L с П700
- - - - - - - - - -
C8L мини диодчетата избили само след 4 дни
Качество чайна експрес!
![]()
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-06-26 в 21:48.
Понеже намеси C6K pro и затова питам със същия панел ли е като C6K
На wybierz.tv има ревюта и на по-старите модели. Сега ще кажеш че и те са платени, понеже сайта е полски![]()
Този пост е редактиран от casal; 24-06-26 в 22:28.
Някакъв VA ще да е. И в гаранция няма кой да прави ремонит на диодите. Направо нов телефизор.
Ако не са сменили панела на C6K pro, по-добре C7K.
MiniLED телевизор ако не е в гаранция , смяна на подсветката е икономически шок...
Дори и да технически възможно...Защото немалко от светулките са лепени...
Пет години гаранция е единственият лек...После друг и така...
Така е, поне 15 часа бачкат. То е основно телевизия, монитор от пк, за радио, за музика към уредбата, отскоро и за видеонаблюдение - биг брудер
Оледа го пускат след Сънчо :D
Ако не се вадят от опаковките може и да изкарат 100k часа, малко като с led лампите е![]()
не знам ще се види .. моя ТСЛ яко го пържа с ХДР и 90-100% яркост че хола ми е запад и следобед и привечер си е светло макар че имам щори .. за сега нямам забележки ,даже е излишно ярък а има и много по ярки .. ОЛЕД-а ако го печеш така не знам колко ще изкара
За олед коментирах 100k часа. А излишна яркост не е лошо, че с времето ще отслабва led подсветката.
Печете ги, нали сте с 5 години гаранция.
Не сте ги взели да ги пазите, де не ви се хабят![]()