Направи го.Първоначално публикувано от nedkovt
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Направи го.Първоначално публикувано от nedkovt
Пробвай, докато гледаш филма да натиснеш "QUICK" на дистанционното и после "картина" или "picture"(зависи от езика) и там са настройките!Първоначално публикувано от serpentiny
Привет
дайте съвет за TOSHIBA 46TL868G?
Спираме се на марката тошиба, повече защото има No matter what garanty, което покрива кражба, което не е малко
в последно време. Кажете си мнението за него. Има ли по-добра алтернатива за екстрите и цената.
Има 3д - всички ли обръщат 2д образа в 3д, на плеъра всичко ли може да се гледа - мкв със субтитри, инет - скайп,флаш, като процесор достатъчно добър ли е да се гледа фулхд без да сече ?
Благодаря !
46" 3Д тв за 1300лв - едва ли има по-добро предложение /повечето бяха с VA панел на Самсунг/-плеъри ,субтитри и т.н са второстепенни функции /макар и след последните ъпдейти да възпроизвежда повечето неща ,няма DTS/ - модела си е добър като за тия пари /беше добър и за 1500лв /.
п.п. Малко ме съмнява ,че тая "промоция" е от типа "след дъжд качулка" - като гледам "уж" го има в цели 12 магазина http://www.technomarket.bg/products/...shiba-46tl868g
кабеларката ми пусна два 3D канала.имам 40рл ,та въпроса ми е мога ли да гледам 3д по някъкъв начин или така ще ми вървят каналите наполовина разделени.
Не можеш.
Здравейте, някой пробвал ли е активни 3д очила на самсунг дали тръгват на тошиба TL933?
накратко струва си така ли ?Първоначално публикувано от svetlio1
аз тв-та рядко купувам и ги пробвам по следния начин.
Моля момчетата от техно магазина да пуснах резол. на техния "хакер" или както му викат на 720п или на 1080п
и като видя, че от 30 тв-та остават 8 да светят от тях си избирам
Почти е сигурно че ще има неравномерна подсветка в ъглите......ако това не те притеснява,други кой знае какви кусури няма.Както каза колегата,като за парите си е много добре.........Първоначално публикувано от get
Не съм пробвал, но се съмнявам че ще стане поради различните технологии на синхронизация.Първоначално публикувано от d1m1t3r
При Самсунг е базирана на Bluetooth, старите им модели са на wi-fi. Тествай ги на място в магазина.
Да определено ще проверя, т.к. гледам че самсунг имат очила с инфраред синхронизация и на по-добри цени.Първоначално публикувано от hristoslav2
Първоначално публикувано от MomchilПървоначално публикувано от mechaи с очила ли нестава.Първоначално публикувано от Momchil
Друг модел тв ти трябва -3Д телевизор му се вика - то ако ставаше така , кой ще дава пари за нов тв /3Д/ .
Днес поръчах тв-то хареса ми
от една флашка плейнахме две .ави-та субс всичко ок.
Цяла вечер търсих и не можах да намеря...
от къде намирате информация за кой телевизор как трябва да се настрои за да показва най-истински цветове ?
Оптимални настройки или как се казва. Като цяло гледам, че се изключват всички/почти всички системи за подобряване на картината
та.. някой може ли да каже как да го настроя :-)
Благодаря !
Здравейте,
Някои пробвал ли е дали някои от тези китайски 3Д очила могат да се подкарат на Toshiba TL838G и дали е добро качеството:
http://www.ebay.com/itm/3D-active-sh...item3f17a80c40
http://www.ebay.com/itm/New-Active-S...item4ab7aeba35
Инфраред са, споменато е че стават за 868? Че все пак са на половин цена от стандартните.