Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 65 от 99 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте! Купих си Toshiba 46TL938. Проблемът е, че нямам HDMI на лаптопа и мисля филмите да ги плейвам през външен HDD. Въпросът ми е какви параметри да харддиска да следя при покупката, така че да се справи с пускането на големи HD файлове? Гледам има някакви SSD, има ли смисъл от това или просто да взема най-изгодния?
    Благодаря предварително!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

SSD-тата са следващото поколение "твърди" дискове. Засега цената им е висока, защото технологията която ползват все още е скъпа. Основното им предимство е МНОГО ВИСОКАТА скорост на трансфер на данни и ниската консумация на ток. Това е от решаващо значение за компютри, лаптопи и сървъри, но не е оправдано да се ползва като външна памет на която да се съхраняват филми и музика, които да се плейват на телевизора. Вземай за 100-140лв. какъв да е 2.5" външен диск, форматираш го и качваш на него филми и музика колкото желаеш и се кефиш. За препоръчване е външният диск да се купи от компютърна фирма - все пак е компютърен компонент.

4. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Дали ще може да гледам 3D съдържание на телевизор 40Tl938 с очила Филипс PTA508 ?

5. Novice
    Тук е от
    Jun 2007

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте.Вчера си закупих телевизор Toshiba 40Tl938 от Техномаркет. Като цяло съм доволен от него,като изключим бъгавия софтуер,който не издържа на по голяма играчка с дистанционното .Но... снощи забелязах,че има светла точка в единия край на екрана и с по добро вглеждане ми прилича на дефектен блокирал пиксел.Тествах го с цветни таблици и забелязах,че тази светла точка се появява само на оранжев,сивосин,сив цвят и подобните,като на червен,син и зелен не се забелязва.Та въпроса ми е дали да ходя да искам да ми го сменят в магазина и дали ще ми уважат рекламацията (все пак е купен вчера) или това е "нормален" дефект.Ще бъда благодарен,ако някой ми каже и кода за влизане в сервизното му меню на този модел,за да видя броя часове,които евентуално е работила матрицата.Пробвах няколко кода от началото на темата,но никой не сработи при мен.Благодаря предварително.

6. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте колеги! Преди време писах, че телевизора ми(toshiba 40 rl 938) ми забива на определени програми и не получих никакво предположение от какво може да е. Прави го само на tv1000 i na AXN. Докато не го изключа от щтепсела няма оправия. Сериозно започна да ме дразни и незнам на какво може да се дължи. Някакви идеи....? Иначе телевизорът вади добра картина, направо завидна дори като го сравнявам със сонито в съседната стая, но този проблем ме съсипва. На друг случвало ли се е ?

7. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте Момчета Става дума за TOSHIBA 32 RL 838.Гледам тв то на кабелна тв. Ариел Варна. Tам си и живея .Не мога да подкарам инфото за телевизиите. Оператора ми казва че инфо е налично но аз не го приемам .Получавам инфо за програмите само на HD формат.Ще съм благодарен ако някой ми каже къде да бръкна та да настоя информацията за телевизионните програми че жената ми изяде главата от въпроси .Благодаря на всички отзовали се Предварително .Кабелджийте ми настроиха тв то на страна ФИНЛАНДИЯ .

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от azmarto Виж публикацията
    Дали ще може да гледам 3D съдържание на телевизор 40Tl938 с очила Филипс PTA508 ?
    Пробвай на място в магазина - после пиши какво е станало.

Цитат Първоначално публикувано от consul73 Виж публикацията
    Здравейте Момчета Става дума за TOSHIBA 32 RL 838.Гледам тв то на кабелна тв. Ариел Варна. Tам си и живея .Не мога да подкарам инфото за телевизиите. Оператора ми казва че инфо е налично но аз не го приемам .Получавам инфо за програмите само на HD формат.Ще съм благодарен ако някой ми каже къде да бръкна та да настоя информацията за телевизионните програми че жената ми изяде главата от въпроси .Благодаря на всички отзовали се Предварително .Кабелджийте ми настроиха тв то на страна ФИНЛАНДИЯ .
    Това зависи и от настройките на EPG генератора в централният офис на оператора.
    Пробвай и със страна Германия.

10. Тук е от
    Jan 2012

Пробвах и Германия .Нищо ... Пак ще звъня във Ариел.

11. Тук е от
    Feb 2013

Пробата отпада. Купих очила от ТМ на Toshiba.

12. Тук е от
    Feb 2013

Да се похваля. С Toshiba Remote (Google Play) направих таблета дистанционно през WiFi мрежата. От скоро са добавили модели.

13. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте
    От скоро имам Toshiba TL 938
    и има нещо което ме дразни.
    Значи когато ползвам тв-то като монитор се забелязва неравномерно осветяване главно в средата на телевизора. Личи си най вече на бял и сив фон като сърфирам в нета. Просто в средата бялото (леко по-тъмно) не е като в крайщатана телевизора. Това нормално ли е ??
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-02-13 в 17:30.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Стара Загора - центъра на Вселената...

Вероятно е нормално,т.нар. "облак" ,което се дължи на самата LCD технология ...На какъв режим го ползваш,когато е включен като монитор и пробвай ли да си настроиш контраст,яркост и останалите опции ? Иначе като цяло,тествал ли си го под 3D,как се представя и дали има забавяне или други видими проблеми ?

16. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от theshadowmen Виж публикацията
    Вероятно е нормално,т.нар. "облак" ,което се дължи на самата LCD технология ...На какъв режим го ползваш,когато е включен като монитор и пробвай ли да си настроиш контраст,яркост и останалите опции ? Иначе като цяло,тествал ли си го под 3D,как се представя и дали има забавяне или други видими проблеми ?
    Режима е на game с HDMИ кабел.Да увеличих контраста и black light-a пак се забелязва.Не съм го теставал под 3D понеже още не съм си купил очила.Мога ли да прентендирам за смяна с този проблем ?

17. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте. Собственик съм на TOSHIBA 32LV933 . Телевизорът го имам от три месеца, вчера ми даде първи дефект. При стартиране на дистанционното , цветния индикатор на ТВ стана зелен, но телевизорът така и не даде звук и картина. Натисках няколко пъти дистанционното - без резултат. Тогава го изкарах от контакт, включих го и всичко беше 6. Днес четох доста чуждестранни форуми и ми направи впечатление, че това е доста срещан проблем при всякакви модели на Тошиба. Дори имаше човек, който беше коментирал, че от Тошиба са му писали,че при подобен проблем е хубаво ТВ да стои изключен от контакт до 24 часа, преди да се пусне отново. Затова ми е интересно - дали някой от вас, също има подобен проблем и дали е намерил някакъв начин за оправяне. Благодаря предварително

18. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от consul73 Виж публикацията
    Някой да помогне ???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 99 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе