Ох, благодаря Христославе, но съм дърт чичка, който освен руски друг език не вдява. Та заслужава ли си и има ли нещата които питах по-горе.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ако ви затруднява не ми отговаряйте.
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Ох, благодаря Христославе, но съм дърт чичка, който освен руски друг език не вдява. Та заслужава ли си и има ли нещата които питах по-горе.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ако ви затруднява не ми отговаряйте.
По спесификации има индекс - Active Motion Rate - AMR (Hz) / 100 - според мен това са 50Hz със сканираща подсветка.
Вградените в модела тунери са MPEG4. От началото на 2011 година няма модел на Тошиба без MPEG4 декодер. Ако наистина ще гледаш аналогова ТВ, то този декодер не ти е нужен, от друга страна е добре че го има, защото рано или късно ще спрат аналоговата телевизия в България /2014г/ и тогава ще ти притрябва. Кабелният ти оператор не предлага ли цифрова телевизия?
Това ще е втори телевизор в друго помещение/за гости/. Цифровата я гледам с КАМ-модул на SONY 40 HX 800. А тук просто закачам аналоговата. За тунерите питах, защото до 2-3 г. ще гледаме масово ефирно, убеден съм.Първоначално публикувано от hristoslav2
Относно честотата, то сигнала е 50 херцов, а съм много далеч от 3D.
Отново благодаря, лека вечер.
Ако ще гледаш след години предимно ефирна, огледай се за модел с DVB - T/T2 тунери...Нова телевизия натискат да има нов мултиплекс с DVB-Т2....предложението им закъсня с 3 години защото са много заспали.Първоначално публикувано от kostadin11
Няма ли някой да помогне ?
Първоначално публикувано от desitta
Основно /ако е същото ,както при моят XV733/ трябва да преминеш през поне три стъпки :
1. преномерираш всички канали с някакъв голям номер /1000-1001-1002 .../ - червения бутон
2. преместваш ги на позицията на която искаш да бъде съответната програма /1042> 1 ,1102>2 и т.н./ - зеления бутон
3. преномерираш вече подредените програми в реда ,в който си ги наредил /1,2,3 .../ - червения бутон
- действията се избират с цветните бутони /сега не съм пред тв ,за да видя кой точно за кое действие беше/. Сложно и малоумно ,но ... При Самсунг-а ми /В750/ е супер елементарно -само сменяш номера на програмата.
При моя модел 40тл933 влизаш в меню ,настройка, системна настройка,ATV ръчна настройка, и там са ти показани каналите.избираш който искаш канал и го местиш със стрелките надолу или на горе и където го оставиш се променя на съответния номер на позицията.ще се радвам ако съм помогнал
a az kato sum na dtv.
Здравейте станах горд собственик на 40TL933
Та сега с въпроса как да закача субтитрите към филма на флашката
Честито! На първо време сложи еднакви имена на филма и субтитрите, напр. 1234.avi и 1234.srt . Ако не стане,чети из форума,има много писано за тия субтитри.Първоначално публикувано от angels1975
Здравейте!Купих на баща ми телевизор Toshiba 32HL833F...гледаме цифрова телевизия с КАМ модул и имаме следния проблем - периодично изчезват каналите и се налага да сканирам на ново,или става разместване на 1 канал съм запомнил Нова телевизия прехвърля се на 103 канал..същото се получава и на аналогов сигнал.Въпроса ми е причината в телевизора ли е?
Честито и със здраве.Първоначално публикувано от angels1975
Дай малко впечатлени за TV-то, че се заглеждам по модела ?
Благодаря.
Изключи си автоматичното актуализиране на каналите от настройките на тунера и виж дали не си в магазинен режим.Първоначално публикувано от mesco
Преди малко ми излезе съобщение за нов софт на 42SL863G .
Тествахте ли го ?
TOSHIBA 32HL833G/N за този модел ми бе казано че разчита субтитри понеже е мултимедия кодек (а аз имам проблем субтитрите ги чете като точки и питанки .Имали някаква опция да ъпдеитна някак си софтуера на матрицата ???????)