2 чифта по 79лв=158лвПървоначално публикувано от alskdf
2 чифта китайски са $72 = прибл. 110лв
Тия 50 лв отгоре знаеш ли колко бира ще изпия с тях....
Колега, за TL933 съм на 99% сигурен, че ще са съвместими щом са ти предлагали fpt-ag01/02
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
2 чифта по 79лв=158лвПървоначално публикувано от alskdf
2 чифта китайски са $72 = прибл. 110лв
Тия 50 лв отгоре знаеш ли колко бира ще изпия с тях....
Колега, за TL933 съм на 99% сигурен, че ще са съвместими щом са ти предлагали fpt-ag01/02
Душице,на място си ти е акълът.По-добре да дадеш париците за техника или мебел,отколкото да ги дадеш на жената.
Така си е, там пропадат главоломно, а няма нищо насреща
Искам да попитам защо няколко от менютата са ми неактивни ( тъмно сиви), отключват ли се по някакъв начин или просто не трябва да пипам там
Някои от менютата стават активни при подаване на сигнал по HDMI.Първоначално публикувано от FreeSoul
Или пък на интернет сигналПървоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте, къде може да се намери TL933? Гледам, че се предлагат в Метро-каталога, но дали ги има още в наличност?
Обади им се и ги питай, ще ти кажатПървоначално публикувано от ognjano
На 1000ка съм ги виждал само в метро каталога и "наживо" в Карфур,ама не знам има ли още или дали е минала промоцията.Иначе в актуалната към момента брошура на Карфур има 46ца за 1300 лв.Първоначално публикувано от ognjano
Имам телевизор Тoshiba 40TL933.Мога ли с USB да чета текстови файлове на него и как?Благодаря за помоща предварително.
А тези минуси изброени на първа страница все още ли са в пълна сила за моделите 2012 г. Специално 40TL 933 от който се интересувам?Toshiba - плюсове и минуси
+ Поносима цена
+ Resolution+ много добрата картина на SD сигнал.
- тунера - бавно сканира за програми / може да ви отнеме до 2,5 часа
- сканирането на програмите в режим "пълно" е доста бавно и е по добре да се ползва ръчно, ако разбира се знаете честотите, които ползва вашия оператор
- при гледане в затъмнено помещение в режим autoview се забелязва положителна обратна връзка към датчика за осветеност, което води до постоянно плаване в осветеността на екрана в зависимост от сцените на филма /настройка в кривата на зависимост на датчика донякъде помага/
- няма избор на цветове /черно и бяло само в малките диагонали/
- Неравномерна подсветка в повечето бройки
- flickering black level (auto back light which was needed to get it even close to it's best black level)
- Резонанси при някои честоти
- Доста ограничени настройки
- Слаба подръжка на официалната страница
- липсва подробно описание на промените във фърмуера в официалният сайт
- липсва FAQ за отделните модели на официалният сайт
- Проблеми със DLNA /при някои серии/
- Липсва PVR функция
- USB player-a е доста ограничен като формати, не подържа DTS звук
- не чете субтитри от флашката - само в някои серии - SRT с UTF-8 за Български субтитри, няма контрол за размер на шрифт и позиция на екрана, и т.н.
- в повечето серии на дистанционното липсва бутон за предходен канал /preview channel/
- малък обхват на дистанционното управление (под 3 метра) Ако влиза пряка слънчева светлина в помещението където се гледа ТВ, дистанционното работи най-много от 1м. Това е дори ако не попада пряка слънчева светлина върху приемника на дистанционното.
Всъщност ъглите на които дистанционното работи, освен ако няма слънчеви лъчи в стаята, са +/-15 градуса по вертикала и хоризонтала. Това означава че трябва да се цели приемника на дистанционното много точно, което е страшно неудобно.
- невъзможност да се изведе звук от SСART или A/V (само от изхода за слушалките)
- проблем (в Германия) с CI+ модула
- менюто е преведено некадърно на Български, 15% е на руски, 5% е на Английски
- менюто в някои серии като цяло е доста неудобно за работа и липсват доста екстри, които почти всички конкурентни марки предлагат (quick menu, channel swap, ....)
- RGB входа е ограничен до HD ready (1366 x 768)
– Всичко е добре докато не пожелате да използвате екстрите - мнооого проблеми с интернета и разните му там Toshiba places, Youtubе , Facebook ...
Важат за миналогодишните модели. Като чета мненията на собствениците - общо взето се запазват същите оплаквания. В края на лятото ще пусна запитване съм собствениците на модели 2012, за да корегирам и допълня + и - сите.Първоначално публикувано от ognjano
-не сканира бавно;
-за мен по-добре аутото да е изключено;
-подсветката е неравномерна;
-ограничени настройки,ама квото е нужно-може да се настройва;
-няма излязъл фърмуер,макар да пише,че излиза средата на май;
-не съм имал проблем с четенето на формат с USBто;
-субтитрите ги чете само на UTF-8;
-дистанционното хваща отвсякъде,независимо от метрите (пробвах от 6 м обърнато);
-звук само от оптичн изход или от изхода на слушалките,ама ако имаш автономен усилвател,иначе умряла работа(е, те това ме подразни);
-колонките много съскат и бучат/вупкат на ниските;
-менюто е кадърно на български,има куик функшън;
-гланцовият екран има силен отблясък;
-по отношение на интернета-никви дертове с youtube;
-другото не съм пробвал или не разбирам;
+цената на 40ската-1000 лв ,46цата-1300 лв.
Текстовите файлове ще ги чете, ако ги минеш в джипег.Първоначално публикувано от keisha
Как става минаването в джипег?
Пускаш си текста с някоя програма ( най-добре с CoolReader ) и с програма за скрийншот я "снимаш" и сейвваш в Jpg формат.Първоначално публикувано от keisha
Тва беше шега,ама като питаш:Първоначално публикувано от keisha
-отваряш с word
-маркираш(ctrl+A за по-бързо и лесно),копираш
-отваряш paint
-поставяш(пействаш)
-записваш като(save as)-име-сменяш(избираш) формат Jpeg.
Пиша за paint,защото на всеки комп я има.