Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 18 от 99 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от nedkovt
    здравейте имам Toshiba TL 838 искам да питам откъде мога да си сваля последния ъбгрейт за Toshiba Please защото на телевизора неми намира никакъв а ми иска, моля помогнете
    Опитай от тук: http://www.toshiba-om.net/ или прерови темите(и по-старите).

2.  

3. Тук е от
    Feb 2004

И аз се сдобих с 40 TL933G, johny01, и при мен няма БГ ръководство, та сега гледам дистанционното и се чудя колко много неща може да прави, а аз да не знам как
    Та някъде може ли да се намери нещо на БГ език?
    Другият въпрос, който имам е за матрицата, как и къде пише( се разбира) каква е? Какви са вариантите?
    Вързах тв-то към лаптоп през VGA кабел (понеже нямам HDMI) на лаптопа и се сблъсках със следния проблем. На лаптопа ми дава макс резолюция 1280х1240, която мога да пусна на тв-то при clone mode. Видеото на лаптопа е вградено. Има ли вариант да се разпъне картината на тв-то и какъв е той. Простичко обяснено без ИТ съкращения

4. Тук е от
    May 2012

Аз потвърждавам, че китайските очила, които си поръчах от тук

http://www.ebay.com/itm/270957618596...ht_9558wt_1140

работят много добре с TL838. Няма как да знам дали оригиналните ще дават по-добро 3D изображение, но според мен няма да има някаква фрапираща разлика (aко изобщо има такава), предвид, че съм гледал 3D филм на телевизор самсунг от флагманската им серия и 3D филмът си имаше същата дълбочина на изображението, фокусировката от близост към дълбочина на картината изглеждаше по същия начин и т.н. Така че, ако не ви се дават 200 лв за оригинални очила, тези са почти наполовина по-евтини.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от FreeSoul
    И аз се сдобих с 40 TL933G, johny01, и при мен няма БГ ръководство, та сега гледам дистанционното и се чудя колко много неща може да прави, а аз да не знам как
    Другият въпрос, който имам е за матрицата, как и къде пише( се разбира) каква е? Какви са вариантите?
    Вързах тв-то към лаптоп през VGA кабел (понеже нямам HDMI) на лаптопа и се сблъсках със следния проблем. На лаптопа ми дава макс резолюция 1280х1240, която мога да пусна на тв-то при clone mode. Видеото на лаптопа е вградено. Има ли вариант да се разпъне картината на тв-то и какъв е той. Простичко обяснено без ИТ съкращения
    1. Къде ти беше акълът като го купуваше ? По закон, всяка стока трябва да има упътване на български. Върни се в магазина и направо при управителя да си искаш ръководството на български ! В случай, че не ти предостави такова, имаш право да върнеш телевизора и да си поискаш парите обратно без повече обяснения. После сезирай комисията за защита на потребителя.
    2. Пише си го във FAQ в началото на темата.

6. nilevi
    Guest

можеш да разпънеш екрана на тв-то като избереш тип картина от настройките на тв-то 'филм'(изборени са 16:9 , супер жив , филм и т.н.) - така поне е на старите тошиби - xl733

7. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Oт тук............http://www.toshiba-om.net/..........можеш да си изтеглиш ръководство на руски.......или някой друг език........все с някой ще се оправиш.........

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

hristoslav2, тия на TL-a са дали книга по-дебела от четирилогията на Дюма. Кой да предположи, че няма БГ (да не говорим,че отдавна не съм срещал нещо без превод,заради закона-да). Както и да е. Това упътване е тъпо и бедно на инфо - не ви и трябва.
    Душица, не ги светвам много РС-тата, ама как от кесия с 10 лв да извадиш 20, да не си депутат/министър? Каквото подава РСто-това. Земи си за 10лв 8GB флашка и си гледкай директно на ТВто. Отзад на стикерчето Душице, има едно"К". Христослав2 описва в началните страници матриците(К-Самсунг). Сетих се, че може да пипаш настройките на 2ри монитор като влезеш във видеокартата - резолюция, херци, положение и тн, ако го позволява картата.

10. Тук е от
    Feb 2012

Аз потвърждавам, че китайските очила, които си поръчах от тук

http://www.ebay.com/itm/270957618596...ht_9558wt_1140

работят много добре с TL838. Няма как да знам дали оригиналните ще дават по-добро 3D изображение, но според мен няма да има някаква фрапираща разлика (aко изобщо има такава), предвид, че съм гледал 3D филм на телевизор самсунг от флагманската им серия и 3D филмът си имаше същата дълбочина на изображението, фокусировката от близост към дълбочина на картината изглеждаше по същия начин и т.н. Така че, ако не ви се дават 200 лв за оригинални очила, тези са почти наполовина по-евтини.
    Щом работят с TL838 би ли трябвало да работят и с TL933?
    Като купувах TL933 ми дадоха да гледам с очилата FPT-AG01G и ставаха(а те не са ли за TL833)

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Явно са едни и същи.Тези предлагат 8цата с 2Г очила http://www.plesio.bg/televizori-c-69...-p-290982.html .Пък и що да са 200 лв,аз ги гледам из нета на 99 лв/бр.Колко лв е бройката на китайските?
    А сега да се посмеете.Гледам на TLа отзад "audio L R"-я да опъна едни колонки.Ровя из шкафа и взимам един чинч.Рязвам му кабела,връзвам за кабела на колонката и си викам:"Ей ся,кат се полея с бира,направих 5D.".Да,ама не-тва било вход.Гледам пак-"дигитал аудио оутпут",ама оптикал,тва не е за нас от село.И кво правим сега?Къде да вържа колонките,на изхода за слушалки ли?На изхода за слушалки не стана-чува се тихо.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нямаш ли отделно усилване за слушалките ?

13. Тук е от
    May 2012

От бързото меню се регулира звука на слушалките на 40TL933.
    И между другото 3D очилата AG02G в ТМ са 79 лв. вече

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

На мах да усилиш-слабо.Може да се миксира с тези на ТВто,ама умряла работа.Нямат ли собствен усилвател колонките-забрави.Ако някой ме светне как да изкарам звук- .Имам две 3лентови,4 Ом,май са 15 вт от системка,която никой не ползва,иначе 70-100 лв за компютърни колонки със суб и собствен усилвател.Звукът на тия ТВта със сктити отзад малки колонки не струва.Имам стар Грундик 29"-прави дискотека,баса бута чашите от витрината.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Няма как да стане без обем и по-големи говорители - въпреки това има и "тънки" тв със сравнително добър звук. Добър вариант е система за дом. кино с оптичен вход - има евтини на старо .

17. Тук е от
    Feb 2012

Аз понеже имам по стара система за дом. кино и пробвах да изкарам звук от скарт-а на тл933 към чинчове на системата и излезе звук ама само тв сигнала.като пусна цифровия приемник през hdmi или компа се чува на дом. кино звука от тв сигнала а не звука от цифровия приемник или компа за което нямам обяснение

18. Тук е от
    Feb 2004

hristoslav2 - Акълът ми беше как мога да дам толкова лев за такова нещо Хич не гледах дали има упътване на БГ. Сега ще си го чета на английски ама защо пак по български да е всичко, нали европейска работа уж?
    За т.2 ще погледна на 1-ва страница. Благодаря.

johny01 - За кесията си прав май няма как, ама българина е изобретателен все ще намери начин Исках да направя лаптопа стационар, а тв-то - монитор
    И аз бях чел някъде за това "К", намерих, видях, прочвтох, похвалих форумчето
    Утре мисля да викам да слагат CA модул, за да има върна грозния приемник и да изчистя малко кабеляк, че пощурявам като видя спагети от кабели, а и ще имам едно дистанционно по-малко, което лично на мен си е голямо удобство

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 99 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе