Какво ознава DTV и ATV?
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Какво ознава DTV и ATV?
Каналите от цифровия и аналоговия тунер на телевизора.
keisha,има бледи наченки на обяснение на страница 11 в "книжката".
Здр. вчера купих тази TOSHIBA 46TL933G сила от карфур ..разходих се чак до Младост...и вчера я пускам и работи идеално ...днес обаче дистанционото --отказа...направо незнам какво да кажа сменях батерии включих лана иска ми ъпгрейд но немога да му дам команда от дистанционото..направо ужас иначе гледам тв през приемника на булсат на нечди входа....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339705860[/time]_________________________________________________
Подкарах някак си ъпгрейда и дистанционото тръгна.. Благодаря на svetlio1 за насоките. Но все още, като гледам телевизия на Булсат през HDMI входа в интернет не влизам. Така ли е при този модел TOSHIBA 46TL933G ? Иначе образа ме кефи..а имам и 7 дена да го върна дайте съвет, как да го натоваря на мах. да го видя. Купих го от Карфур-Младост -там ми казаха, че не може да се пробва на място..
?!Кое не може да се пробва? И при мен поиска ъпгрейд,но не го направих.Дерт с дистанционото и влизане в нета-никакъв.
Връщането на закупена стока на беше ли в рамките на 3 дни, освен ако не е закупена онлайн, тогава май беше 7 дни.Първоначално публикувано от danza
Иначе в магазина можеш да си цъкаш и пробваш колкото си искаш, не би трябвало да ти откажат
Този "продавач-консултант"се е направил на отворен,викаш някой шеф/мениджър и си ок.Мен пък не ме попита,а грабна кашона,резна тиксото и хвана да го пробва момчето (както при всеки друг магазин,от който съм купувал).Изчака после да огледам и като видях пукнатина в долния десен ъгъл,джасна го настрани и грабна друг (добре,че огледах).
Сега да питам-има ли значение коя държава си задал (в моя случай още в магазина му зададе момчето Германия и БГ меню) за ъпгрейда?
Здравейте пак , вече подкарах доста неща на тошиба 46TL933G - 3д от блу - рей 3д от флашка , ютуб въпреки че интернета е бавен , но все още имам уплах от контаката между дистанционото на телевизора много е бавано и мудно така ли е при тошибата. Не съм подкарал само ДЛНА и мога ли с него да напрва връзка със псто което е включено в рутера от което зимам интернет за телевизора иначе матрицата и образа за тея пари е перфектна..
danza,много се разбърза ,ние още се чудим коя дупка за к'ъв е.Дистанционното не е бавно,а реакцията на ТВто.Я кажи как от флашка пусна 3Д,че казват само от HDMIто,през USB не ставала работата?И ако DTS пуснеш,цена няма да имаш (шегувам се-не ще,пробвах).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
И к'ва стана тя?...Скъпи ТВта не дърпат 3D през USBто,а евтината Тошиба-може.Я и други с TL,моля,да споделят става ли работата ,че да не ям бой от жената,като домъкна очила за 150 лв,а да не тръгне 3Dто.(danza-та е хакер и е извъртял някакви китайски ъпове със svetlio The First )
В Карфур специално са 7 дни понеже не го пробват там телевизора като го купуваш.Първоначално публикувано от Zapa
Ако погледнеш тук : http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...26075429E9A2BBПървоначално публикувано от johny01
ще видиш, че на TL серията, на последния засега ъпдейт, щото все още чакаме най-последния си пише, че е добавена функцията 3d via USB...При мен работи на ТL838 3D през USB, само DTS-а не ще...
Ъхъ,за 8цата са казали,че качват 3D през USB,ама за 9ката-мълчат кат' риба в тиган.Може 9ките да хващат 3Дто и без ъпа.Иска си проба.Първоначално публикувано от HePeDoBeH
Инсталирай си DLNA сървър на компаПървоначално публикувано от danza
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html
А какъв им и е дерта на тия суичове та скапват интернета?С модем съм и някакъв стар суич,ама докато не си купя рутер,ще псувам!Поне ще видя дали ще ми направи връзка с РСто.
Накрая и аз направих ъпа от 6.8.0Е.1 на 6.8.4G.1 по ланката.Излезе елементарно,без барба с файлове бин/исо,кракове,пачове,папки,флашки.Хакате лан кабела;меню-настройки-системна настройка-ъпгрейда на софта,/ТВто те води,пита и предупреждава/;от лан;не изключвай,да провери и изтегли;искаш ли да ъпва;не изключвай по време на ъпа,за да не ревеш по форумите и процента на напредък;рестарт и си тръгва на програмата,на която е бил.Никаква промяна на настройки и канали(ATV) след това.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339880597[/time]_________________________________________________
Момчета,един бърз въпрос: как да обърна youtub-а в стандартен изглед,да е като страница на компа(за TL933)?
Те така да изглежда:
Здравейте Преди два дни се сдобих с TOSHIBA 46TL933, още не съм съвсем запознат с всичките му настройки и функции. Без проблем си работеше, тази сутрин с първото включване установих че звука е изчезнал, картината си е ок Имате ли идея на какво може да се дължи? Елементарните неща - говорители, mute, сила на звука са ок.