Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 22 от 99 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Какво ознава DTV и ATV?

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Каналите от цифровия и аналоговия тунер на телевизора.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

keisha,има бледи наченки на обяснение на страница 11 в "книжката".

5. Тук е от
    Jun 2012

Здр. вчера купих тази TOSHIBA 46TL933G сила от карфур ..разходих се чак до Младост...и вчера я пускам и работи идеално ...днес обаче дистанционото --отказа...направо незнам какво да кажа сменях батерии включих лана иска ми ъпгрейд но немога да му дам команда от дистанционото..направо ужас иначе гледам тв през приемника на булсат на нечди входа....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339705860[/time]_________________________________________________

Подкарах някак си ъпгрейда и дистанционото тръгна.. Благодаря на svetlio1 за насоките. Но все още, като гледам телевизия на Булсат през HDMI входа в интернет не влизам. Така ли е при този модел TOSHIBA 46TL933G ? Иначе образа ме кефи..а имам и 7 дена да го върна дайте съвет, как да го натоваря на мах. да го видя. Купих го от Карфур-Младост -там ми казаха, че не може да се пробва на място..

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

?!Кое не може да се пробва? И при мен поиска ъпгрейд,но не го направих.Дерт с дистанционото и влизане в нета-никакъв.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Цитат Първоначално публикувано от danza
    Здр. вчера купих тази TOSHIBA 46TL933G сила от карфур ..разходих се чак до Младост...и вчера я пускам и работи идеално ...днес обаче дистанционото --отказа...направо незнам какво да кажа сменях батерии включих лана иска ми ъпгрейд но немога да му дам команда от дистанционото..направо ужас иначе гледам тв през приемника на булсат на нечди входа....
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339709460[/time]_________________________________________________

Подкарах някак си ъпгрейда и дистанционото тръгна.. Благодаря на svetlio1 за насоките. Но все още, като гледам телевизия на Булсат през HDMI входа в интернет не влизам. Така ли е при този модел TOSHIBA 46TL933G ? Иначе образа ме кефи..а имам и 7 дена да го върна дайте съвет, как да го натоваря на мах. да го видя. Купих го от Карфур-Младост -там ми казаха, че не може да се пробва на място..
    Връщането на закупена стока на беше ли в рамките на 3 дни, освен ако не е закупена онлайн, тогава май беше 7 дни.
    Иначе в магазина можеш да си цъкаш и пробваш колкото си искаш, не би трябвало да ти откажат

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Този "продавач-консултант"се е направил на отворен,викаш някой шеф/мениджър и си ок.Мен пък не ме попита,а грабна кашона,резна тиксото и хвана да го пробва момчето (както при всеки друг магазин,от който съм купувал).Изчака после да огледам и като видях пукнатина в долния десен ъгъл,джасна го настрани и грабна друг (добре,че огледах).
    Сега да питам-има ли значение коя държава си задал (в моя случай още в магазина му зададе момчето Германия и БГ меню) за ъпгрейда?

10. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте пак , вече подкарах доста неща на тошиба 46TL933G - 3д от блу - рей 3д от флашка , ютуб въпреки че интернета е бавен , но все още имам уплах от контаката между дистанционото на телевизора много е бавано и мудно така ли е при тошибата. Не съм подкарал само ДЛНА и мога ли с него да напрва връзка със псто което е включено в рутера от което зимам интернет за телевизора иначе матрицата и образа за тея пари е перфектна..

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

danza,много се разбърза ,ние още се чудим коя дупка за к'ъв е.Дистанционното не е бавно,а реакцията на ТВто.Я кажи как от флашка пусна 3Д,че казват само от HDMIто,през USB не ставала работата?И ако DTS пуснеш,цена няма да имаш (шегувам се-не ще,пробвах).
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    И к'ва стана тя?...Скъпи ТВта не дърпат 3D през USBто,а евтината Тошиба-може.Я и други с TL,моля,да споделят става ли работата ,че да не ям бой от жената,като домъкна очила за 150 лв,а да не тръгне 3Dто.(danza-та е хакер и е извъртял някакви китайски ъпове със svetlio The First )

12. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от Zapa
    Връщането на закупена стока на беше ли в рамките на 3 дни, освен ако не е закупена онлайн, тогава май беше 7 дни.
    Иначе в магазина можеш да си цъкаш и пробваш колкото си искаш, не би трябвало да ти откажат
    В Карфур специално са 7 дни понеже не го пробват там телевизора като го купуваш.

13. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    И к'ва стана тя?...Скъпи ТВта не дърпат 3D през USBто,а евтината Тошиба-може.Я и други с TL,моля,да споделят става ли работата ,че да не ям бой от жената,като домъкна очила за 150 лв,а да не тръгне 3Dто.(danza-та е хакер и е извъртял някакви китайски ъпове със svetlio The First )
    Ако погледнеш тук : http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...26075429E9A2BB

ще видиш, че на TL серията, на последния засега ъпдейт, щото все още чакаме най-последния си пише, че е добавена функцията 3d via USB...При мен работи на ТL838 3D през USB, само DTS-а не ще...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от HePeDoBeH
    Ако погледнеш тук : http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...26075429E9A2BB

ще видиш, че на TL серията, на последния засега ъпдейт, щото все още чакаме най-последния си пише, че е добавена функцията 3d via USB...При мен работи на ТL838 3D през USB, само DTS-а не ще...
    Ъхъ,за 8цата са казали,че качват 3D през USB,ама за 9ката-мълчат кат' риба в тиган.Може 9ките да хващат 3Дто и без ъпа.Иска си проба.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от danza
    Здравейте пак , вече подкарах доста неща на тошиба 46TL933G - Не съм подкарал само ДЛНА и мога ли с него да напрва връзка със пс-то което е включено в рутера от което зимам интернет за телевизора
    Инсталирай си DLNA сървър на компа
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

А какъв им и е дерта на тия суичове та скапват интернета?С модем съм и някакъв стар суич,ама докато не си купя рутер,ще псувам!Поне ще видя дали ще ми направи връзка с РСто.
    Накрая и аз направих ъпа от 6.8.0Е.1 на 6.8.4G.1 по ланката.Излезе елементарно,без барба с файлове бин/исо,кракове,пачове,папки,флашки.Хакате лан кабела;меню-настройки-системна настройка-ъпгрейда на софта,/ТВто те води,пита и предупреждава/;от лан;не изключвай,да провери и изтегли;искаш ли да ъпва;не изключвай по време на ъпа,за да не ревеш по форумите и процента на напредък;рестарт и си тръгва на програмата,на която е бил.Никаква промяна на настройки и канали(ATV) след това.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339880597[/time]_________________________________________________

Момчета,един бърз въпрос: как да обърна youtub-а в стандартен изглед,да е като страница на компа(за TL933)?
    Те така да изглежда:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Novice
    Тук е от
    Jun 2012

Здравейте Преди два дни се сдобих с TOSHIBA 46TL933, още не съм съвсем запознат с всичките му настройки и функции. Без проблем си работеше, тази сутрин с първото включване установих че звука е изчезнал, картината си е ок Имате ли идея на какво може да се дължи? Елементарните неща - говорители, mute, сила на звука са ок.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 99 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе