Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 75 от 99 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Отваряш "Каталист Контрол Център"-а и там в настройките беше (точно не се сещам ,че нямам свързан тв) - има плъзгач и обикновено е на 15 , трябва да е на 0. Телевизора също го слагаш не на 16:9 ("широк екран") , а на "естествен" (май така беше превода според Тошиба ).

2.  

3. Тук е от
    Mar 2013

Здравейте, моля, помагайте. Направих всичко това:

С вграден и външен безжичен адаптер..
    Отивате на: Настройки > Предпочитания > Настройка Мрежа > Тип връзка-безжичен
    -безжични настройки > Подпомогната настройка
    После отивате на безжична настройка /веднага на вторият ред/ от там на подпомогната настройка и телевизора се оправя сам. При сканиране ТВ сам намира рутера и ви дава IP адреса, мак адреса - всичко без код на ключа и защита /дава и ниво на сигнала/. Попълвате ключа и защитата...

Отново изписва: "Удостоверяване и Кодиране са погрешни. Моля проверете вашите настройки и опитайте отново".
    Кодирането ви трябва да е еднакво с това на рутера, вижте го от него. После въвеждате парола ако имате и това е. За паролата ако имате числа ги въвеждате направо от дистанционното, а буквите със стрелките и вижте легендата от долу, там с зеленото копче сменяте главни и малки букви, числа и знаци.

Пробвайте със смяна на канала на който излъчва рутера и вижте какво е маркирано да излъчва - само на N-стандарт. Настройките в уеб менюто на рутера и за всеки е различно вижте си упътването му, там е обяснено. Търсете нещо като Wireless Settings.

• Channel Width от ауто на 40MHz
    • предаването да е само на N стандарт
    • Max Tx Rate на 150Mbps

и отново се появява съобщението:
    "Удостоверяване и Кодиране са погрешни. Моля проверете вашите настройки и опитайте отново".

ТВ-то е Toshiba 40TL938, рутерът е Cisco C3768.

Благодаря и се извинявам, ако някъде по-напред в темата има отговор.

4. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Здравейте близо преди месец си закупих телевизор Toshiba 42YL863G.В магазина от който го закупих му направиха страхуотна реклама . И като се прибереш и го разопаковаш подаръка ...се започва ходене по мъките .... горе - доле се справих .... но със субтитрите на филмите които се опитвам да гледам от USB-то НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ .. не ги изкарва самия телевизор , видео файла тръгва но уви без субтитри.....

За Тошиба трябва да са с разширение .srt на енкодинг UTF-8. Има безплатна програма - Subtitle Edit 2.9.3 - с която се прекодират /3.1 версията на програмата има и БГ/Просто трябва да се смени кодировката на субтитрите на UTF-8. Отваряте файла със субтитрите ,примерно с Notepad ->File->Save as..-> и най-долу променяте Encoding от ANSI на Unicode. Може и ANSI с UTF-8 -> save -> yes и сте готов.
    На реда с иконите имате format - от там избирате .srt или .sub, след него е encoding - UTF-8 и давате save - третата икона

ВСИЧКО ТОВА СЪМ ГО ПРОБВАЛ НЕ СТАВА ......................................... ПОСЕТИХ МАГАЗИНА В КОЙТО МЕ ЗАРИБИХА ЗА ТЕЛЕВИЗОРЧЕТО ДА МИ ОБЕСНЯТ ЛИПСАТА НА БУКВИЧКИТЕ ........... ТЕ МИ КАЗАХА КАТЕГОРИЧНО ТАЗИ СЕРИЯ - Y - НЯМАЛО ДА МИ ПОКАЖЕ СУБТИТРИ АКО ТЕ НЕ СА ВГРАДЕНИ - UTF-8 НЕ СТАВА
    М О Л Я П О М О Г Н Е Т Е
    Този пост е редактиран от gancho; 15-03-13 в 01:29.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

gancho
    Модели 2011 година не поддържат субтитри. Това трябваше да ти го кажат консултантите в магазина....
    За такива неща първо питаш по форумите и едва тогава преценяваш какво да си купиш.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от Радост Стаменова Виж публикацията
    Здравейте, моля, помагайте. Направих всичко това:

Благодаря и се извинявам, ако някъде по-напред в темата има отговор.

За съжаление проблема е от телевизора. Ето тук на 61-ва стр. (мнение 910 от 10.01.2013г.) съм описал максимално подробно проблемите с моя телевизор. Също и по-надолу и на следващите една две страници виж пак писах това-онова.
    Пробвал съм с три различни рутера със и без кодиране на връзката - ефект никакъв. Впоследствие минах през февруали през магазина откъдето го купих - така за проба само да видя там на рафта как е ТВ-то дето е изложен и ... изненада. Сложени два един до друг - 40TL938 и 46TL938. Повиках един младеж да пробва. Еми на 40-ката се закачи някак си от 6-тия опит, на 46-ката от раз, ама пък в същото време се дропи връзката на 40-ката. Явно 40TL938 някои бройки имат сериозен проблем точно с WiFi модула и връзката.
    Ако ти се занимава - отиваш и го връщаш/сменяш - това е решението.

7. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Ако е удобно може да се пробва с кабел.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

здравейте за toshiba 42yl863g имали ъпдейт и ако някой е правел да каже кой е последният софтуер ,защото аз нищо не откривам

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan_19 Виж публикацията
    здравейте за toshiba 42yl863g имали ъпдейт и ако някой е правел да каже кой е последният софтуер ,защото аз нищо не откривам
    Toshiba Download Centre

11. Тук е от
    Mar 2013

TOSHIBA 46TL938
    Опитвам се да възпроизведа един Blu-Ray филм и по точно "Snow White and the Huntsman 2012 Blu-Ray 1080p KOR AVC DTS-HD MA 7 1-HDChina" Изтеглих си Total Media Theatre 3 и 5 версия, уж най -прехвалените. Свързах преносимия компютър Dell N seris core i 7 ...... чрез HDMI 1.4v възпроизвежда картината от лаптопа всичко тип топ, пускам друг филм с високо качество 7 гб няма проблеми, обаче запускам аз тоя blu-ray през тоя "theatre" на лаптопа тръгва филма, обаче на Тошибата не го възпроизвежда ?? Какъв може да е проблема ? А и да не забравя какви препоръки може да ми дадете да настроя цветовете на тоя телевизор ?

12. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Отваряш "Каталист Контрол Център"-а и там в настройките беше (точно не се сещам ,че нямам свързан тв) - има плъзгач и обикновено е на 15 , трябва да е на 0. Телевизора също го слагаш не на 16:9 ("широк екран") , а на "естествен" (май така беше превода според Тошиба ).
    Благодаря! Стана

13. VID
    VID е офлайн

Тук е от
    Mar 2010

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте.Имам телевизор Toshiba XV733 и досега го гледах с Булсатком. Днес реших да видя как хваща цифровата ефирна телевизия и какво е качеството но неможах да намеря букса къде да включа ефирната антена.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То отзад има само един антенен вход - няма как да го объркаш .

16. VID
    VID е офлайн

Тук е от
    Mar 2010

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Намерих го,добре че има по млади и виждащи от мен.Благодаря за помоща
    Този пост е редактиран от VID; 17-03-13 в 17:38.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Plamen Petrov одобрява това.

18. Тук е от
    Nov 2008

Отговор: Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте.
    Имам телевизор Тошиба 40TL838G свързах го с лаптопа модел HP PAVILION G7-2000EU/B4X71EA/видеокартата е INTEL HP GRAPHICS4000/ посредством HDMI кабел гледах филми без проблем, но днес реших да гледам 3д филми. С очила също тошиба, екрана си стой разделен на две. Сега незная дали от самия кабел /близу ми го даде с устройството и на него не пише дали е 1,3 или 1,4/ или от самия лаптоп, дали с тази видеокарта може да се гледа 3д филми.
    Този пост е редактиран от lkma; 20-03-13 в 16:22.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 99 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе