Нещо за размера на субтитрите решение ?
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Нещо за размера на субтитрите решение ?
здравейте,
купих си TOSHIBA 40TL933G и съм на булсат ком с него нямам никакав проблеми с картината, но като пусна филм от USB или от лаптопа, има някакъв лаг(забързване и забавяне), което мното ме дразни, може ли да ми помотнеге с съвет? Нещо настройки ли трябва да направя?
Защо така ме "нахранихте" вее хора , аз знам че не е 3Д, затова питам.
Мислех че има някаква подсветка или е готова за 3Д(както WI-FI Readi).
Искате да кажете, че WL има 3Д но са след 2011г. , така ли да го разбирам?
Мерси предварително!
TOSHIBA 40TL933G - К
Toshiba 32HL933G - K
Toshiba 42SL863-K
Нека , ако има някой с TOSHIBA 46TL963G , който ползва сателиния си тунер( DVB-S2) с САМодул , примерно на Виваком , да сподели какви са впечатленията : качество на сигнала/картината , бързина на смяна на каналите , удобсво , EPG и прочее . Трябва да се вземе решение за оператор и такава информация ще е в полза .
Ми аз не го ползвам понеже имам външен приемник,но момчето от Техномаркет сподели че са го тествали на Satellite BG,те са с CONAX модул и работел стабилно.
При нашите е така. Просто третият ни DTH оператор не предлага CAM.
С вградения DVB-S2 тунер качеството е по-добро и няма кабели и едно дистанционно в повече. Е, имат си някои ограничения, разбира се.
Освен това има доста чужди MPEG4 и HD оператори.
Повече подробности могат да се намерят в специализираните форуми за SAT TV.
Да попитам понеже гледам, че има нов софтуер за телевизора ми 32HL933G v1.00.08, а моя е с v1.00.05 и мисля да го ъпдейтна. Има ли някаква вероятност да стане някой гаф при обновяването? Не съм начинаещ в тази насока, но все пак за 1-ви път такъв телевизор ще ъпдейтвам и да питам да не омажа нещо... Качвам си софта на флашката пъхам и от менюто му давам да обнови до последна версия от флашката и би трябвало всичко да е ток и жица. И някой ако знае къде мога да прочета какви са промените в новия софт?!