Има начин.Отиваш в настройки на Ю ТУБ. Ще ти се отворят две полета.Отиваш в полето за географски регион и натискаш ОК.В ляво ще ти се появи STANDDART VIEU.Стрелка наляво върху него,ОК и си готов.Това Е ЗА 42SL 863
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Има начин.Отиваш в настройки на Ю ТУБ. Ще ти се отворят две полета.Отиваш в полето за географски регион и натискаш ОК.В ляво ще ти се появи STANDDART VIEU.Стрелка наляво върху него,ОК и си готов.Това Е ЗА 42SL 863
И аз това се чудя... че нещо при мене няма такива "екстри".. Единственото за което се сещам е,че нали си влизаме през акаунт който имаме в тубата- та там нали променяха дизайна нещо, и доста хора се оплакваха,че са на новия,а други,че са на стария, да не би така да ни излиза тубата,защото така ни е настроен самият акаунт в youtube?
A иначе ето това ми е екрана на тубата в мометна:
youtube.jpg
П.С. Да ама не... излезнах от акаунта си.. и положението е същото
Този,предполагам,е RL.TL е същата работа,но на бг.Май още при първото влизане в ютуб натиснах на тоя изглед,а имаше и друг и не мога да променя нещата.Момчетата казват да му врътнем едни заводски настройки,но се притеснявам да не се омармаладят каналите и после цял ден(най-малко) да се занимавам с тях.Дайте акъл,моля!
Мдаа сега,като се замисля и аз при първото влизане направих тая магария
Аз съм с 40RL938. Стана ми странно, че някой си търсят wifi dongle или явно има подмодел без wifi, но моя си има и си хваща ок, като рутерът е през 2 бетонни стени. Единственото забавяне беше при намирането на рутера в началните настройки но после сигнала си е стабилен.
Имам въпрос за skype. Тръгва си ок няма грижи, но за разговори иска естествено камера. Ако някой го е подкарвал да сподели с какъв модел камера, защото в нета намерих само в сайта на skype и там дори за марка Toshiba няма отбелязан модел, въпреки че по разни форуми казват че и за модел самсунг стават.
Skype TV webcam and Skype-ready blu-ray player bundles - Skype Shop
На TL/RL938 може да са сложили вграден WIFI,но не ми се вярва.933ките-нямат,както и нямат отворен браузър,за разлика (поне така си мисля) от 938.Надявам се да пуснат ъпдейт на 933 с браузър,защото съм с такъв ТВ.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-12-12 в 18:17.
Не вярвам с ъпдейт да отворят браузър или скайпа , поне не пишат в официалния сайт , освен за възможност за запис от USB и WIDI след ъпдейт от втората полвина на 2012 .
USB Video Recording - Yes (via FW-update as of mid 2012) (dep. on country availability)[/TD]
Wireless Ready (Toshiba WiFi Dongle required)
Wireless Display (WiDi) - Yes (via FW-update as of mid 2012)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-12-12 в 18:21.
В момента TOSHIBA 32SL833G е на цена 699 лв : TOSHIBA 32SL833G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Струва ли си да го взема, или да се насоча към по-ниска серия, но тазгодишен модел?
По-добре се насочи към по-голям размер- събери още малко за нещо като това :
TOSHIBA 40TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Този модел TOSHIBA 32SL833G от миналата година вероятно е мостра .
Всъщност тази година **8 се явява с повече екстри от **3 , има автокалибрация , въпросния отворен браузър / нямам представа точно какво може или не / , Скайп и вграден WiFi адаптер, само за 50лв. отгоре . Впрочем , ако някой е "разцъквал" този браузър нека сподели какво точно може .
Аз доста се порових , но не открих из нета вариант за отваряне на някои от тези екстри при 933/963 , защото си мисля , че някои от тях е възможно да се отварят от сервизното меню . Все пак ще следим дали няма да решат да пуснат вариант с ъпдейт , ако разбира се този браузър си заслужава усилията .
Нека , ако някой има по-подробна информация по този въпрос да пише !
а рл 838 има ли ъпдейт.