26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Като го гледам тоя пич как си е направил снимка на екрана,и тоя модел може да се ползва и за огледало:D
kak da naglasq wi fi?
Мнения заToshiba 32UL863G
Прочети внимателно инструкцията.
В менюто на телевизора трябва да имаш такава настройка - пусни го автоматично да търси мрежа. Ако си шифровала сигнала от рутера, ще трябва да въведеш кода и ключа в телевизора.
И пиши на кирилица! :rolleyes:
Един от топ моделите за миналата година.
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32ul863g
Моят съвет е да се насочиш към по-голям диагонал.
Само при мен ли не работи центъра за изтегляне на новия софтуер за телевизорите?
Предвиден е за 2 телевизор ,а и не намирам по- големи диагонали от модела. За Toshiba 32UL863G не намирам по4ти никакви мнения ,коментари или ревюта,а и е в бюджета ми.Ще съм благодарен за повече инфо/по възможност на бг/!Има ли реални 100 hz?
Toshiba 32UL863G има и 46" вариант
Ревю
Toshiba Regza UL863 (37UL863B) 37 inch LED LCD TV Review | AVForums.com - UK Online
Toshiba 32UL863B review - TV - Trusted Reviews
характеристики
Toshiba Europe GmbH - 32UL863
Toshiba — 3D TV
Здравейте, от скоро съм собственик на Toshiba RL 938 /по препоръка на човек от форума /. Искам да ви попитам как да сверя часовника на телевизора? В менютата не откривам такава опция, пробвах да гледам БНТ 1, CNN, Euronews, Das Erste HD, ZDF HD и други но не се сверява сам. Лошото е че така не ми изкарва програмите на телевизиите. Веднъж часовника се свери не знам как, но след 1-2 дни пак се развали и сега го няма. Ще се радвам ако някой ми помогне.
ревюто на Toshiba 32UL863G не е много ласкаво!Кой модел в наличност в техномаркет и по възможност до 800 лв си заслужава-може и миналогодишни модели?!?!?
каква е разликата между RL938 и RL933?
Ето ти сравнение
Toshiba Europe GmbH - Produktvergleich
Тест toshiba-46tl938
http://www.lesnumeriques.com/tv-tele...4886/test.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-11-12 в 17:24.
Здравейте, искам да попитам относно това:
Web browser с Toshiba42sl833/всеки ТВ с Youtube който има Standart view/
Влизате си в Youtube.....
Имам 40RL933 - в началото като го взех Youtube си беше на Standart view,но както всеки, като нещо е ново - го разцъквах постоянно тв-то,за да видя къде,какво,как ... И имам спомени,че докато бях в Тубата натиснах някакъв линк,на който пишеше Large view или нещо такова.. с две думи откакто натиснах тоя бутон - тубата вече излиза по коренно различен начин, големи бувки и големи екрани.. ако мога така да се изразя.. има ли начин да си върна Standart view-то,за да мога и аз да подкарам браузъра?
А и имам още едно питане - usb порта,дали има възможност да е usb host, но просто сервизно да е изключена тази му функция и чрез сервизното меню да може да се отключи?
В неделя най- вероятно ще си купувам тв и затова мнението Ви е важно за мен. В Диапазона до 800 лв има само филипси,тошиби и Lg ! моля за конкретни предложения.