Тези модели май са на различни шасита....
Не! Има за RL833
Toshiba : Download Centre
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Тези модели май са на различни шасита....
Не! Има за RL833
Toshiba : Download Centre
40RL938 закупен наскоро. WiFi-то си работи без проблем. Не съм пробвал още DLNA (HomeServer итн) но HD клипове от youtube приложението вървят без засичане и изчакване да зарежда и други проблеми. Браузърът не знам какви са били ограниченията за да знам какво да тествам и да споделя. Oтваря си без проблем google, abv, dir. Малко криво е навигирането през дистанционното, а и нямам все още мишка да пробвам. Казаха ми че тръгват всякакви мишки и клавиатури дори wireless (не bluetooth ест.). Утре ще ходя да си взема една, както и камера да видим дали ще тръгне скайпа. Намерих из някакъв форум, да цитират toshiba support, че skype трябва да работи с всяка usb skype certified camera и не е нужно да е 150$. Ще споделя като изтествам.
Имам проблем с аудио потоците на канали, които имат такива. Даден канал примерно Travel Channel HD си върви на англ., мога да го превключа на БГ, но не се запомня. След като премина на друг канал и се върна обратно на този, той пак си е на англ и пак трябва да превключвам итн. Знам че примерно на Samsung това се оправя от audio settings -> country, но тук такава опция не намирам. Мои приятел смята, че проблемът е в доставчика - по точно в станцията, от която се подава сигнала с грешни мета данни или нещо такова. Някой да има повече инфо?
Настройка -> Системна настройка -> Настройки DTV -> Субтитри и аудио
Мерси, много! Явно от много ровене по настройките тотално съм ослепял :rolleyes:
Иначе skype не тръгна с logitech c270 (skype certified camera). Явно си трябва tv camera.
Пробвах безжична мишка, веднага захапа, никакви грижи, супер удобно за браузване. Браузърът си поддържа български, cookies, javascript, има си favorites, приличен е.
Трябва ми бръмчилка за в спалнята - като ме изгонят отвсякъде, да има къде да си гледам мача Не искам да изстрелвам совалки, просто малко телевизорче...
Някакво мнение за TOSHIBA 23EL934G ?
Здравейте, имам TOSHIBA 46TL933G отскоро и се чудя дали да му ъпдейтна софтуера, може ли някои да ми каже дали може да се усложни нещо след упдейта , освен че повреме на упдейта не трябва да спира тока и не трябва да се пипа нищо по телевизора. И дали ще има някаква разлика в нещо след като го упдейтна? Благодаря...
Може да има поправени грешки в превода, че на доста места се срещат. При мен при обновяването се оправи проблема при който екрана не искаше да светва напълно при пускане на радиата... оставаше затъмнен един и като го ъпдейтнах този проблем изчезна и ся върви перфектно!
Моя е 32HL933G
Благодаря! А понеже смятам първо да го изтегля ъпдейта на флашка и после да го пусна на телевизора, има ли нещо по специално при инсталирането или това( http://fget.dl.toshiba.com/manual/in...nstruction.pdf ) е достатачно .
По спомени твоят модел TL933 има на гърба LAN порт за интернет...Вържи го с нета и той трябва автоматично да си открие ъпдейта. Иначе става и с флашка.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-12-12 в 19:23.
Има ли начин TL933 да може да записва през USB порта на външен носител?
Подкарването на WiDi си е голяма играчка по принцип , изобщо при всички телевизори , не е просто както го обясняват, разбира се трябва и WiFi донгъл да се сложи . За PVR може би ще трябва някакво точно форматиране на флашката , но и да стане, този запис важи само за конкретния телевизор .
Интерсно , дали при телевизори произведени след средата на 2012 с фърмуер примерно от август тези ъпдейти вече са налични или ще се налага и при тях допълнително да се ъпдейтва ? Някой с 933/963 проверил ли е ?
Впрочем има външни тв бокс медия плеъри , които са на Андроид базирани и правят неща почти колкото компютър и струват около 60 $ .
Android TV box - YouTube
Здравейте,
някой да знае защо не работи Rovi Media Guide на програмите, на 40RL933, който е свързан правилно с интернет и Близу(цифров) ?
Благодаря.
Този пост е редактиран от georgi4; 12-12-12 в 12:01.