26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Моля помагайте в тази тема, че нещата загрубяха https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...l-938-a-2.html
как е картината при мачовете има ли размазване на топката или нещо подобно става вапрос за 46TL938G
?????????????????????????????????????????????
Този пост е редактиран от ivan88; 05-01-13 в 15:39.
MFC_244930 е само за TL-ките, оправяло трепкането при включен ActiveVision на standard, middle, high
Сваля се зипа и се разархивира на флашката, може да се ъпдейтне заедно и с фърмуер.
След ъпдейт би трябвало в инфо някаде да пише:
MFC Version: 244930
повече инфо на немския форум: Toshiba TL 838/868: Feedback zu Firmware 6.4.0T.1, Toshiba - HIFI-FORUM (Seite 15)
За 8ците,не за 9ките?
Как да влезна в сервизното меню на TL938 по описания начин от 1ва страница не става?
А какво ще рече "мултиплексът е отстранен","сканиране на канали..."?
това ми излиза на намерени канали на DTV и черен екран,после показва канала и след няколко секунди пак същия надпис и т.н.
Правилно ли са написали от техномаркет че на този тв 3Dто се гледа без очила и как е възможно това?
TOSHIBA 55ZL2G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
здравейте приятели ..пиша тук защото само вие можете да помогнете предполагсам модела на телевизора е toshiba led 32-rl933 smart tv. смарт но нещо със субтитрите не се справя когато пусна филм със бг.суб. ги разпознава като квадрачета само..иначе разчита mkv.file но вайда няма като не чете субтитри..можбе ли нещо да се направи по въпроса .благодаря предварително.
32 led rl933g с конвертиране на суб. в unicode8 става изпробвах го преди малко ...
- - - Обновено - - -
благодаря ви приятели
здравеите отново, искам да попитам за 3д очилата. Тъи като не разбирам купих едни очила от продавалник казаха че биле универсални обаче като пусна 3д филм и само размазано никакав ефект някои ако може да ми каже защо се получава така дали очилата не стават за нищо или незнам. А имам и още един проблем като пусна 3д филм и ми разделва екрана тоест двоен екран как мога да го оправя благодаря предварително модела е 46тл938
- - - Обновено - - -
здравеи писах на тошиба оште същия ден обаче все още одговор няма