26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
На всички не показва, страната е Германия.
На нормалният Гайд си показва, но когато след настройка на мрежата сменя на "медия гайд" за да ползвам "Rovi media guide" след натискане на Гуайд бутона се виждат имената на програмите и долу в левият ъгъл, в малко прозорче върви моментната програма. На програматa по часове пише "No Listings"
Благодаря за отговорите.
Ето и снимка на екрана
DSC_0091.jpg
Този пост е редактиран от georgi4; 12-12-12 в 19:48.
Здравейте,
Насочил съм се към Toshiba 40RL938, четох много за него, обикалях и по различни магазини, но до сега (последният месец и половина) така и не можах да разбера дали WIFI на този телевизор е вграден или трябва да си закупя донгъл за да го ползвам. В повечето магазини консултантите явно не бяха запознати какво продават и не можеха да ми помогнат. Моля Ви някой ако има реална информация да сподели. Благодаря предварително!
"No Listings" - означава, че програмата на даденият канал, не е листвана в EPG генератора на кабелният ти оператор.
Вграден WLAN (eingebaut)
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/40RL938G
hristoslav2 много благодаря, тичам да го взема
PLEASE NOTE: Not all USB Thumb drives will work for Firmware Upgrading. The USB
Thumb Drive should be formatted as a “FAT” or “FAT16” fi le system and NOT “FAT32”. If the
Firmware Upgrade does not work try a different USB Thumb Drive.
Някой може ли да сподели това доколко е вярно!?
Здравейте,имам TOSHIBA 46TL933G,и имам един въпрос. Вчера ми прекараха кабелна от местния оператор, но не можаха да ми наместят цифровите канали.Когато се прибрах по-късно пробвах сам да ги намеря, телевизорът намери 162 DTV, но нямаше картина, само звук,пробвах да сменя държавите като почнах от Германия после Австрия и още няколко, но нямаше ефект. Иначе имаше всички останли опции на каналите: телеткст, програмата за деня на канала и т.н. Някой може ли да ми помогне по въпроса.
Германия е правилно за Тошиба , но вероятно кабелната ти е кодира и за да се отворят трябва да ти дадат карта и САМодул , иначе ще гледаш цялата информация на черен екран . Другия вариант с техния СТБокс и карта разбира се . За коя кабелна става въпрос ?
Кабелния оператор е в гр. Силистра- КТВ Истър, макар че ме съмнява да ти помогне. Като го купувах от техномаркета там си беше вързан към същата кабелна и се виждаше, явно ще трябва да ида да ги питам там как са го направили, и ме съмнява тея от кабелната че са барали нещо и ся за това е така, защото като се прибрах всичко в менюто беше разместено даже езика на менюто ми бяха сменили с някакъв където едвам намерих как да го върна. Мерси все пак
Правилно е написано. Флашката трябва да е форматирана в FAT16, и не става със всяка флашка. Имаше няколко случая, при които след смяна на флашката с друг модел - нещата си тръгваха нормално.
Plamen Petrov
Направи му ресетване на заводските настройки и го пусни да търси отново..
Какво ще кажете за TOSHIBA 32EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria мисля че е на 10вноски с 0лв оскъпяване?Заслужава ли си?