Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 51 от 99 ПърваПърва ... 41495051525361 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от georgi4 Виж публикацията
    Здравейте,
    някой да знае защо не работи Rovi Media Guide на програмите, на 40RL933, който е свързан правилно с интернет и Близу(цифров) ?
    Благодаря.
    на всички програми ли не показва нищо или само на някои ? Настрой го на страна Германия и пробвай пак.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

На всички не показва, страната е Германия.
    На нормалният Гайд си показва, но когато след настройка на мрежата сменя на "медия гайд" за да ползвам "Rovi media guide" след натискане на Гуайд бутона се виждат имената на програмите и долу в левият ъгъл, в малко прозорче върви моментната програма. На програматa по часове пише "No Listings"
    Благодаря за отговорите.
    Ето и снимка на екрана
    DSC_0091.jpg
    Този пост е редактиран от georgi4; 12-12-12 в 19:48.

4. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте,
    Насочил съм се към Toshiba 40RL938, четох много за него, обикалях и по различни магазини, но до сега (последният месец и половина) така и не можах да разбера дали WIFI на този телевизор е вграден или трябва да си закупя донгъл за да го ползвам. В повечето магазини консултантите явно не бяха запознати какво продават и не можеха да ми помогнат. Моля Ви някой ако има реална информация да сподели. Благодаря предварително!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от georgi4 Виж публикацията
    На всички не показва, страната е Германия.
    На нормалният Гайд си показва, но когато след настройка на мрежата сменя на "медия гайд" за да ползвам "Rovi media guide" след натискане на Гуайд бутона се виждат имената на програмите и долу в левият ъгъл, в малко прозорче върви моментната програма. На програматa по часове пише "No Listings"
    Благодаря за отговорите.
    Ето и снимка на екрана
    DSC_0091.jpg
    "No Listings" - означава, че програмата на даденият канал, не е листвана в EPG генератора на кабелният ти оператор.

Цитат Първоначално публикувано от asd021 Виж публикацията
    Здравейте,
    Насочил съм се към Toshiba 40RL938, четох много за него, обикалях и по различни магазини, но до сега (последният месец и половина) така и не можах да разбера дали WIFI на този телевизор е вграден или трябва да си закупя донгъл за да го ползвам. В повечето магазини консултантите явно не бяха запознати какво продават и не можеха да ми помогнат. Моля Ви някой ако има реална информация да сподели. Благодаря предварително!
    Вграден WLAN (eingebaut)
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/40RL938G

6. Тук е от
    Feb 2012

hristoslav2 много благодаря, тичам да го взема

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от asd021 Виж публикацията
    hristoslav2 много благодаря, тичам да го взема
    Според мен е по-добре да дадеш 100 лв повече за 40TL938 заради 100те херца и по-добрата реакция на матрицата.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011

PLEASE NOTE: Not all USB Thumb drives will work for Firmware Upgrading. The USB
    Thumb Drive should be formatted as a “FAT” or “FAT16” fi le system and NOT “FAT32”. If the
    Firmware Upgrade does not work try a different USB Thumb Drive.

Някой може ли да сподели това доколко е вярно!?

10. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,имам TOSHIBA 46TL933G,и имам един въпрос. Вчера ми прекараха кабелна от местния оператор, но не можаха да ми наместят цифровите канали.Когато се прибрах по-късно пробвах сам да ги намеря, телевизорът намери 162 DTV, но нямаше картина, само звук,пробвах да сменя държавите като почнах от Германия после Австрия и още няколко, но нямаше ефект. Иначе имаше всички останли опции на каналите: телеткст, програмата за деня на канала и т.н. Някой може ли да ми помогне по въпроса.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Германия е правилно за Тошиба , но вероятно кабелната ти е кодира и за да се отворят трябва да ти дадат карта и САМодул , иначе ще гледаш цялата информация на черен екран . Другия вариант с техния СТБокс и карта разбира се . За коя кабелна става въпрос ?

12. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от nkd Виж публикацията
    Германия е правилно за Тошиба , но вероятно кабелната ти е кодира и за да се отворят трябва да ти дадат карта и САМодул , иначе ще гледаш цялата информация на черен екран . Другия вариант с техния СТБокс и карта разбира се . За коя кабелна става въпрос ?
    Кабелния оператор е в гр. Силистра- КТВ Истър, макар че ме съмнява да ти помогне. Като го купувах от техномаркета там си беше вързан към същата кабелна и се виждаше, явно ще трябва да ида да ги питам там как са го направили, и ме съмнява тея от кабелната че са барали нещо и ся за това е така, защото като се прибрах всичко в менюто беше разместено даже езика на менюто ми бяха сменили с някакъв където едвам намерих как да го върна. Мерси все пак

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jordan23bg Виж публикацията
    PLEASE NOTE: Not all USB Thumb drives will work for Firmware Upgrading. The USB
    Thumb Drive should be formatted as a “FAT” or “FAT16” fi le system and NOT “FAT32”. If the
    Firmware Upgrade does not work try a different USB Thumb Drive.

Някой може ли да сподели това доколко е вярно!?
    Правилно е написано. Флашката трябва да е форматирана в FAT16, и не става със всяка флашка. Имаше няколко случая, при които след смяна на флашката с друг модел - нещата си тръгваха нормално.

Plamen Petrov
    Направи му ресетване на заводските настройки и го пусни да търси отново..

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Какво ще кажете за TOSHIBA 32EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria мисля че е на 10вноски с 0лв оскъпяване?Заслужава ли си?

16. Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от oska Виж публикацията
    Какво ще кажете за TOSHIBA 32EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria мисля че е на 10вноски с 0лв оскъпяване?Заслужава ли си?
    Ако ще гледаш HD телевизия търси нещо Full HD! Toshiba доста добре се справят и с SD телевизията в сравнение с другите марки. Аз като гледам SD телевизия се вижда кристално на Full HD телевизор без никакви пиксели и при гледане на по малко от метър.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Plamen Petrov Виж публикацията
    Кабелния оператор е в гр. Силистра- КТВ Истър, макар че ме съмнява да ти помогне. Като го купувах от техномаркета там си беше вързан към същата кабелна и се виждаше, явно ще трябва да ида да ги питам там как са го направили, и ме съмнява тея от кабелната че са барали нещо и ся за това е така, защото като се прибрах всичко в менюто беше разместено даже езика на менюто ми бяха сменили с някакъв където едвам намерих как да го върна. Мерси все пак
    Обади се на кабелната да попиташ дали цифровия им сигнал е кодиран , ако е, значи без тяхния външен Сет Топ Бокс или САМодул няма как да стане и в двата случая обаче ти трябва карта от тях .
    Plamen Petrov одобрява това.

18. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от nkd Виж публикацията
    Обади се на кабелната да попиташ дали цифровия им сигнал е кодиран , ако е, значи без тяхния външен Сет Топ Бокс или САМодул няма как да стане и в двата случая обаче ти трябва карта от тях .
    Благодаря за отговора, но аз го наместих, просто при нас трябвало да е на държава Финландия и всичко си тръгва перфектно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 51 от 99 ПърваПърва ... 41495051525361 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе