Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 66 от 99 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Споко, нормално е. Като стане така - вадиш от тока за 30сек., ръгаш пак и си гледаш. Няма смисъл чак 24 часа да го чакаш. Все едно му правиш Reset. При толкова много Smart функции дето са му наръгали в него си е нормално да се държи така. Скоро може би ще има и копче Reset или Ctrl+Alt+Del я на дистанционното, я на самия телевизор

Моя е 40TL938 и като се заиграя с мрежовите му настройки, особено по WiFi - редовно прави така: пускам, зелен светодиод а на екрана - нищо. И както по горе писах, вадя от тока, след 30 сек. включвам и ... си се държи нормално.
    Иначе ако си го ползвам само като телевизор си се държи перфектно.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Тук е от
    Jan 2013

Софтуерът е бъгав май. Моята тошиба забива понякога на tv1000 и AXN и се налага да му дърпам шалтера, след това всичко си е наред. Незнам колко е нормално това и то само на едни и същи канали. Иначе качеството на картината е без забележки и си ме кефи много ЗА СЕГА дано няма ядове. Явно както казва колегата интернета, който са му накачили бъка всичко.

5. Тук е от
    May 2012

Здравейте,едно питане относно Toshiba 40HL933G и 40RL933G кой от двата е по добрия вариант като се има на предвид че в момента са на промоция и са една и съща цена(799лв.)

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Ivan86 Виж публикацията
    Здравейте,едно питане относно Toshiba 40HL933G и 40RL933G кой от двата е по добрия вариант като се има на предвид че в момента са на промоция и са една и съща цена(799лв.)
    Вторият...
    http://www.toshiba.bg/television/
    LED телевизори - Toshiba
    http://www.toshiba.bg/television/led/rl/32rl933/

7. Тук е от
    Jul 2012

40TL938 като му прехвърля сигнал от компа по hdmi кабел се губи безжичната връзка към други устройства ,някой знае ли от какво може да е.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Имаме нов ъпдейт на TLките.ТВто си го хвана автоматично от мрежата-6.9.JD.1 от Jan.18.2013-74.8.30.4.Нямам идея какво са оправили и какво развалили.:D

10. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от wladoal Виж публикацията
    Да се похваля. С Toshiba Remote (Google Play) направих таблета дистанционно през WiFi мрежата. От скоро са добавили модели.
    А какъв е модела на твоята Тошиба?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от wladoal Виж публикацията
    Да се похваля. С Toshiba Remote (Google Play) направих таблета дистанционно през WiFi мрежата. От скоро са добавили модели.
    https://itunes.apple.com/hr/app/tosh...439208365?mt=8
    https://play.google.com/store/apps/d...TvRemote&hl=bg

12. Тук е от
    Feb 2013

Question Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от stefanusis Виж публикацията
    Здравейте,с Тошиба ТЛ838Г съми до сега всичко е наред,но днес се яви следния проблем с Ютуб. След като зареди и пусна някое клипче всичко си върви нормално докато свърши клипа,следващият клип вече се чува само звук. Пробвах с фабрични настройки, изключване от контакта,без ефект. Не съм правил ъпдейти, сервизно меню и т.н. Моля ако някой знае как да ми каже как да го оправя, благодаря .
    Здравейте,

Имам същия телевизор и от няколко дена се появи същия проблем. Като свърши даден клип и на следващия тръгва само звук. Помислих си да не е от връзката, но я провериха кабелджиите - интернета си е ок. Да знае някой нещо по въпроса?
    Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Хм, интересно, и моята Тошиба само че е RL938 го прави това от скоро. От начало помисих че не съм влезнал в профила си в Ютуб, и ми спира картината от там, обаче като се регистрирах и пък същото. Отделно реших че може да е това че телевзиора е доста топъл - ползвам го за монитор основно и е включен почти 24 часа. Пробвах и изгасен за повече време и включен на Ютубе отново направи същият номер. После взе да ми забива и безжичната връзка и след няколко спирания от контакта се оправи всичко, сега тествам доста време и си работи, явно е бъг в софта. Ама как така по едно и също време с толкова потребители?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте! Аз съм със TOSHIBA 40VL748 и не мога да си пусна субтитрите на филми от флашката. Помогнете ми ако може

16. Тук е от
    Nov 2012

Цитат Първоначално публикувано от pawkata Виж публикацията
    Здравейте! Аз съм със TOSHIBA 40VL748 и не мога да си пусна субтитрите на филми от флашката. Помогнете ми ако може
    Отвори ги с Notepad, даваш File - Save As - и им сменяш формата най - долу от ANSI на UTF-8 и даваш Save - Ok и готово. И задължително филма и субтитрите трябва да са с еднакви имена.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Здравейте уважаеми съфорумци.Един потребител се интересува,може ли да гледа 3Д филм на Тошиба 32ТЛ933,като източник не сигнала ще е лаптоп с видеокарта AMD Radeon HD 6250 ,свързани с кабел VGA.
    Има очила
    TOSHIBA FPT-AG02G 3D GLASSES.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Я да питам и аз за субсите, за кодировката е ясно. Но има ли начин да се напрвят да излизат на черен фон примерно. Че доста е дразнещо само с тия бели букви без фон... Или пък може ли да се корегира позицията им ?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 99 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе