Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 63 от 99 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от dimaldim Виж публикацията
    Някой случайно да има инструкция на български език за Toshiba RL938?
    Още при покупката трябваше да ти дадат инструкция на български. Длъжни са по закон!!!
    Вече 3-та година се правят на ударени....
    Това е достатъчно основание да вдигнеш скандал и да се оплачеш на комисията за защита на поребителя.
    Току виж след наложената им глоба, продуктовият мениджър в Техномаркет отговарящ за Тошиба, да си размърда задника и да преведе инструкциите на всички модели предлагани във веригата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Момчета,я кажете за Тошиба 40TL933G защо постоянно си сменя часовника с един час напред (не съм вкарвал нови ъпдейти,а при вкарването на последният това го нямаше-държеше си часа докато се изключи единствено от мрежата).Гледам на ATV,като пускам за малко на DTV да си вземе точният час и обръщам пак на ATV;след спиране(на стенд бай) и пускане на ТВто минава пак с един час напред.

4. Тук е от
    Jul 2012

Първоначално и аз не обърнах внимание но и при мен като го изключа от дистанционното минава в режим стен бай и свети оранжевата светлина, как ли не опитвах да го докарам да се изключи не става ,това проблем ли е и как се оправя.Като го купих в началото се появяваше надпис Тошиба сега постоянно е в режим на готовност,ако го върна към заводски настройки ще се оправи ли?Става въпрос заТошиба 40TL933G.

5. Тук е от
    Jan 2013

Ще се оправи. Слагай първоначални настройки и започва да си свети червено диотчето и логото се показва, но трябва да настройваш всичко на ново. Май много бъгава ще се окаже тази тошиба от към софтуеър

6. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от mecha Виж публикацията
    Моя понякога се рестартира ,незнам от какво,както си върви и се изгася и сам тръгва.Преди малко го направи.мисля си че е нещо от тока ,защото понякога и монитора на компа го прави а те са един разклонител.И обикновено се получава малко след като сам го пуснал телевизора.Или просто всички си имат някви дефекти.моя вече е на година други забележки нямям.някой да каже нещо по въпроса.RL 838 G
    тук някой да се включи.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

pesho666 , чети какво съм писал малко по-горе, прочети в книжката и си настрой двата параметъра и ще си решиш проблема. Няма смисъл да го връщаш към заводски настройки (и пак отначало да си настройваш всиочко) заради две дребни неща.

arnny , че е бъгав софтуера на Тошибата - спор няма, обаче не си дават и много зор да подобрят нещо, за съжаление.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

имам 46TL938g използвам кабелана на близу с CA МОДУЛ вапроса ми е при SD СИГНАЛ мачове и други спортове играчите все едно за размазани около тях има нешто размазано някакси и аз не мога точно да го обесня не е кристално ясна катината искам да кажа да ли е от ТВ-то или от кабелната моля някой да каже нещо по вапроса благодаря предварително

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

88,предполагам,че е от кабелната.Я мушни една флашка с 1080р запис и ще се увериш.
    Момчета,за какво лого Тошиба става въпрос при ТЛките,такова не съм виждал?

11. Тук е от
    Dec 2012

johny01 благодаря за отговора ще пробвам и другото което е при изключено и включено положение на resolution+ аз не мога да забележа никва разлика?

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Ми то,Ваньо,и за 100те херца е така-малка(едва забележима) разлика,ако има движещи се надписи,така че включвай в конкретен момент,при който влияе дадена екстра,за да се опиташ да доловиш разлика.

13. Тук е от
    Jan 2013

до Johny Става въпрос за логото "TOSHIBA" при включване на телевизора. Ако ти е на стендбай телевизора ( което означава, че като изключиш телевизора диодната лампичка ти свети оранжево, а не червено) логото не се появява, а направо се стартира програмата, на която е бил изгасен.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от npocmak Виж публикацията
    pesho666 , чети какво съм писал малко по-горе, прочети в книжката и си настрой двата параметъра и ще си решиш проблема. Няма смисъл да го връщаш към заводски настройки (и пак отначало да си настройваш всиочко) заради две дребни неща.

arnny , че е бъгав софтуера на Тошибата - спор няма, обаче не си дават и много зор да подобрят нещо, за съжаление.
    Прочетох го но на стр.59,която си посочил има някакви обяснения за скайп.

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от tsonpen Виж публикацията
    Първо трябва да зададеш пина, което става по следния начин - Меню - Настройка - Системна настройка - Настройка DTV и там вече има разделче за въвеждане на ПИН. След като вече пинът ти е въведен, тогава от quick менюто и опциите на канали може за всеки канал да избираш дали да е заключен.
    Много ти благодаря

17. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от johny01 Виж публикацията
    Ми то,Ваньо,и за 100те херца е така-малка(едва забележима) разлика,ако има движещи се надписи,така че включвай в конкретен момент,при който влияе дадена екстра,за да се опиташ да доловиш разлика.
    благодаря за бьрзите отговори

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mecha Виж публикацията
    Моя понякога се рестартира ,незнам от какво,както си върви и се изгася и сам тръгва.Преди малко го направи.мисля си че е нещо от тока ,защото понякога и монитора на компа го прави а те са един разклонител.И обикновено се получава малко след като сам го пуснал телевизора.Или просто всички си имат някви дефекти.моя вече е на година други забележки нямям.някой да каже нещо по въпроса.RL 838 G

тук някой да се включи.
    Изключи кабела от кабелната/ефирната антена/ и виж дали пак се повтаря същото.
    Компа и тв свързани ли са ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 99 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе