Благодаря колеги...неприятна новина....имам едно НЕО-та...дет са от заведения били работили хиляди часове и не сам мръднали....а сега тая марка оная марка...
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Благодаря колеги...неприятна новина....имам едно НЕО-та...дет са от заведения били работили хиляди часове и не сам мръднали....а сега тая марка оная марка...
Здравейте, Може ли някой от специалистити във форума да ме просветли каква е разликата между тази Тошиба TOSHIBA 40TL938 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria и тази TOSHIBA 40TL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria Аз не виждам разлика!
Първия има вградено Wi-Fi и браузър , доколкото се сещам и е по-добрия избор .
И на двата пише WI-FI READY !
Пише , ама 938 си има вграден :rolleyes: .
Благодаря! И друго исках да попитам: Тези 2 Тошиби поддържат ли новия формат MPEG-4 за разпространение на българската ефирна цифрова телевизия , защото за тунера пише само- ЦИФРОВИ ТУНЕРИ - DVB-T/C ???
Да , поддържат си mpeg4 .
Здр.искам дапитам как да хвана цифровите ефирни канали.На АТВ или на ДТВ да ги тарся
Щом търсиш цифрови - на ДТВ .
Мерси.А специално за този модел LG DM2352D-PZ-той има антена тв и АV .При него как ще е.Има всички тунери но къде трябва да излязат тези нови канали от цифровизациата.На АТВ излизат само ефирните.къде да търся цифровите .
Трябва да е на "антена" , но ако не го виждаш в менюто , може би трябва да се избере друга държава (Германия , Финландя) , за да е наличен цифровия тунер в опциите (ако изобщо има).
цифровите ефирни излизат на DTV-антена
цифровите кабелни на DTV-кабел
аналоговите от кабеларките на ATV-кабел
горното е тествано
не съм пробвал, но аналоговите ефирни, който ще бъдат спрени септември, би трябвало да са на ATV-антена
На страна България е.На антена излизат само аналоговите а друга опция не се вижда.
- - - Обновено - - -
Тествал си ама как ти излизат толкова опции.На мен ми излизат само DTV-кабел и ATV-кабел.това е на тошибата ,а на LG ми дава само антена.Май не разбирам
Както ти е писал по горе svetlio1 превключи си го на страна Германия или Финландия и всичко ще ти излезе.
Не си съвсем прав. Моя 938 като го вземах го подбрахме да е с матрица на Самсунг. Т.е. взех мострата, която беше с Самсунг матрица, другите 2 който имаха налични в магазина найстина бяха с AUO. Ако човек иска и знае какво и къде да гледа може да си намери матрицата която предпочита, макар че чесно казано не съм 100% убеден че избора на една ли друга матрица има някакво значение в случая.