Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 85 от 99 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте, аз имам един проблем с моята Тошиба 40TL938, и той е че накъсва предванията или как да го кажа... насича.
    Та доста се рових търсех алтернативи смених самия телевизор с друг, но двата правят едно и също. Гледам булсаткома с Хд приемник херците не падат под 12 и немога да си го обясня.. примерно на мач прави някакви странни движения забързани или насечени и то за части от секундата... та въпроса ми е има ли оправия това нещо или просто толкова си може тв...
    Не знам и аз какво да го правя, мен лично адски ме дразни това... някой може би не го забелязва, но аз го виждам .....ами това е за сега ако някой се е сблъсквал с същия проблем нека да сподели или взаимно да си помогнем ...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Дидка Милен Виж публикацията
    Здравейте, аз имам един проблем с моята Тошиба 40TL938, и той е че накъсва предванията или как да го кажа... насича.
    Та доста се рових търсех алтернативи смених самия телевизор с друг, но двата правят едно и също. Гледам булсаткома с Хд приемник херците не падат под 12 и немога да си го обясня.. примерно на мач прави някакви странни движения забързани или насечени и то за части от секундата... та въпроса ми е има ли оправия това нещо или просто толкова си може тв...
    Не знам и аз какво да го правя, мен лично адски ме дразни това... някой може би не го забелязва, но аз го виждам .....ами това е за сега ако някой се е сблъсквал с същия проблем нека да сподели или взаимно да си помогнем ...
    Провал ли си да си поиграеш с настройките на булсатският приемник ? Според мен е някаква несъвместимост на сигнала от приемника и поддържаните от телевизора.

4. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Провал ли си да си поиграеш с настройките на булсатският приемник ? Според мен е някаква несъвместимост на сигнала от приемника и поддържаните от телевизора.

Рових се и там да търся, но не успях да намеря нищо, тъй като и не знам какво да търся.
    Пак ще го гледам това и ще търся, че адски изнервящо.... и побъркващо за мен

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

С кой модел СТБ си - имаше партиди от ZHD100 с подобен проблем (аз имах такъв) - отивай да ти го сменят в офис на Булсат .

6. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте!
    Купих си ТВ Toshiba 32HL933G и имам следния проблем. Имам безжични слушалки ХАМА от 4-5 години и нещо не тръгват като вкарам жака в изхода за слушалки в ТВто. Пробвал съм с кабелни слушалки и няма проблеми. На стария ТВ, пак на изход за слушалки си работят и кабелни и безжичните.
    Моля, някой ако има идея как се оправя това нещо да сподели!
    Да добавя само, че понякога, леко ако тръгна да изкарвам жака, се появява шум и глух звук, връщам до край жака и слушалките тръгват, но около 5 мин само и изчезва звука и остава само шум.
    Благодаря на отзовалите се!

7. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    С кой модел СТБ си - имаше партиди от ZHD100 с подобен проблем (аз имах такъв) - отивай да ти го сменят в офис на Булсат .
    Със ZHD 200 съм!
    Мисля си да извикам техници да видят за какво става въпрос и дали има оправия, че ако се налага да сменям доставчика....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Пичове - относно това - USB Video Recording и Intel Wireless Display Technology - ще бъдат активирани след ъпдейт през втората половина на 2012 година.

Преди малко си качих ъпдейта за моя ТВ - RL933 -последния от януари месец, ъпдейта си мина без проблем, НО не ми излиза опцията Recording Setup

Някакви идеи ? Малко по-нагоре колега е писал,че формат FAT32 и държава г
    ермания трябва да е,за да има запис... но той е с TL дали и при мен проблема е от това?!

П.С. Такаа с ФАТ32 на флашка и страна Германия записа се появи...НООО... EPG-то само на канал 1 ми излиза,докато на страна България ми излизаше на доста повече канали... то без него записа за какво ми е ...
    Този пост е редактиран от nqmapa; 26-04-13 в 22:23.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Дидка Милен
    Според ман , най-вероятно проблема е в СТБ , защо не пробваш на сигнал от друг източник дали е така (DVB-T , DVD , компютър ...)?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Знам,че шанса е 1:10000000000000 поне :D но все пак има ли някакъв шанс да записвам на външен диск
    от HDMI входа на тв-то - понеже съм с СТБ,а не с СА модул.. а искам да си записвам предавания... а скапаняците от Мтел/Мегалан не са си пуснали usb записа на тъпите нови боксове
    Този пост е редактиран от nqmapa; 27-04-13 в 09:49.

12. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Дидка Милен
    Според ман , най-вероятно проблема е в СТБ , защо не пробваш на сигнал от друг източник дали е така (DVB-T , DVD , компютър ...)?

Днес ще взема друг приемник от приятел и ще пробвам с него, да видя как е там предполагам ще си проличи вече....

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nqmapa Виж публикацията
    Знам,че шанса е 1:10000000000000 поне :D но все пак има ли някакъв шанс да записвам на външен диск
    от HDMI входа на тв-то - понеже съм с СТБ,а не с СА модул.. а искам да си записвам предавания... а скапаняците от Мтел/Мегалан не са си пуснали usb записа на тъпите нови боксове
    Не! Записа става само през вградените в телевизора цифрови тунери.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Дидка Милен Виж публикацията
    През HDMI ли гледаш? Как така херците се менят на 12? При мен стоят на константна величина от 50Hz.

16. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте, имам проблем с една Тошиба, има ли вариант телевизора да се заключи и ако да, след това как се отключва?
    Този пост е редактиран от Brown team; 30-04-13 в 18:33.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Brown team Виж публикацията
    Здравейте, имам проблем с една Тошиба, има ли вариант телевизора да се заключи и ако да, след това как се отключва?
    Обясни подробно какъв е проблема. Пробва ли с рестарт от контакта ?

18. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от los4e Виж публикацията
    През HDMI ли гледаш? Как така херците се менят на 12? При мен стоят на константна величина от 50Hz.
    Имах предвид на транспордерите им. Да през HDMI гледам, взех от комшията той е със захаринка 100 и се получава същата ситуация .... откачена работа, не остава време да извикам техниците да го погледат и дали може да се оправи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 99 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе