Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 84 от 99 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от pci Виж публикацията
    задай телевизорът да ти е основен дисплей..........
    Е то аз попринцип така го правя, но пак лагва гадно.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от Krys Виж публикацията
    Здравейте,
    от няколко дни се опитвам да свържа Тошиба 46TL938 с рутер TP LINK TL-WR740N,
    но нещо не ми се получава...
    Телевизора открива наличните мрежи, отивам на моята, въвеждам паролата, но нищо не става.
    Рутера е на 1 метър от ТВ-то, а показва умерен сигнал.
    Ако може да ми обясните стъпка по стъпка какво трябва да настройвам по ТВ-то и по рутера, за да използвам смарт възможностите.

Благодаря предварително!
    Ето едно-две мои мнения за проблемите с моя 40TL938 (46TL938 e същия като електроника, само екрана е по-голям).
    мнение 1 и мнение 2. След като пробвах след това какво ли не - просто се отказах и ползвам LAN възможностите му по кабел. Не съм се занимавал да го връщам, защото както и тогава писах, като телевизор си работи перфектно и картината му е добра (за мен) - все пак съм си купил основно телевизор. За останалите неща си имам компютър. За парите си е перфектен телевизор, това че от Тoshiba са добавили (по скоро са се опитали) някакви SMART екстри - цената ги е ограничила много яко.
    Моят съвет е: ако ти се занимава - връщай го, ако вземеш пак такъв на него може и да му работи WiFi-то. Ако няма да го връщаш но все пак държиш на мрежовите му функции - просто си пусни до него един LAN кабел и се наслаждавай.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-04-13 в 16:24.

5. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте и от мен.Преди 3 седмици си купих Тошиба 46TL938.Първо бях решил да си взема Тошиба 40TL938 но ми се стори много малък и как няма като гледам изложените TV в магазина.Искам да кажа че съм много доволен,прочетах че има доста хора които имат проблеми но мисля че не е от телевизора.Без проблеми си пуснах Wi Fi на виваком засечи ми го веднага и youtube си върви перфектно.Относно картината немога да кажа защото не съм специалист и не съм имал досега подобен телевизор но като цяло съм доволен.В началото имах проблеми с картината.Бях седнал да гледам един мач и както беше писал един човек по рано в форума картината беше ужас,футболистите бяха много размацани и се виждаха някъкви сенки около тях.На 2 мин ме заболяха очите.След доста ровичкане в настройките успях да оправя картината,мисля че проблема се оправи като изключих някакъв режим но не се сещам какъв точно.Сега всичко е перфектно ot usb всичко си върви перфектно нали след обработка на субтитрите и звука на някои файлове.Наскоро почнах да проучвам DLNA с Домашний медиа-сервер.Проблемите ми там са че 3д филми и с HD качество ми сече звука и картината.При нормалните файлове нямам проблеми освен със субтитрите но и не съм се занимавал с тях.Ако има хора които се чудат какво да си вземат както бях и аз бих ги посъветвал че този телевизор си заслужава особенно за тази цена 3d почти не съм го използвал,мислех че ше им хареса на децата но много не ги свърта с очилата а и нямам много време да седна да гледам на спокойствие и аз някой филм на 3d.Другото което бих посъветвал хората е че КОЛКОТО Е ПО ГОЛЯМ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.В първите 2 дена ми се струваше прекалено голям,но сега си викам ако е 50 инча щеше да е още по добре.

6. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от komani Виж публикацията
    Здравейте и от мен.Преди 3 седмици си купих Тошиба 46TL938.Първо бях решил да си взема Тошиба 40TL938 но ми се стори много малък и как няма като гледам изложените TV в магазина.Искам да кажа че съм много доволен,прочетах че има доста хора които имат проблеми но мисля че не е от телевизора.Без проблеми си пуснах Wi Fi на виваком засечи ми го веднага и youtube си върви перфектно.Относно картината немога да кажа защото не съм специалист и не съм имал досега подобен телевизор но като цяло съм доволен.В началото имах проблеми с картината.Бях седнал да гледам един мач и както беше писал един човек по рано в форума картината беше ужас,футболистите бяха много размацани и се виждаха някъкви сенки около тях.На 2 мин ме заболяха очите.След доста ровичкане в настройките успях да оправя картината,мисля че проблема се оправи като изключих някакъв режим но не се сещам какъв точно.Сега всичко е перфектно ot usb всичко си върви перфектно нали след обработка на субтитрите и звука на някои файлове.Наскоро почнах да проучвам DLNA с Домашний медиа-сервер.Проблемите ми там са че 3д филми и с HD качество ми сече звука и картината.При нормалните файлове нямам проблеми освен със субтитрите но и не съм се занимавал с тях.Ако има хора които се чудат какво да си вземат както бях и аз бих ги посъветвал че този телевизор си заслужава особенно за тази цена 3d почти не съм го използвал,мислех че ше им хареса на децата но много не ги свърта с очилата а и нямам много време да седна да гледам на спокойствие и аз някой филм на 3d.Другото което бих посъветвал хората е че КОЛКОТО Е ПО ГОЛЯМ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ.В първите 2 дена ми се струваше прекалено голям,но сега си викам ако е 50 инча щеше да е още по добре.
    Здравей !
    Би ли пробвал да свържеш компютъра или лаптопа към него с hdmi кабел и да кажеш дали картината е с лошо качество както при мен.

7. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от Krys Виж публикацията
    Здравейте,
    от няколко дни се опитвам да свържа Тошиба 46TL938 с рутер TP LINK TL-WR740N,
    но нещо не ми се получава...
    Телевизора открива наличните мрежи, отивам на моята, въвеждам паролата, но нищо не става.
    Рутера е на 1 метър от ТВ-то, а показва умерен сигнал.
    Ако може да ми обясните стъпка по стъпка какво трябва да настройвам по ТВ-то и по рутера, за да използвам смарт възможностите.

Благодаря предварително!

Здравейте,
    май успях да активирам Тошиба Плейсес, в смисъл, че вече ми дава, че иконката е активна,
    но няма никакво съдържание...
    Някой има ли подобен проблем?

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

До "прескомилев".
    Моята Тошиба е 46YL863G, лаптопът е Core i3 с видеокарта nvidia geforce 1GB. Свързано е с HDMI кабел(10м.) Картина , звук всичко е супер. Звукът не ми харесваше, че е с много високи и си взех домашно кино "Сони"- НЕВЕРОЯТНО се получи! Свалих от ютуб клипчета и също и звук и картина са супер.

10. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от mitboi Виж публикацията
    До "прескомилев".
    Моята Тошиба е 46YL863G, лаптопът е Core i3 с видеокарта nvidia geforce 1GB. Свързано е с HDMI кабел(10м.) Картина , звук всичко е супер. Звукът не ми харесваше, че е с много високи и си взех домашно кино "Сони"- НЕВЕРОЯТНО се получи! Свалих от ютуб клипчета и също и звук и картина са супер.
    Е да. но твоя е с 800 Hz ACTIVE MOTION RATE, а моя с 200 Hz ACTIVE MOTION RATE, от които предполагам 100 реални. Би ми казал какъв ти е hdmi кабела или няма значение от херците или от кабелите ?

11. Тук е от
    Feb 2012

HDMI кабела ми е от най-евтините от "Волта"-10метра, не е марков производител, нито накрайниците са позлатени. Едва ли качеството е от значение, макар че ако ти накъсва пробвай кабела на друг приемник. Моят кабел например отказа да работи към другата 42инчова "Тошиба". Имам още три кабела, по-къси, всички работят еднакво.

12. Тук е от
    Apr 2013

Моят TV е Тошиба TL938G. При отваряне на клипове от YouTube се получава разминаване между звука и картината, т.е. картината изостава от звука с около 1-2 секунди и е доста дразнещо. Иначе качеството на HD клиповете е много добро, връзката на TV с интернет е посредством TP-link рутер. Някой може ли да помогне ако знае как да преодолея този проблем?
    Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Feb 2012

Здрaвейте,имaм въпрос към хорaтa ,които гледaт 3D телевизионни прогрaми.Телевизорът ми е тл838г.Въпросът ми е кaк ще се спрaви с товa 3D финал Шампионска лига - 25 май по bTV Action - bTV Спорт.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Като с всеки 3Д SBS (side by side) филм от торентите - предполагам си гледал .

16. Тук е от
    Dec 2008

С малко закъснение да отговоря.....става въпрос за 46TL938 и картината му
    Режима на картината ми е холивудска нощ
    задно осветление- 87
    контраст- 93
    яркост- -8
    цвят- -9
    нюанс- 6
    острота- -21
    Пробвай........при мен картината е перфектна и не съм с матрица на Самсунг .

17. Тук е от
    Apr 2013

формат на фат 32 , страна германия и това е за запис на 40 тл 938

18. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от Явор Виж публикацията
    Моят TV е Тошиба TL938G. При отваряне на клипове от YouTube се получава разминаване между звука и картината, т.е. картината изостава от звука с около 1-2 секунди и е доста дразнещо. Иначе качеството на HD клиповете е много добро, връзката на TV с интернет е посредством TP-link рутер. Някой може ли да помогне ако знае как да преодолея този проблем?
    Благодаря предварително!
    И аз имам същия проблем...някакви идеи ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 99 ПърваПърва ... 3474828384858694 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе