Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 11 от 99 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

на мен защо не ми върви тошиба плеис.стана месец.с ю туб нямам проблеми.какво става

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

На мен също не ми върви тошиба плейсес от доста време.

4. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито
    В менюто нямаш ли избор на вход ? Ако имаш - избери VGA.
    Не можеш да ги връзваш с USB кабели. Трябва ти флашка или хард диск.
    Благодаря за отговора!Явно ще трябва да взема флашка .Видеокартата наистина не вади сигнал въпреки че в сайта на производителя пише че трябва да поддържа втори монитор странна работа..........
    В началото си помислих че нещо с дистанционното не е наред после като прочетох ми стана ясно.Интересно защо не оправили толкова елементарен проблем.Много е досадно това с прецизното насочване на дистанционното.Досега не съм си представял че един съвременен модел може да има такъв основен недостатък.Иначе съм напълно доволен от телевизора по отношение на качество на картината както от аналогов така и от цифров сигнал.Цифровата ми телевизия предлага и часово изместване на някои канали но тунера не ги хваща защото наименованието на канала е почти същото.Пример-БТВ БТВ-1 БТВ-2 БТВ -З за това се налага ръчно сканиране след като предварително знам честотите на излъчване .Проблема е че не мога да сменя имената на цифровите канали и ако искам да гледам някоя програма с час назад трябва всеки път да сканирам честотата.Ако някой знае как да вляза в сервизното меню на 32EL834G ще му бъда благодарен по описаните от Вас начини не става за този модел
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336038015[/time]_________________________________________________

Смятам да си взема записващо DVD ще може ли да ги свържа чрез HDMI кабел с тв-то защото на HDMI портовете на Тошибата пише вход HDMI а на мен ще ми трябва HD изходен сигнал дали ще стане?
    имам и друг въпрос свързах изхода на слушалките на компа със стерео жак със/ аудио PC HDMI /входа на тв-то както е указано на схемата на упътването но уви дори звук не мога да извадя на тв-то от компа ползвам сререо жак 3.5 мм М/3.5мм М

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    на мен защо не ми върви тошиба плеис.стана месец.с ю туб нямам проблеми.какво става
    Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    На мен също не ми върви тошиба плейсес от доста време.
    Пробвахте ли със смяна на местоположението /страната/ в менюто ?

6. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте имам питане за TOSHIBA 40 tl838,понякога когато гледам телевизия на някои канали се получават точки по 5-6 в хоризонтален ред ,на бяло са черни на тъмен фон са бели,получават се най често в ляво или дясно в горният краи екрана и не на всички канали,на аналогова не ги забелязвам също и когато си пусна филм през флашка,цифрова съм на blizoo,от сигнала ли е проблема или тв то?

7. Тук е от
    Feb 2012

За втори път пиша .... проблема е че, YOUTUBE предава само на 240p .... НЯМА HD !! .... Качеството е ужасно ... това е една от екстрите заради която си избрах ТВ-то, а тя не работи от няколко месеца ... Всичко е ъпдетнато...
    Чета че и доста други потребители със 42 SL863g го имат този проблем ... все трябва да има решение !!!!

Здравейте, от 4 месеца съм собственик на Тошиба 42SL863g. Доволен съм доста от тв-то, но ми направи лошо впещатление "Backlight Bleed-a" или по точно гадното осветяване по ъглите като е надут беклайта и се гледа в тъмно помещение. Все пак след малко настройки, и този гаден ефект почти изчезна.(Четох доста и се оказа че всички EDGE-LED Телевизори го имат този недостатък.
    От 1 седмица обаче YOUTUBE XL Като тръгва да зарежда дадено клипче, пикаселизира го жестоко и го плейва в ужасно качество . Изчезна ми и опцията HQ...
    В "Toshiba Places, vimeo, итн всичко плейва перфектно и в перфектно качество. Проблема е само с youtube.
    Ресетнах ТВ-то, извадих го и от контакта за цял ден, помислих, че е нещо от рутера (примерно че нета му е бавен и е някаква защита и за това го плеъва в това ужасно качество.)
    Оказа се че има ъпдейт, истегли се .... и все пак проблема не се реши!
    Много ще съм ви благодарен ако ми кажете какво мога да направя с този YOUTUBE.
    Мерси.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

От около седмица youtube си работи перфектно при мен ... 42SL863G

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от fireboy
    От около седмица youtube си работи перфектно при мен ... 42SL863G
    Точно от толкова и при мен всичко се оправи без намеса- 40WL768G. Явно проблема "не е във вашия телевизор" .

11. Тук е от
    Apr 2012

здравейте каде трябва да се регестрирам че да може да ми трагне YOU TUBE моля помогнете

12. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от nedkovt
    здравейте каде трябва да се регестрирам че да може да ми трагне YOU TUBE моля помогнете
    просто си смени държавата на Германия и ще ти се появи и се предполага че ще ти тръгне пре мен върви перфекно аз съм с 40tl838 и с това HD което предава youtuba направо ще сцепи кинескопа :D много му се радвам на тв-то

13. Тук е от
    Apr 2012

аз сам нам държава Германия натискам на него ама само ми показва иконата и нищо друго нестава

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Връзваш компютъра и ТВ да има Интернет,избираш страна Германия и YouTube си тръгва,не са нужни настройки.
    Впрочем,току-що проверих - Toshiba Places и You Tube си работят ОК. На Тоshiba Places са сложили някаква декларация за авторско право с която трябва "I Agree "да се съгласиш,за да тръгне.
    На Ютубе не пробвах ХД-то дали върви.

16. Тук е от
    Apr 2012

На мен ми е вързан само телевизора с кабела за интернет и отделно компа ми има безжичен нет.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336085700[/time]_________________________________________________

Така не става ли? Начинаещ съм и нищо не разбирам. Какво да направя ?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336127278[/time]_________________________________________________

някой щте помогне ли всичко друго ми трагва а YOU TUBE не
    показвами само черен екран и ми исписва надписа само и неиска нешто да зарежда какво да правя

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

На мен ми е вързан само телевизора с кабела за интернет и отделно компа ми има безжичен нет.
    Рутер имаш ли? Компа откъде хваща WiFi сигнала? Toshiba Places работи ли ти?
    Ако кабела за Интернет не минава през рутер,а идва директно от доставчика на нет,обади им се за настройки,защото може да ти доставят нета по мак адрес и без рутер няма да стане.

18. Тук е от
    Feb 2012

На мен все още не ми работи Toshiba Places, като го включа и ми излиза надписа Toshiba Places и в едно малко правоъгълниче пише Loading и толкоз и стои и нищо не става.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 99 ПърваПърва ... 9101112132161 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе