на мен защо не ми върви тошиба плеис.стана месец.с ю туб нямам проблеми.какво става
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
на мен защо не ми върви тошиба плеис.стана месец.с ю туб нямам проблеми.какво става
На мен също не ми върви тошиба плейсес от доста време.
Благодаря за отговора!Явно ще трябва да взема флашка .Видеокартата наистина не вади сигнал въпреки че в сайта на производителя пише че трябва да поддържа втори монитор странна работа..........Първоначално публикувано от hristoslav2
В началото си помислих че нещо с дистанционното не е наред после като прочетох ми стана ясно.Интересно защо не оправили толкова елементарен проблем.Много е досадно това с прецизното насочване на дистанционното.Досега не съм си представял че един съвременен модел може да има такъв основен недостатък.Иначе съм напълно доволен от телевизора по отношение на качество на картината както от аналогов така и от цифров сигнал.Цифровата ми телевизия предлага и часово изместване на някои канали но тунера не ги хваща защото наименованието на канала е почти същото.Пример-БТВ БТВ-1 БТВ-2 БТВ -З за това се налага ръчно сканиране след като предварително знам честотите на излъчване .Проблема е че не мога да сменя имената на цифровите канали и ако искам да гледам някоя програма с час назад трябва всеки път да сканирам честотата.Ако някой знае как да вляза в сервизното меню на 32EL834G ще му бъда благодарен по описаните от Вас начини не става за този модел
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336038015[/time]_________________________________________________
Смятам да си взема записващо DVD ще може ли да ги свържа чрез HDMI кабел с тв-то защото на HDMI портовете на Тошибата пише вход HDMI а на мен ще ми трябва HD изходен сигнал дали ще стане?
имам и друг въпрос свързах изхода на слушалките на компа със стерео жак със/ аудио PC HDMI /входа на тв-то както е указано на схемата на упътването но уви дори звук не мога да извадя на тв-то от компа ползвам сререо жак 3.5 мм М/3.5мм М
Първоначално публикувано от mechaПробвахте ли със смяна на местоположението /страната/ в менюто ?Първоначално публикувано от kristian93
Здравейте имам питане за TOSHIBA 40 tl838,понякога когато гледам телевизия на някои канали се получават точки по 5-6 в хоризонтален ред ,на бяло са черни на тъмен фон са бели,получават се най често в ляво или дясно в горният краи екрана и не на всички канали,на аналогова не ги забелязвам също и когато си пусна филм през флашка,цифрова съм на blizoo,от сигнала ли е проблема или тв то?
За втори път пиша .... проблема е че, YOUTUBE предава само на 240p .... НЯМА HD !! .... Качеството е ужасно ... това е една от екстрите заради която си избрах ТВ-то, а тя не работи от няколко месеца ... Всичко е ъпдетнато...
Чета че и доста други потребители със 42 SL863g го имат този проблем ... все трябва да има решение !!!!
Здравейте, от 4 месеца съм собственик на Тошиба 42SL863g. Доволен съм доста от тв-то, но ми направи лошо впещатление "Backlight Bleed-a" или по точно гадното осветяване по ъглите като е надут беклайта и се гледа в тъмно помещение. Все пак след малко настройки, и този гаден ефект почти изчезна.(Четох доста и се оказа че всички EDGE-LED Телевизори го имат този недостатък.
От 1 седмица обаче YOUTUBE XL Като тръгва да зарежда дадено клипче, пикаселизира го жестоко и го плейва в ужасно качество . Изчезна ми и опцията HQ...
В "Toshiba Places, vimeo, итн всичко плейва перфектно и в перфектно качество. Проблема е само с youtube.
Ресетнах ТВ-то, извадих го и от контакта за цял ден, помислих, че е нещо от рутера (примерно че нета му е бавен и е някаква защита и за това го плеъва в това ужасно качество.)
Оказа се че има ъпдейт, истегли се .... и все пак проблема не се реши!
Много ще съм ви благодарен ако ми кажете какво мога да направя с този YOUTUBE.
Мерси.
От около седмица youtube си работи перфектно при мен ... 42SL863G
Точно от толкова и при мен всичко се оправи без намеса- 40WL768G. Явно проблема "не е във вашия телевизор" .Първоначално публикувано от fireboy
здравейте каде трябва да се регестрирам че да може да ми трагне YOU TUBE моля помогнете
просто си смени държавата на Германия и ще ти се появи и се предполага че ще ти тръгне пре мен върви перфекно аз съм с 40tl838 и с това HD което предава youtuba направо ще сцепи кинескопа :D много му се радвам на тв-тоПървоначално публикувано от nedkovt
аз сам нам държава Германия натискам на него ама само ми показва иконата и нищо друго нестава
Връзваш компютъра и ТВ да има Интернет,избираш страна Германия и YouTube си тръгва,не са нужни настройки.Първоначално публикувано от nedkovt
Впрочем,току-що проверих - Toshiba Places и You Tube си работят ОК. На Тоshiba Places са сложили някаква декларация за авторско право с която трябва "I Agree "да се съгласиш,за да тръгне.
На Ютубе не пробвах ХД-то дали върви.
На мен ми е вързан само телевизора с кабела за интернет и отделно компа ми има безжичен нет.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336085700[/time]_________________________________________________
Така не става ли? Начинаещ съм и нищо не разбирам. Какво да направя ?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336127278[/time]_________________________________________________
някой щте помогне ли всичко друго ми трагва а YOU TUBE не
показвами само черен екран и ми исписва надписа само и неиска нешто да зарежда какво да правя
Рутер имаш ли? Компа откъде хваща WiFi сигнала? Toshiba Places работи ли ти?Първоначално публикувано от nedkovt
Ако кабела за Интернет не минава през рутер,а идва директно от доставчика на нет,обади им се за настройки,защото може да ти доставят нета по мак адрес и без рутер няма да стане.
На мен все още не ми работи Toshiba Places, като го включа и ми излиза надписа Toshiba Places и в едно малко правоъгълниче пише Loading и толкоз и стои и нищо не става.