Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 97 от 99 ПърваПърва ... 47879596979899 ПоследноПоследно
Резултати от 1,441 до 1,455 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Как се прави тази актуализация на софтуера?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от erik11 Виж публикацията
    Toshiba-OM.net | Extended Owners Manuals & Firmware

4. Тук е от
    Feb 2013

по добре 1-во пробвай през менюто на самия телевизор (ако е вързан към нет-а де). намира се в настройки - системни

5. Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    София

Колеги, някой да знае как мога да проверя (евентуално в сервизното меню на TL938) колко часа е работил телевизора до момента ? Благодаря предварително.

6. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    по добре 1-во пробвай през менюто на самия телевизор (ако е вързан към нет-а де). намира се в настройки - системни
    Не те съветвам да го правиш от нета през телевизора,рискуваш да го "убиеш"

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от radovan1973 Виж публикацията
    Не те съветвам да го правиш от нета през телевизора,рискуваш да го "убиеш"
    +1
    Първо с флашка

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Имам разминаване на звук и картина.
    "Clear scan" - изключено и разминаването изчезва или поне намалява драстично.

Къде е това
    Clear scan защото прерових менюто и никъде не излиза подобно нещо? 42 VL863
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-08-13 в 00:03.

10. Тук е от
    Feb 2013

и можете ли да обясните как ще го "убиеш"? аз мога да ви обясня защо това няма ка да стане, но ще го оставя за след Вашите гадания.

11. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Ами, много е просто, става калпав софт. На скоро обнових фирмуера и се оказа че тошиба плейсес не ми работи коректно, до като на други потребители телевизора им въобще не работи. Неприятното е че никой не ти казва че след обновявяне телевизора трябва да се нулира. Това го видях в пидиефа към ъпдейтите на страницата на тошиба. Не всеки потребител може да го прави това пък и не се предлага като стъпка по време на обновяването. Сега ще трябва да се наредя на опашката при чакащите за нов софт, надявайки се от тошиба да решат да напишат нещо работещо.

12. Тук е от
    Feb 2013

Cool Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от Rusin atanasov Виж публикацията
    Ами, много е просто, става калпав софт. На скоро обнових фирмуера и се оказа че тошиба плейсес не ми работи коректно, до като на други потребители телевизора им въобще не работи. Неприятното е че никой не ти казва че след обновявяне телевизора трябва да се нулира. Това го видях в пидиефа към ъпдейтите на страницата на тошиба. Не всеки потребител може да го прави това пък и не се предлага като стъпка по време на обновяването. Сега ще трябва да се наредя на опашката при чакащите за нов софт, надявайки се от тошиба да решат да напишат нещо работещо.
    upgrade на firmware е тежка манупулация и при много утройства ужасно рискована.
    Всеки който се наеме да я прави е длъжен да си поеме риска. Всеки който не желае да поема риск НИКОГА да не ъпгрейдва или ако чак толкова му се иска, а не му стиска да иде в специализиран сервиз.

Преди да започнете сте длъжно да сте прочели не само основната информация предоставена от пройзводителя (нея трябва да сте я научили на изуст!), но и да сте хвърлили по едно око и във поне 1-2 серизни форума който се занимават с Вашето устройство.

Рисковете са много, но в повечето случай не се свързани с това през какво устройсво се подава самия firmware. Това беше рисковано едно време, сега всички устройсва си зареждат нужния файл в собствена буферна памет и след това upgrade -ват от нея. Най- опасно е да Ви спре тока по време на самото флешване. В този случай според устройсвото и късмета Ви може да изгорите

Аз лично, за мен си, не виждам основателна причина да флешвам TV-то. Но го флешнах ей така за спорта, макар че повтарям, не виждам каквото и да е подобрение във функционалноста му след флеша.
    Та който го е страх от мечки да не ходи в гората!

13. Тук е от
    May 2013
    Живее в
    Стара Загора

При моя 40TL938 определено имаше ефект от обновявянето на firmware. Оправи ми се сихроницацията на звука и картината в youtube.com. Отначало като купих ТВ-то нямаше проблем, от преди около месец и нещо някъде обаче се появи гадно разминаване на звук и картина. Сега всичко си е "нормално",ако пропусна факта, че не всеки път тръгва "тубата".Иска да вляза в профила си... е направих му профил и пак не ще всеки път да зарежда клиповете. Дразни ме и това,че на скарт буксата от зад има аудио изход само на ТВ-то, а с флашка "духам супата". Ама за толкова пари - толкова....

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Айде бе хора кажете къде е това Clear scan защото прерових менюто и никъде не излиза подобно нещо? 42 VL863

16. Тук е от
    May 2013
    Живее в
    Стара Загора

Айде бе хора кажете къде е това Clear scan защото прерових менюто и никъде не излиза подобно нещо? 42 VL863
    На моя 40TL938 се намира в Меню, Настройка, Картина, Разширени настройки на картина.... предпоследното от долу в менюто. При теб не знам дали е същото разположение и дали го има. За страна съм избрал Германия и език - Български.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от matrix_man Виж публикацията
    На моя 40TL938 се намира в Меню, Настройка, Картина, Разширени настройки на картина.... предпоследното от долу в менюто. При теб не знам дали е същото разположение и дали го има. За страна съм избрал Германия и език - Български.
    Мерси за отговора и желанието да помогнеш но при мен там няма такова нещо.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Мерси за отговора и желанието да помогнеш но при мен там няма такова нещо.
    Има разлики в менютата на модели от различни години, а понякога и серии от една и съща година.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе