Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 96 от 99 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

явно ще трябва да нося моят телевизор на ремонт и в тази връзка да попитам телевизора направо в сервиза ,който обслужва гаранцията ли се носи или има вариант и в магазина ,едва ли ще ми го сменят но все пак,ако има такава възможност ..??

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

И на двете места може да го занесеш. В сервиза ще си спестиш 2 дена - заради уреждането на транспорта от магазина до сервиза и обратно.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Здравейте,
    аз също си купих Тошибата от промоцията на карфур.
    Като цяло съм доволен от телевизорчето или поне за парите си, си струва. Интересува ме как мога от телефона си (Samsung Galaxy S 2) да прехвърля картината на Телевизора чрез WIFI ?
    Също така ми е интересно за какво точно служи Widi функцията?
    По въпроса за настройката на държава , до колкото разбирам, най-добре е германия, нали?
    Ами това е за сега, много благодаря предварително.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от silvergreen Виж публикацията
    Здравейте,
    аз също си купих Тошибата от промоцията на карфур.
    Като цяло съм доволен от телевизорчето или поне за парите си, си струва.
    Интересува ме как мога от телефона си (Samsung Galaxy S 2) да прехвърля картината на Телевизора чрез WIFI ?
    Също така ми е интересно за какво точно служи Widi функцията?
    По въпроса за настройката на държава , до колкото разбирам, най-добре е германия, нали?
    Ами това е за сега, много благодаря предварително.
    Честито
    1, Трябва и двете устройства да са вързани към една WIFI мрежа.
    2, WiDi - Wikipedia, the free encyclopedia
    3, Да Германия

Toshiba 58L7365DB Review | TVs | CNET UK

6. Тук е от
    Apr 2013

Здравейте, искам да споделя, че след обновяването на софтуера на 46TL938 с версия 7.0.28.14.1 - от м. юли 2013 се реши неприятният проблем, който имаше дотогава, а именно - изчезна разминаването между образ и звук в клиповете на YouTube и сега синхронът помежду им е много по-добър. Други промени и подобрения след смяната още не съм установил.
    И един въпрос - дали е възможно да бъде инсталиран Adobe Flash Player 11 и как, за да се ползват функциите на интернет браузъра по-пълноценно?
    Предварително ви благодаря за отговора!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Явор Виж публикацията
    И един въпрос - дали е възможно да бъде инсталиран Adobe Flash Player 11 и как, за да се ползват функциите на интернет браузъра по-пълноценно?
    Предварително ви благодаря за отговора!
    Не! Не може да инсталираш нищо на телевизора, защото не е предвидено при разработката - това не е РС.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Re: Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Здравейте, наскоро си взех Toshiba 40L6353DG. Свързах го към рутера. Интернет, мрежа - всичко е наред. Инсталирах Wild media server, настроих го според инструкциите - пак всико е наред. ТВ го вижда, вижда плейлиста и тогава се проявява проблема - след около 50 мин. гледане на филм плеъра изключва и остава в менюто на плейлиста. Пускам друг филм и пак така. С флашка и USB HDD няма проблем. Няма значение дали е свързан с кабел или безжично към рутера. Ще съм благодарен на някакви идеи.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

11. Тук е от
    Feb 2013

Не знам дали е писано по напред, извинете ме ако се повтаря: За всичко който имат проблема с частичното изтегляне на поредния firmware (при мен стига до 98-99% и спира), първо си нулирайте настройките към фабрични и после пуснете ъпгрейда и ще стане! Не помня къде го четох, но работи.
    hristoslav2 одобрява това.

12. Тук е от
    Feb 2013

здравейте,малко по назад писах за проблема с моят телевизор и преди седмица го занесох в сервиза /телевизора е на 3 месеца/ сега ми се обаждат от сервиза да отида да си го взема защото им казали от централният сервиз,че щом телевизора правел проблем само на два три канала те не можели да направят нищо ,да съм си го гледал така или да си купя външен тунер ???????? това мен лично ме изуми и мисля до един месец аз развален телевизор да не прибирам и тогава да поискам да ми бъде даден нов .
    имам право или греша .

13. Тук е от
    Feb 2013

според мен, сервизния център не е разбрал точно какъв е пролема.
    пробва ли да пуснеш ТВ на друго място пак през цифрова да видиш дали ще прави проблем и там и дали ще е на същите канали? аз също бих реагирал като хората в сервиза, ако някой ми се обади и ми каже че 3-4 канала се разминават, а другите са ОК. прсто няма логика проблема да е в телевизора на пръв поглед. Какво е по различното на тези канали от другите? винаги ли проблема е само на определени канали? кой са те? и през какъв сигнал ги гледаш?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    според мен, сервизния център не е разбрал точно какъв е пролема.
    пробва ли да пуснеш ТВ на друго място пак през цифрова да видиш дали ще прави проблем и там и дали ще е на същите канали? аз също бих реагирал като хората в сервиза, ако някой ми се обади и ми каже че 3-4 канала се разминават, а другите са ОК. прсто няма логика проблема да е в телевизора на пръв поглед. Какво е по различното на тези канали от другите? винаги ли проблема е само на определени канали? кой са те? и през какъв сигнал ги гледаш?
    ами аз затова занесох телевизора в сервиза и те след като го пускаха през тяхната кабелна констатираха,че проблема е от телевизора ,дали тунер ,или някаква платка и затова го оставиха за ремонт

16. Тук е от
    Feb 2013

ако това е вярно (аз лично винаги имам съмнение относно препредаденото във форумите) имаш пълно основание за претенции. длъжни са да отстранят дефекта или ако не може да ти заменят изделието. Няма такива филми, купи си тунер или гледай си го така. но ме съмнява че някой все още ще си позволи подобно отношение към клиент...
    Едит: накарай ги да ти напишат че дефекта не може да се отсрани, за да може да ти го сменят в магазина.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Хора кажете какво правим с иконката на Toshiba Places след като не отваря нищо а разбрах че е заменено със Symbaloo. YouTube също не излиза-пише че вече не е достъпно за телевизори Тошиба??? Имам тези две иконки на телевизора а излиза че не мога да им ползвам съдържанието. Преди отваряше и двете и всичко тръгваше. Някаква подробна информация може ли. Телевизора е VL863 ако има значение.

18. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от erik11 Виж публикацията
    Хора кажете какво правим с иконката на Toshiba Places след като не отваря нищо а разбрах че е заменено със Symbaloo. YouTube също не излиза-пише че вече не е достъпно за телевизори Тошиба??? Имам тези две иконки на телевизора а излиза че не мога да им ползвам съдържанието. Преди отваряше и двете и всичко тръгваше. Някаква подробна информация може ли. Телевизора е VL863 ако има значение.
    Актуализация на софтуера?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 96 от 99 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе