и аз ве4е разбрах,4е става с мпег2 формата.намерих си клипове в арената и трагнаха,но филми в такав формат не мога да намеря.Относно субтитрите,ми казаха че няма как да бъдат подкарани.
и аз ве4е разбрах,4е става с мпег2 формата.намерих си клипове в арената и трагнаха,но филми в такав формат не мога да намеря.Относно субтитрите,ми казаха че няма как да бъдат подкарани.
за субтитрите - прекодирайте ги в UTF-8 формат - става с Notepad
как става това прекодиранеПървоначално публикувано от bisval
За Тошиба трябва да са UTF-8. Има безплатна програма - Subtitle Edit 2.9.3 - с която се прекодират/3.1 версията на програмата има и БГ/Първоначално публикувано от geriko
Просто трябва да се смени кодировката на субтитрите на UTF-8. Отваряте файла със субтитрите ,примерно с Notepad ->File->Save as..-> долу ниско сменяте ANSI с UTF-8 -> save -> yes и сте готов.
Здравейте ,
Предлагам да отворим нова тема за този телевизор за да споделяме мнения и да си помагаме взаимно.
Аз го имам отскро и имам няколко въпроса.
1.Как се превклюва тунера на C и T - или става автоматично?
Сложих му една стайна антена , но не хвана ни 1 канал.
2.Как се превключва на 100 херца.
3.Гледам има упдеит , но никъде не е посочено какво се подобрява с него и трябва ли да го правя.
4.Някой подкарал ли е донгъла (флашката) за ви-фи и заменима ли е с някоя друга по- евтина със същия чип и коя. Има ли смисъл от нея ?
5 По усв входа някой подкарал ли е филм .Аз като го вземах знаех че само за мп3 и снимки става .Закачих му лаптопа - има usb и на видеото има usb , така че не е проблем.
Но може нвкой да го е подкарал.
Подобрения : за лаптопа си купух едно дистанционно за комп за 15 лева. и с него се управлява добре.
6.С какви настройки го гледате.
Моля споделете вашите мнения.
С поздрави
маик
Ти направо ме разби ! Ако всеки иска тема за всеки модел ТВ , който притежава , на Крис ще му гръмнат сървърите !
Има писано доста в темата за Тошиба , а и тя е капризна към сигнала на операторите , който не е много по стандарт и затова е така !
100 Hz при Тошиба са с друго име - ACTIVE VISION M100 HD , търси това из менюто !
За ъпдейта трябва да свикваш - почти никога не се упоменава какви са промените , но общо взето те не добавят нищо ново , а само подобряват работата между отделните звена в ТВ-то !
mddmdd, избираш или DVB-C(кабел) или DVB-T(антена) според това какъв цифров сигнал ползваш -от кабелен или ефирен оператор . Двата цифрови тунера не могат да сканират едновременно при всички марки и модели !!! Можеш единствено да ползваш цифров и аналогов тунер !
Аctive Vision M100 са 100-те херца като в този модел има две нива и изключено .
Колеги действително не отваряйте нови теми за конкретни питания , има достатъчно места където да се зададат такива частни въпроси .
Трети път чета 2 те теми и никъде не намирам има ли смисъл да се флашва.Гаранцията разбрах че не може да се вдига на 5 години.С лаптопа на практика имам нет на телевизора.А за тая флашка за нет се чудя има ли смисъл от нея? Мисля че няма нищо лошо да се систематизира информацията на сървара няма да се претовари стига да не е спам.Сложил съм му и УПС на телето , видото и приемника. Аз съм на принципа едно нещо като работи да не се пипа, ако не е за по - добро.А преди няколко месеца нямаше файлове за флаш.
С поздрави
маик
пс :избираш или DVB-C(кабел) или DVB-T(антена) - това не го намирам .Нека да преместят темата към другите - нямам нищо против.
Това е вярно ! Съгласен съм ! За другото времето ще покаже дали има нужда да се променя нещо , каквота и да е то !Първоначално публикувано от mddmdd
Потърси в менюто на ТВ-то ! На вход източници - input бутон , незнам дали имаш такъв , аз съм с LG !Първоначално публикувано от mddmdd
Още при началното сканиране в настройките те пита кабел или антена . Имаш възможност с цифровото да сканираш и аналогово , като в последствие от ДУ сменяш двата варианта с бутона ATV/DTV .Първоначално публикувано от mddmdd
Някой да е срещал ревю на този хубавец? :rolleyes:
Ехааа-да им се ненадяваш. Сигурно са внесли 3-4 бройки ей така за експеримент. Явно продуктовите им мениджъри четат форума редовно.... Иначе не се предлага във Великобритания ,но за сметка на това се предлага в Испания, Италия и Германия.Първоначално публикувано от kaloman
Lazaruss18 и adtomov я да вземете да го замерите този хубавец Хмм гледам ,че го има в Техномаркет Варна ,така че ще отида да му хвърля едно око.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/toshi...1104111085.htm
https://www.youtube.com/watch?featur...e9KYNFi4#at=14
малко повече за модела
http://www.lcd-compare.com/televiseu...HIBA-55ZL1.htm
http://alatest.co.uk/apps/reviews/37...666944%2C33%2F .Първоначално публикувано от kaloman
Това върши ли ти работа ?
Мерси, civica, това го бях пропуснал! Все пак дава някаква представа.
Това е меко казано - грешно ! Дава пълна представа за толкова нов модел !Първоначално публикувано от kaloman