Страница 27 от 98 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

здрасти, моят Тошиба беше същият модел и след 5 месеца експлоатация се появи една черта, върнах го в магазина, но явно съм имал по-голям късмет, след 8 дена ми се обадиха че не подлежи на ремонт и да си избера друг за същите пари, за които съм го купил, а не за колкото струва в момента и си взех един Philips като доплатих 50 леве че беше по-скъп, мисля че няма значение каква марка ще избереш при замяна, друг е въпроса че сега с Филипса май ще имам ядове
    Цитат Първоначално публикувано от docks
    Тошиба 32xv733 - даден на поправка на 21. юли 2011
    :То не бяха в отпуска,нямало хора,после чакали "част"от чужбина,после"тържествено"ми съобщиха,че ще ми заменят телевизора с нов,иии-
    до момента все още нямам телевизор!
    Аз съм търпелив човек,ама това вече е прекалено!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от andi03
    .... след 8 дена ми се обадиха че не подлежи на ремонт и да си избера друг за същите пари, за които съм го купил, а не за колкото струва в момента и си взех един Philips като доплатих 50 леве че беше по-скъп, мисля че няма значение каква марка ще избереш при замяна, друг е въпроса че сега с Филипса май ще имам ядове
    Защо ще имаш ядове ? Какво става?

матрици в някои модели
    26DL833 - произведен в Турция няма обозначение
    32EL834G - L -> LG -> AS-IPS
    32UL863G - A -> AUO -> A-MVA
    40WL753G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
    40TL838G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
    42SL833G - A -> AUO -> A-MVA
    46WL748G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
    46SL833G - A -> AUO -> A-MVA
    46UL863G - A -> AUO -> A-MVA
    55ZL1G - K -> SAMSUNG -> S-PVA

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Да ви питам има ли някъде ръководство за калибрация на 40TL838G. А, и каква му беше цената преди промоцията в ТМ?

5. Тук е от
    Feb 2011

Здравейте,
    Моля ви за мнение за следните модели телевизори.
    Sharp LC 22 LE 430 E
    Hitachi 22 H8 L 203
    Toshiba 22 DL 833 G
    Никъде не видях мнения, моля помагайте

6. Тук е от
    Mar 2010

Не че има значение вече, но от "чисто женско любопитство" направих едно макро на матрицата на моя ТВ и реших да ви попитам какъв е произхода и според вас. Телевизора е Тошиба модел ххххх :rolleyes:
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

p1leto, Това ми изглежда на типична S-PVA матрица на Самсунг, да не ни изпитваш ? При Тошиба на задния панел/капак на стикера има буква ,която показва каква матрица е сложена за Самсунг К за LG L

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Samsung S-PVA. Това от google за 2 мин., не че съм знаел какъв е. Освен ако наистина не се изпитваме нещо... което е стрейндж. Тези снимки са за сведение и доказване на производителя, не да си пробваме окомерите колко са добри

10. Тук е от
    Mar 2010

nkd, LanceLink не става въпрос за изпитване. Чел съм и препрочитам първа страница за Тошиба и следя мненията в тази тема и знам, че К=Самсунг. Просто не открих пълно съвпадение на моята картинка с картинките в темата за матриците и реших да попитам хора като вас, които се интересуват, следят и имат информация за този вид техника, за да не стане както във вица ... "Гледам пише "ЖЕНИ". Влизам, а то ... WC."
    ТВ-то е VL748 с буква "К" и го купих пролетта не само заради промоцията, а и заради положителните мнения тук във форума. Харесвам си го (може би щото нямам база за сравнение ). Гледам само на ефирна телевизия и очаквах, поради големия размер на ТВ-то да се разочаровам от качеството на картината, но бях приятно изненадан когато го включих. Хващам и три DTV (цифрови SD), които са мааалко по-добри от аналоговите (ATV) им варианти. Боря се с ДЛНА-то и руския медия сървър ... едно тръгва друго не. И те така
    Поздрави и лек ден

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Всъщност резултатът, който намерих от Гугъл, ме препрати на 1-а страница на тази тема: http://www.avforums.com/forums/lcd-l...ls-placed.html
    Ето и самата картинка, точно съвпада с твоята (ако се завърти на 180 градуса):

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Здравейте.Един френд ме помоли да пусна запитване за TOSHIBA 37XV743G http://www.technomarket.bg/products/...shiba-37xv743g . Имате ли наблюдения върху този модел? Сравнително приемлива цена, като за 37инча. Дали няма изненади в този модел? Благодаря предварително

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За какви изненади говориш ? Модела е от 2010 и са ограничени бройки на разпродажба , може би са само мостри !

Наличност само в Ботевград , според сайта им !!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Аз им звънях преди време в Ботевград.Тоя телевизор е останал,защото е със счупена матрица.Търси някой от тази година,например от серията HL833.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Ще падна просто... телевизор със счупена матрица... САМО 700 лева, какво му плащаш...

17. Тук е от
    Dec 2009

Може да ви се струва странно,но аз се надявам и моята Тошиба SL738G да се развали така,че да мога да го заменя Голяма грешка направих със избора си преди няколко месеца,на СД сигнал на Булсатком е невероятна мацаница,особено на мачове.HD каналите са прекалено малко,за да могат да компенсират останалите.

18. Тук е от
    Apr 2010

не би трябвало да имаш проблем с картината,особено на SD. По-скоро ми се струва, че сигнала от оператора е калпав, а така също и поогледай си и настройките.Имам подобен тв, и картината му е доста добра.Resolution+ включена ли ти е?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 98 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе