Това е за вграден wi-fi на телевизора не е казано че не може да се включва донгъл.Първоначално публикувано от boy123
Това е за вграден wi-fi на телевизора не е казано че не може да се включва донгъл.Първоначално публикувано от boy123
Здравейте,от няколко дни съм с Тошиба 40RL838G и имам няколко въпроса ,на които не намерих отговор.Първият ми въпрос е как мога да пусна интернет на ТВ-то(идеята ми е може ли от Wifi рутера да пусна кабел и да го свържа с ТВ-то и след това какви настройки се правят,ако ли не какви са ми опциите за нет?) и второто е ако си взема CA модул ще се подобри ли картината (с Blizoo съм),защото сега съм с HDMI-HDMI кабел и не съм доволен.Благодаря!
Казано е.Ако можеше,щеше да пише WiFi Ready ,както ,примерно на SL863 .Първоначално публикувано от Stoqn Petkov
Би трябвало без никакви настройки да ти тръгне нета.Първоначално публикувано от cakara12
Ако имаш някоя свободна програма от Близу,пробвай как е.Само с опит можеш да разбереш,дали ще се подобри картината.
Kaкво ще рече без никакви настройки?Така с кабел от рутера ще стане ли ?Или?Малко съм нов в тези технологии и ако може като на олигофрен да ми обясните
помогнете
КАК да сверя часовника на 42SL863
izostava s 8 minuti i me drazni
МНОГО
Би трябвало да стане.Вземи един мрежов кабел,2-3 лева е и пробвай.Аз съм вързал в един суич компютъра,телевизора и 2 сателитни приемника и всички си имат Интернет.На телевизора нищо не съм пипал (мисля,че е зададено в настройките автоматично да си назначи IP адрес) и щом пусна рутера,който е вързан към компютъра,на ТВ-то Интернета си тръгва (имам в предвид,YouTube и Toshiba places).Първоначално публикувано от cakara12
Даааааа платен е ! Аз съм служебен абонат така или иначе ! ПРОБЛЕМА Е В КАРТАТА , дадоха ми друга карта и тръгна веднага !!! Не знам какво е било , но ако и друг има проблеми пробваите с друга карта !Първоначално публикувано от hristoslav2
единствения вариант е да го оставиш няколко минути да поработи на цифров канал - Канал 1, Бтв.Първоначално публикувано от bonebiker
Здравейте да ви се похваля,пуснах си най после 3D сигнал от лаптоп Dell Studio 1737 с видео карта Intel Graphics Media Accelerator към TV ToshibaTL838 3D ...просто не съм видял настройката на резолюцията на Toshibata a тя е била 1400/900 а за 3D трябва 1900/1080 а всички с които споделих мъката си защо не мога да си пусна 3D-то ми казаха че ми е слаба видео картата на компа и няма начин да стане и едва ли не ме пратиха по дяволите...да ама не всеки може да работи като консултант продавач ,но от всяко дърво свирка не става като работиш нещо трябва да си компетентен и затова ви казвам приятели не се доверявайте на прдавачите а най хубаво търсете истината сами и преди да купите нещо разберете кое е оптималното и точно за какво ще го използвате ...Благодарности на "pci" който ми каза че за гледане на филми 3D нямам проблем с видео картата
Значи кабела за интернета ми влиза в приемник,от там излиза кабел който влиза в рутера.Това е.Ако може някаква последователност на стъпките кое кое се включва,защото търсих из нета и никаде не намерих упътване.Благодаря!Първоначално публикувано от boy123
Мрежов кабел от рутера до телевизора.Ако имаш кабел от рутера до компютъра,извади го от компа и го ръчни в телевизора.Избираш на ТВ-то "Сверзан ТВ" и трябва да ти се активира YouTube и Toshiba places.Първоначално публикувано от cakara12
Някои може ли да сподели как се подкарва мрежовия плеър на LT838?
Дърпаш това PS3 Media Server 1.5 - http://www.ps3mediaserver.org исталираш го на пц-то, пускаш, ако пита за фаървол разрешаваш, после на тв-то пускаш мрежовия плеър, трябва да се появи: PS3 Media Server [името на пц-то] избираш го и ще видиш дисковете на пц-то, щото програмата по дефолт показва всички дискове, можеш да го промениш по късно.Първоначално публикувано от El_Nino
Има и други програми... виж темата за DLNA
нямам опция на ТВ-то "свързан ТВ"?Първоначално публикувано от boy123
Може ли някой да помогне в настройката на медия сървър PS3. Инсталирах въпросния медия сървър PS3, като вкарах ръчно и IP-тата на ТВ-то, но не знам дали не трябва и други настройки? В момента нямам рутер, а направо от суича съм пуснал кабел към ТВ-то, PC-то и уст-то за кабелната, това проблем ли е? Ако не къде трябва да пипна в менюто на ТВ-то за да стане активен PS3, на което съм посочил папката с филми/музика?Първоначално публикувано от isich