Страница 69 от 98 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

помогнете и на мен аз съм с рл838 г,подобно на колегата намерих програмите от обикнповена кабелна.само че бтв и тнт са на 155 .....разменям каналите намествам ги и след половин час се връшат в начално положение,писна ми да си играя.от софтуера ли е нешо или аз забравям някоя опция.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от cakara12
    интересното е,че има интернет когато съм свързал ТВто с директния кабел,а когато свържа кабел-рутер-кабел-ТВ не показва нет.И отделно youtube не е нормален,а започва с някакво клипче и имам стрелка за търсене в която въвеждам името на клипа(примерно).
    Явно софта на моя модел е различен.Нека някой с ТВ като твоя да се включи в помагането.
    Друго,което ми идва като идея,да питаш интернет доставчка си,да не би да имаш нет по IP адрес и да не можеш да включваш повече устройства(т.е. да не можеш да разклониш интернета към повече компютри,да не би да ги прецакаш,като си делиш един абонамент с комшията)

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

На TL838 може ли телетекста да е на кирилица?

5. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от kotarankat
    единствения вариант е да го оставиш няколко минути да поработи на цифров канал - Канал 1, Бтв.
    аа вториа е ???
    че другя не се получи нещо.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327431592[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от isich
    Дърпаш това PS3 Media Server 1.5 - http://www.ps3mediaserver.org исталираш го на пц-то, пускаш, ако пита за фаървол разрешаваш, после на тв-то пускаш мрежовия плеър, трябва да се появи: PS3 Media Server [името на пц-то] избираш го и ще видиш дисковете на пц-то, щото програмата по дефолт показва всички дискове, можеш да го промениш по късно.
    Има и други програми... виж темата за DLNA
    При мен има папки с филми но не плеива нищо, от какво ли е?

6. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Нещо май не я намирам тая функция?!?
    Има "Hybrit TV Standart" да не е това?

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Настройки DTV> Актуализация канал - готовност> изкл.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Преводът е убиец просто. Аз поне умрях.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То и за това не може да го намери човека ,как така и не можаха да /всички/ направят едно меню с нормален превод...

11. Тук е от
    Jul 2011

Не съм казал че "Hybrid TV Standart" се превежда по някакъв начин, а попитах дали това не е въпросната функция?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327516975[/time]_________________________________________________

[img width=800 height=600]http://i980.photobucket.com/albums/ae281/typokuchi/DSC00618.jpg[/img]

Май нещо липсва?

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сега му прегледах упътването и наистина не видях такава опция /при мен е по описания начин/ -да не са го сложили при опциите за CI ?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Първият е по-добър като възможности и екстри ,но за пасивното 3Д ЛГ "пишат правилата" ,така да се каже.

16. Тук е от
    Jul 2010

току що ми се случи нещо отвратително.В средата на декември си взех една Toshiba 46TL838G и си работеше перфектно.
    Днес както си играех на PS3 изведнъж картината изчезна, за части от секундата се появиха едни зелени "парцали" на екрана и и всичко изчезна.Няма никаква картина , телевизора не реагира на дистанционното.Изглежда все едно е загасен, но долу индикатора свети в зелено (както свети когато телевизора е пуснат), обаче екрана е абсолютно черен.
    Звъннах на сервиза и след малко ще го нося към К и К електроникс в Пловдив.

На някой случвало ли му се е подобно нещо?

17. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kalts
    Привет отново, новата ми Тошиба 32RL838G стана вече на 5 дена,като през това време не спира да ме изненадва. Сега изскочи проблем със Sleep функцията - две вечери подред го настройвам на Sleep след 30-40 минути и се събуждам в 6 сутринта от звука на телевизора Долу вляво стои надпис 00:01 и ТВ-то си работи... Единият път се загаси при първия натиснат бутон, който беше... минус на звука :rolleyes: За да бъде мистерията пълна, на сутринта тествам "sleep"-а пред мене и порядъчно си изгаси точно когато трябва, и така 2-3 пъти. Явно софтуера му нещо е бъгясал, довечера може да пробвам да го ъпдейтна. Някой от вас имал ли е подобен проблем и евентуално решение?

Освен това не знам как да му сверя часовника, няма такава опция в менюто, има само смяна на пояса, ама то фабричното време е тотално сбъркано.
    аз имам абсолютно същия проблем,ако някой знае да помага Освен това съм вързал пц-то с тв-то през HDMI кабел и всичко си е ок,но като пусна филм и затворя лаптопа картината на тв-то се измества на горя и в ляво.Най вероятно е от настройките на windows-a,но нз кое точно да пипна.С win 7 съм.Мерси.

18. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от cakara12
    аз имам абсолютно същия проблем,ако някой знае да помага Освен това съм вързал пц-то с тв-то през HDMI кабел и всичко си е ок,но като пусна филм и затворя лаптопа картината на тв-то се измества на горя и в ляво.Най вероятно е от настройките на windows-a,но нз кое точно да пипна.С win 7 съм.Мерси.
    И при мен не изгася :D
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327591680[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Сега му прегледах упътването и наистина не видях такава опция /при мен е по описания начин/ -да не са го сложили при опциите за CI ?
    Всъщност като се замисля не изгася само вечер, няколко пъти съм го пробвал през деня няма проблем, но вечетра си е друга работа, явно тея тошиби имат вграден характер да ги е*а.

Колега прерових цялото меню и не намерих нищо подобно, няма такова животно, накрая си ги сортирах сам и така не е точно както искам, ама аз и без тва мноо мноо ТВ не гледам, явно така ще е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 98 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе