помогнете и на мен аз съм с рл838 г,подобно на колегата намерих програмите от обикнповена кабелна.само че бтв и тнт са на 155 .....разменям каналите намествам ги и след половин час се връшат в начално положение,писна ми да си играя.от софтуера ли е нешо или аз забравям някоя опция.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от cakara12
 Първоначално публикувано от cakara12   

Долу вляво стои надпис 00:01 и ТВ-то си работи... Единият път се загаси при първия натиснат бутон, който беше... минус на звука :rolleyes: За да бъде мистерията пълна, на сутринта тествам "sleep"-а пред мене и порядъчно си изгаси точно когато трябва, и така 2-3 пъти. Явно софтуера му нещо е бъгясал, довечера може да пробвам да го ъпдейтна. Някой от вас имал ли е подобен проблем и евентуално решение?
 Долу вляво стои надпис 00:01 и ТВ-то си работи... Единият път се загаси при първия натиснат бутон, който беше... минус на звука :rolleyes: За да бъде мистерията пълна, на сутринта тествам "sleep"-а пред мене и порядъчно си изгаси точно когато трябва, и така 2-3 пъти. Явно софтуера му нещо е бъгясал, довечера може да пробвам да го ъпдейтна. Някой от вас имал ли е подобен проблем и евентуално решение?