Страница 28 от 98 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Нямам Resolution+,може и за това да е така,но в сравнение с LG и Samsung пак на Булсатком,картината е много по-добра.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте, преди 2 месеца си купх http://www.technomarket.bg/products/...shiba-32rl833g за 999лв. и искам да чуя отзивите за него.Немога да разбера 50Hz ли е ,или 100Hz защото няма много информация за този модел а е различна в сайтовете и проблем ли ще е ако е 50Hz и 8ms ? Също така имам проблем с пускането на филми от PC-то към телевизора .. пробвах с доста формати на филми и клипчета но не ги стартирва , показва ги 00:00.Пробвах с 2 програми - SAMSUNG PC Share Manager и Домашний медиа-сервер (UPnP) на която не разбирам нищо защото е на руски.Ще съм благодарен ако някой ми обясни точно какво трябва да настроя Мерси предварително.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications

Според спецификациите,си е 100 херцов.Не поддържа възпроизвеждане на филми през USB.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Не пробвам чрез USB-то аз , директно от рутера с кабел свързам PC-то i TV.

6. Тук е от
    Dec 2009

Някой със Toshiba 42SL738G да е пробвал последния firmware 2.04?Вече ми стана ясно,че лошата картина е от калпавия процесор,който са сложили в тази серия,но като съм се набутал вече,няма на къде.Та въпроса ми е за този firmware,дали подобрява нещо от към картината?
    Сложих го преди малко,нищо не се подобри,само се получи някакъв гаден ефект,като сменям каналите и екрана се затъмнява

7. Тук е от
    Dec 2005

-Toshiba 32xv733 в гаранция,работил 1 г.-даден за поправка на 20 юли,не подлежи на ремонт и ще ми бъден даден "нов"!

Даа!Защо може да бъде лесно,като може да бъде трудно!Това е!
    Днес ми докараха"новия телевизор"Оказа се очевидно стар,на петна,дори екрана отпред бе "зацапан",а отзад по капаците надраскан!Дори не пожелах да го включат!В понеделник 10 ще подам официално жалба против Техномаркет Пловдив за измама!Няма да оставя нещата така без последствия за тях!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Лоша работа,а без да те питат ли ти го донесоха,в смисъл пак със същия модел?

10. Тук е от
    Dec 2005

32xv733-това пише на кашона и на телевизора -полска сглобка
    Стария който се повреди бе 32xv733G
    Има ли разлика между двата със G и без него?

11. Тук е от
    Apr 2010

Някой би ли споделил каква е разликата между SL 863 и TL838. На пръв поглед по характеристики и двата като,че ли са от един клас- като функционалности,възможности и излъчвана картина.Тези 8 ms не са ли доста за бързи сцени, независимо, че е налице характерната за TOSHIBA Resolution+ . И все пак единия трябва да е по-напред от другия, логиката говори, че трябва да е TL-а. Но дали наистина е така? И подходящи ли са за спорт и екшън филми?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от docks
    32xv733-това пише на кашона и на телевизора -полска сглобка
    Стария който се повреди бе 32xv733G
    Има ли разлика между двата със G и без него?
    32xv733G - буквата накрая показва само регионално предназначение на продукта /в случая Германия/
    Липсата на буква не би трябвало да те притеснява -може да е универсален за цяла Европа.
    Може да си избереш друг модел на същата цена, а може и по-скъп с доплащане.

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Някой би ли споделил каква е разликата между SL 863 и TL838. На пръв поглед по характеристики и двата като,че ли са от един клас- като функционалности,възможности и излъчвана картина.Тези 8 ms не са ли доста за бързи сцени, независимо, че е налице характерната за TOSHIBA Resolution+ . И все пак единия трябва да е по-напред от другия, логиката говори, че трябва да е TL-а. Но дали наистина е така? И подходящи ли са за спорт и екшън филми?
    Серията TL първоначално липсваше в портфолиото за 2011 година. В средата на годината маркетолозите решиха, че на Тошиба им липсва 3D модел в средният клас и пуснаха TL моделите.

http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...on&40TL838G=on

http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...on&40TL868G=on

SL863 е с повече функции/екстри.
    TL838 и TL868 са 3D

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Единия модел TL838 е 3D , но няма Resolution+ . Трябва да се сравнят на място , но от сега съм сигурен ,че на SD по-добрата обработка на сигнала ще е при SL863 .

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Може ли да се каже,че SL 863 е наследника на XV733 за тази година? С някои допълнителни екстри...

16. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Единия модел TL838 е 3D , но няма Resolution+ . Трябва да се сравнят на място , но от сега съм сигурен ,че на SD по-добрата обработка на сигнала ще е при SL863 .
    Абсолютно си прав,Toshiba без Resolution+ си е направо гавра,все едно гледаш рисунка с детски боички!

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    Може ли да се каже,че SL 863 е наследника на XV733 за тази година? С някои допълнителни екстри...
    Не може да се каже, защото панелите, които слагат на 42SL863 са леко зле. Много слаб контраст. За утечките от подсветката е излишно да споменавам също. Все пак основното в един телевизор е качеството на картината, или греша?

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Не може да се каже, защото панелите, които слагат на 42SL863 са леко зле. Много слаб контраст. За утечките от подсветката е излишно да споменавам също. Все пак основното в един телевизор е качеството на картината, или греша?
    Ти ме разочарова , тъкмо се навих да си взимам едно такова 42SL863.
    Но доколкото разбирам не поддържа и бг субтитри или съм останал с грешно впечатление.
    Поздрави!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 98 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе