Успех и се приготви евентуално за доста глупости да ти говорят, но си си в правото и си го отстоявай!Първоначално публикувано от kristian93
Успех и се приготви евентуално за доста глупости да ти говорят, но си си в правото и си го отстоявай!Първоначално публикувано от kristian93
@kristian93 успех и не се отказвай!
Настоявай да ти дадат 863 както си очаквал - щом са те подвели са длъжни да се корегират...и то нов!
Успех!
п.п. Аз също съм във Варна и сменях акумулатор сутринта а сега вече е и по топло...
Много ви благодаря на всички за подкрепата. Сега се върнах и всичко мина успешно. Понеже телевизора го взехме на изплащане и жена ми сключи договора, а тя днес е на работа цял ден ни казаха, че няма проблем утре да го сменим. А то ето какъв беше целия панаир. Отивам аз на информация и им казвам за проблема и служителката ми вика няма как да стане, купени стоки не се сменят, а аз и викам е как да не се сменят като ми казаха, че имам срок от една седмица, но не тя си знае нейното. Ето обаче видях жената от кредитното бюро, при която сключихме лизинговия договор и отидох при нея и казах какво става, а тя вика това е толкова долна работа, сега ще извикам управителя. Идва едно момче и на него му казах проблема и той ми вика ей писнало ми е от некадърни служители значи и ми каза, че няма абсолютно никакъв проблем въпреки, че срока изтича днес да го сменим утре. Даже днес пуснахме декларация за анулиране на лизинга и утре отиваме да сменяме. А то в действителност и двата ги има и двата са на промоция, само че тук във Варна са изложили 833 на входа, а 863 е навътре забутан измежду другите тв-та.
Много се радвам че всичко е минало ОК. То цялата работа е винаги да дигаш достатъчно шум и да се качваш все по нагоре в йерархията на управление. Е и утре ще се поразходите но поне да се надяваме, че всичко ще е ОК и ще се радваш на новата си придобивка. А точно тази на информация би трябвало най добре да знае и да не избяга от подобна отговорност! В СФ поне до сега винаги са били както казах разбрани и приветливи, даже един път купувах някакви натурални сокове 6 броя за 4 лв или нещо такова, прибирам се вкъщи и гледам 6х4=24 и следващия ден ходих с разкъсан стек и бележка и им обясних за грешката и веднага ми върнаха 20те лв горница без изобщо да кажат нещо. А отделно и кредитните и КАрфур работят до 22 така че ако си решил и днес може да свършиш работа, ако не утре
@kristian93 ако можеш действай още днес докато ти е топъл още въпросния управител, че да не стане изненада утре да го няма а и за теб е по-добре още сега...Радвам се че си успял!
За жалост няма как да стане днес, тъй като първо трябва да се анулира кредитния договор, а това ще стане най-рано утре. Иначе управителя ми запази едната бройка и даже ми дадоха протокол, че съм върнал стария, и че имам да вземам нов 863. Бяха наистина много любезни, направо останах учуден, че такова нещо може да се случи в България.
Колега айде утре като го смениш пиши Радвам се, че всичко е минало добре и със здраве да си ползваш новия - да се надяваме не мостра.Първоначално публикувано от kristian93
Нямам РОТ а имам няколко ОРТ2,5,6,7,8 . Снимах само 7 и 8 да видиш за какво става дума и аз мога да си ги променям както си искам.Първоначално публикувано от serpentiny
Както си в сервизното меню натисни 9 от дистанционнотоПървоначално публикувано от pa6kyl
Междудругото този POT се ресетна след ъпдейт, пак ще го погледна как се движи.
Мерси, стана. Излезе ми на един от всичките прозорец РОТ, и той е в "Produkction - Self Sheck" - там на РОТ пишеше 9481. Това какво ще значи?
ОООО то и аз съм си го ъпдейтнал моя.
ще подкарам ли 3D от лаптопа на тошибата с тази видео карта- NVIDIA GeForce with CUDA 8200M G
Как се влиза в това сервизно меню?
Взех новия телевизор, вече 863. Всичко отново мина без проблем, дадоха ми неотварян кашон. Сега чакам малко да се климатизира и ще го пробвам дали работи.
Драсни после как е сравнение с предишния и като цяло дали е пипан. БТВ има ъпдейт на софтва който през ЛАН става мигновенно. Само гледай да не мигне тока :ДПървоначално публикувано от kristian93
За сега мога да кажа, че не е пипан. Той кашона беше като чисто нов само с една лента тиксо без да е скъсан. Като го отвориха да го огледам цялата рамка и стойката са с фолио облепени, а предния не беше. Иначе няма никакви следи от пипане или нещо подобно. За тока и аз се притеснявам честно, но на предни 833 мина успешно ъпдейта. Ще видим след малко дали има някакви проблеми, неравномерна подсветка или нещо друго.