Страница 80 от 98 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от kristian93
    Да реших се, сега отивам. Даже ако се противят ще им кажа, че имам познати в карфур софия и са ми казали, че мога да го сменя и да отивам. Иначе главната причина, е че този беше мостра и малко ме съмнява, защото като вляза в сервизното меню на много от нещата пише 0 като например на процесор, вид процесор, разни други неща и така. Като се върна ще пиша да кажа какво е станало, надявам се да минат успешно нещата. Айде стискайте палци и много мерси за надъхването!

P.S. Edit: Чудя се дали да казвам, че този е бил мостра, защото е имал пръски и драскотини или само, че искам да го сменя, защото съм бил подведен?
    Успех и се приготви евентуално за доста глупости да ти говорят, но си си в правото и си го отстоявай!

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

@kristian93 успех и не се отказвай!
    Настоявай да ти дадат 863 както си очаквал - щом са те подвели са длъжни да се корегират...и то нов!

Успех!

п.п. Аз също съм във Варна и сменях акумулатор сутринта а сега вече е и по топло...

4. Тук е от
    Feb 2012

Много ви благодаря на всички за подкрепата. Сега се върнах и всичко мина успешно. Понеже телевизора го взехме на изплащане и жена ми сключи договора, а тя днес е на работа цял ден ни казаха, че няма проблем утре да го сменим. А то ето какъв беше целия панаир. Отивам аз на информация и им казвам за проблема и служителката ми вика няма как да стане, купени стоки не се сменят, а аз и викам е как да не се сменят като ми казаха, че имам срок от една седмица, но не тя си знае нейното. Ето обаче видях жената от кредитното бюро, при която сключихме лизинговия договор и отидох при нея и казах какво става, а тя вика това е толкова долна работа, сега ще извикам управителя. Идва едно момче и на него му казах проблема и той ми вика ей писнало ми е от некадърни служители значи и ми каза, че няма абсолютно никакъв проблем въпреки, че срока изтича днес да го сменим утре. Даже днес пуснахме декларация за анулиране на лизинга и утре отиваме да сменяме. А то в действителност и двата ги има и двата са на промоция, само че тук във Варна са изложили 833 на входа, а 863 е навътре забутан измежду другите тв-та.

5. Тук е от
    Nov 2011

Много се радвам че всичко е минало ОК. То цялата работа е винаги да дигаш достатъчно шум и да се качваш все по нагоре в йерархията на управление. Е и утре ще се поразходите но поне да се надяваме, че всичко ще е ОК и ще се радваш на новата си придобивка. А точно тази на информация би трябвало най добре да знае и да не избяга от подобна отговорност! В СФ поне до сега винаги са били както казах разбрани и приветливи, даже един път купувах някакви натурални сокове 6 броя за 4 лв или нещо такова, прибирам се вкъщи и гледам 6х4=24 и следващия ден ходих с разкъсан стек и бележка и им обясних за грешката и веднага ми върнаха 20те лв горница без изобщо да кажат нещо. А отделно и кредитните и КАрфур работят до 22 така че ако си решил и днес може да свършиш работа, ако не утре

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

@kristian93 ако можеш действай още днес докато ти е топъл още въпросния управител, че да не стане изненада утре да го няма а и за теб е по-добре още сега...Радвам се че си успял!

7. Тук е от
    Feb 2012

За жалост няма как да стане днес, тъй като първо трябва да се анулира кредитния договор, а това ще стане най-рано утре. Иначе управителя ми запази едната бройка и даже ми дадоха протокол, че съм върнал стария, и че имам да вземам нов 863. Бяха наистина много любезни, направо останах учуден, че такова нещо може да се случи в България.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2011

За жалост няма как да стане днес, тъй като първо трябва да се анулира кредитния договор, а това ще стане най-рано утре. Иначе управителя ми запази едната бройка и даже ми дадоха протокол, че съм върнал стария, и че имам да вземам нов 863. Бяха наистина много любезни, направо останах учуден, че такова нещо може да се случи в България.
    Колега айде утре като го смениш пиши Радвам се, че всичко е минало добре и със здраве да си ползваш новия - да се надяваме не мостра.

10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от serpentiny
    Гледай на 1 или 2 страница има един датчик POT, мисля че това са часовете поне на моят са това
    Нямам РОТ а имам няколко ОРТ2,5,6,7,8 . Снимах само 7 и 8 да видиш за какво става дума и аз мога да си ги променям както си искам.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от pa6kyl
    Нямам РОТ а имам няколко ОРТ2,5,6,7,8 . Снимах само 7 и 8 да видиш за какво става дума и аз мога да си ги променям както си искам.
    Както си в сервизното меню натисни 9 от дистанционното

Междудругото този POT се ресетна след ъпдейт, пак ще го погледна как се движи.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Мерси, стана. Излезе ми на един от всичките прозорец РОТ, и той е в "Produkction - Self Sheck" - там на РОТ пишеше 9481. Това какво ще значи?
    ОООО то и аз съм си го ъпдейтнал моя.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

ще подкарам ли 3D от лаптопа на тошибата с тази видео карта- NVIDIA GeForce with CUDA 8200M G

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Как се влиза в това сервизно меню?

16. Тук е от
    Feb 2012

Взех новия телевизор, вече 863. Всичко отново мина без проблем, дадоха ми неотварян кашон. Сега чакам малко да се климатизира и ще го пробвам дали работи.

17. Тук е от
    Nov 2011

Взех новия телевизор, вече 863. Всичко отново мина без проблем, дадоха ми неотварян кашон. Сега чакам малко да се климатизира и ще го пробвам дали работи.
    Драсни после как е сравнение с предишния и като цяло дали е пипан. БТВ има ъпдейт на софтва който през ЛАН става мигновенно. Само гледай да не мигне тока :Д

18. Тук е от
    Feb 2012

За сега мога да кажа, че не е пипан. Той кашона беше като чисто нов само с една лента тиксо без да е скъсан. Като го отвориха да го огледам цялата рамка и стойката са с фолио облепени, а предния не беше. Иначе няма никакви следи от пипане или нещо подобно. За тока и аз се притеснявам честно, но на предни 833 мина успешно ъпдейта. Ще видим след малко дали има някакви проблеми, неравномерна подсветка или нещо друго.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 80 от 98 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе