Страница 44 от 98 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от pasaden
    Пробва ли 3Д-то как е.Ядва ли се?
    Аз по принцип съм враг на 3Д-то (аз на кино мразя да ходя на 3Д, кво остава за вкъщи) така че не търсих модел с 3Д.
    Просто в тази нямаше в магазина версията без 3Д.
    Така че нямам идея как е 3Д-то, ама едва ли ще е кой знае какво при положение е че това е най-ниския клас с 3D.
    Единствено може да си взема очила ,за да пробвам как вървят 3Д игрите на PS3-ката.
    Някой има ли идея дали ако сваля 3Д филм на компа и го пусна на ТВ-то ще активира очилата?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323881940[/time]_________________________________________________

Как да пробвам ефирните като нямам антена?
    Е-е-е ,Gran Turismo 5 ако имаш да пробваш ще е още по-добре от калпави рипове /даже мен повече ми е интересно как е при игри / , а ако си от София ,в повечето райони не ти трябва кой знае каква антена и парче коаксиален кабел би трябвало да стане.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от kok12
    Ще го активира, но пробвай.
    Имаш очила, а не си пробвал
    Аз лично нямам очила и не съм го пробвал засега, догодина ще стане,
    Сега се подготвям за CA модула.

Поздрави
    Не съм казал че имам очила.Точно защото не ме интересува 3Д-то не взех очила.По нататък ще взема , имам приятели в Техномаркет и те ще ми се обадят като излезе нещо на промоцийка.И то ще взема само за да пробвам 3Д игрите как са.

а ако си от София ,в повечето райони не ти трябва кой знае каква антена и парче коаксиален кабел би трябвало да стане.
    От Пловдив съм.По принцип аз съм в нова кооперация и в апартамента ми има TV розетка на стената.Само че нямам коаксиален кабел за да пробвам дали ще хвана нещо.

П.С. Одеве дръпнах "Гладиатор" на Blu-Ray (.ico - 46 GB) - Брутална работа.
    Няма такова качество.Ся зареждам пуканките, надувам озвучението и комшиите ще си легнат като свърши филма

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

5. Тук е от
    Dec 2011

Шегаджия си ти.
    Да не забравиш като има промоциика да пишеш или обадиш да си взема и аз
    П.П. Субтитри ползваш ли ?
    Дай идея освен тези тук написаните как да ги визуализирам.
    Имам тука едно NEO LCD, тая гад възпроизвежда всичко, само Dolby D няма, може ли ми кажи такова нещо.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    дист. у-е /погледни си упътването/ -при мен е иконка с екран и две стрелкички.
    П.П.2 Сега видях -горе до бутона за 3Д е при теб.
    Благодаря за отзивчивостта, това е ясно за аспектите на картината, питах за overscan как се изключва и откъде, ако някой знае на други модели къде е да казва .
    Днеска монтирах моя на стената и заспа, на стикера отзад пише буква К, което ме радва.Вчера изпробвах и USB - то работи и субтитрите тръгнаха, след смяна на енкодинга на UTF-8,с програмката и описанието на първата старница на темата.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Нали точно това е за тв /native или dot by dot/,ако питаш за комп. ,то трябва да кажеш и с каква видео карта си .Не казахте как е като равномерност подсветката ? И като звук как е , че гледам е бая тънък ?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от kok12
    Шегаджия си ти.
    Да не забравиш като има промоциика да пишеш или обадиш да си взема и аз
    П.П. Субтитри ползваш ли ?
    Дай идея освен тези тук написаните как да ги визуализирам.
    Имам тука едно NEO LCD, тая гад възпроизвежда всичко, само Dolby D няма, може ли ми кажи такова нещо.
    Субтитри през USB-to не съм пробвал още, защото нямам външен хард и няма как да кача по-голям филм.
    Ще пробвам и ще ти кажа дали вървят.
    Общото взето съм доволен от ТV-то засега, макар че подсветката не му е много равномерна.Като има картина нищо не се забелязва , но на черен екран си личи как стои на светли петна на някои места.Пак повтарям че не съм разглеждал детайлно други течно кристални телевизори , т.е. нямам база за сравнение.
    Звука е добър , обаче при мен като навключа разните им опцийки Dynamic bass и прочее, почва да криви и бражди на по-високите нива.Може би аз му изнасилих опциите прекалено много.
    Ако мога да оправя малко и SD сигнала ще е чудно.Интересно ми е дали на Булсат-а телевизията им е с по-добро качество от на Coolbox-a ама засега няма как да проверя.

10. Тук е от
    Dec 2011

Може ли някой собственик на 32tl838g да сподели впечатленията си?

Това е един от малкото модели на които съм се спрял и ме интересува как е картината и дали матрицата е на Самсунг.
    Доколкото знам модела няма resolution+ , това усеща ли се и какви са впечатленията като цяло от телевизора?

Благодаря предварително.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Нали точно това е за тв /native или dot by dot/,ако питаш за комп. ,то трябва да кажеш и с каква видео карта си .Не казахте как е като равномерност подсветката ? И като звук как е , че гледам е бая тънък ?
    Ааа това е друго довечера ще го търся този native,къде е.Инак с компа се оправям, но няма да го свързвам .Подсветката си е добре съвсем в края на панела личи някаква неравномерност ,иначе другаде не съм забелязал, откъм звук не съм капризен и няма да разбера дали е добре или зле.
    Иначе забравиха да ми сложат книжката чак сега си разпечатах от нета 72 страници, ама не ми се ходи на 35 км да си я търся.Мина към един час докато открия цифровите канали, но се оправих де.

P.S. качеството на булсата не е по добро с техният HD приемник, HD каналите са с по ниска резолюция и на кабелната са по добри, на SD почти същата работа.При булсата имаш FILM + HD( излъчва различно от другият филм+) ако обичаш футбол там излъчват испанско с HD качество също и холандското първенство, а на кабелната футбол с HD качество няма , става въпрос за би би си кейбъл.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pasaden
    От Пловдив съм.По принцип аз съм в нова кооперация и в апартамента ми има TV розетка на стената.Само че нямам коаксиален кабел за да пробвам дали ще хвана нещо.
    Имате цифрова ефирна в Пловдив. Свържи един коаксиален кабел към буксата отзад и пусни да сканира - трябва да стане.
    http://www.cifronim.com/%D0%B8%D0%B7...0%B8%D0%B2.htm

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Накрая го намерих този overscan, излиза само на HD каналите,под името естествен (native), но не може да се запамети, всеки път трябва да се избира,което е тъпо.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Благодаря за отзивчивостта, това е ясно за аспектите на картината, питах за overscan как се изключва и откъде, ако някой знае на други модели къде е да казва .
    Днеска монтирах моя на стената и заспа, на стикера отзад пише буква К, което ме радва.Вчера изпробвах и USB - то работи и субтитрите тръгнаха, след смяна на енкодинга на UTF-8,с програмката и описанието на първата старница на темата.
    IVAN, би ли изпратил програмката за тези субтитри на skype: dami-butterfly, ще съм ти благодарен и за леко разяснение, защото опитах всичко изписано с изключение на тази програма.

Поздрави

16. Тук е от
    Dec 2011
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Coldgaze
    Може ли някой собственик на 32tl838g да сподели впечатленията си?

Това е един от малкото модели на които съм се спрял и ме интересува как е картината и дали матрицата е на Самсунг.
    Доколкото знам модела няма resolution+ , това усеща ли се и какви са впечатленията като цяло от телевизора?

Благодаря предварително.

Имам от около месец тоя телевизор и честно казано не съм много очарован от картината. Има някакъв зелен отенък на образа и не много реални цветове. Доста си поиграх с настройките докато го докарам горе-долу до нещо по-естествено. Матрицата е на Самсунг. Може би в resolution + e ключа от бараката, защото съм гледал доста на TOSHIBA 32SL733G който е също LED и 100 Hz ,но и с resolution + и нямах никакви забележки към картината. Едиственият плюс на TOSHIBA 32TL838G е че може да се гледат филми директно от хард или USB. Субтитри не излизат , но четох че можело да се оправи и това. Още не съм го пробвал. Иначе интернет тв си е жив та$ак. По-добре си гледай на компа или на лаптопа, че си е късане на нерви. 3D също не съм го пробвал, но и няма да е скоро щото нямам очила. Май трябваше да си спестя около 200 лв и да си купя някой без 3D и с по-добра картина.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Модели 833 след последният ъпдейт подържат NTFS

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Едно предупреждение към бъдещите собственици на 46TL838 -оглеждайте внимателно качеството на сглобката -вчера в Метро наблюдавах бройка с около 5мм повече разстояние от края на последния ред пиксели до рамката вдясно .Изложеният 40" беше перфектен .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 98 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе