Страница 35 от 98 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Цитат Първоначално публикувано от 4o4o
    По-добре сравни двата модела на живо и вземи този, който ти хареса повече като изображение, аз лично съм с 42SL863G има доста настройки за да го направиш да изглежда прилично, от проблемите му не ми харесва ъгълът на виждане, имам предвид, че сравнение със старият ми(NEO) доста се променят цветовете ако седна на различно място в хола
    Тошиба тази година слагат AUO панели приоритетно даже и в средните серии , на това се дължи слабия ъгъл на гледане .

2.  

3. m65
    m65 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jun 2011

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от m65
    a-si TFT/amorphous silicon (a-Si) - това е TN матрица
    биват още и silicon oxide, silicon oxynitride (SiON), silicon nitride,

http://www.hpl.hp.com/techreports/96/HPL-96-19.pdf

5. Тук е от
    Jun 2011

колеги незнам дали тук е мястото но ме интересува спешно понеже само днес мога да закупя следния ТВ ..и питането ми е ..

питането ми е само днес е на промоция в метро за 499 лв....гледам има 2-та тунера и пише mpeg4 на метро снимката на ТВ ...има ли го ,че по други места не виждам да има и важно ли е това нещо да не се прецакам ? моля ви за съвет понеже е само днес промоцията...главно ми трябва да гледам цифрова ТВ като към тази която съм ебезплатно нямат карти приемниците които дават и съм ги питал и кават само си слагаш кабела в ТВ с тунер-С и готово дали това мпег4 трябва за някои канали или филми ??....много ви моля за съвет за този декодер ли е кодек ли и благодаря на всички които помогнат и предпазят от евентуална грешка
    Прикачени изображения Прикачени изображения

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

casparcho
    Вземай спокойно - всичко си му е наред. MPEG-4 е декодер за цифровите програми.

7. Тук е от
    Jun 2011

колега но на други места по други сайтове и страници не намирам да пише някаде да го има този декодер....ако някой колега може да провери някъде.....ще съм много благодарем имам буквално няколко часа.....мислълта ми е че Метро доста често лъжат в характеристиките горял съм един -два пъти...

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от casparcho
    колега но на други места по други сайтове и страници не намирам да пише някаде да го има този декодер....ако някой колега може да провери някъде.....ще съм много благодарем имам буквално няколко часа.....мислълта ми е че Метро доста често лъжат в характеристиките горял съм един -два пъти...
    Чети
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/32LV833G
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications

10. Тук е от
    Jun 2011

Още преди да пусна поста го прочетох колега, но не съм много на ТИ......притесних се , че почти на всички ТВ-та след тунерите пишат мпег4 ....а тук не само на метро обявата.....та...тук чета но само го намирам в това описание...... Video-Wiedergabe (USB) AVI, MPEG1, MPEG2 MP, MPEG4 SP, MPEG4 ASP, Xvid, H.264, AVC, MS ISO MPEG4, MJPEG, mpg, dat, vob, MP4, MKV, ts, trp, tp, flv ..та незнам този декодер само за филми ли е или нещо за рограмите HD или нещо такова....много ще съм ти благодарен колега ко каже ИМА го или го НЯМА и да паля колата да бързам да си го взема благодаря ти предварително....

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Има го. Имай обаче в предвид, че тунера на Тошиба сканира много бавно.....цифровата кабелна. Някой от колегите тук се беше оплакал, че му отнело близо час.

12. Тук е от
    Jun 2011

Благодаря ти. ами каквото е такова....струва ми се добра цена. Като стане готов етажа ще почерпя по бира
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321089469[/time]_________________________________________________

купих 32LV833G си го но вече 2 часа избира каналите на цифровата телевизия и е на 70% ......... ....

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от casparcho
    купих 32LV833G си го но вече 2 часа избира каналите на цифровата телевизия и е на 70% ......... ....
    Споко има време - тъкмо ще приключи за речта на президента в полунощ на нова година

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Колеги някой има ли представа защо не ми избира всички канали на цифровата ТВ ..аналоговата ги избира....и като избира на бързо търсене изважда едни канали на подробно други като предните на бързото ги няма ???? Ако някой може да даде съвет ако не го слагам в кашона и отивам да го връщам, дали си има проблем с тунерите нещо ???...за това сам го взел да не ползвам устройството за цифровата ТВ.....иначе HD каналите са уникално качество останах изумен....

16. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

аз имам по-стар модел и специално цифровия тунер е ужасен - пълно сканиране 6-7 часа!, накрая трябва да въведеш ръчно честотите, защото повечето канали не излизат и пак не е сигурно. Може и да имам проблем с кабелната, но честно казано съм разочарован и сега ако ми се наложи да купувам ще търся друга марка

17. Тук е от
    Jun 2011

незнам как да въведа ръчно честотите има следната опция: Ръчна настройка на цифрова ТВ: след това излиза прозорец в който ръчно настройваш честотата. До тук добре вкарвам честота, казва сканиране и ми изважда 10-тина програми.... това ли е начина....уж ги е запаметило но пак липсват някои...да не би да трябва на пълно сканиране и тези които няма да ги има по този начин ??? афе много скапана работа пък незнам
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321187886[/time]_________________________________________________

по този начин май ги поизбра сега отивам да бачкам и после ше ги запиша на лист всички и ще проверя дали ги има и ще пиша..но определено съм разочарован от тунера....

18. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Точно както си описал го правя и аз. Вземам лист от кабелната, вкарвам всяка честота където има канали по отделно като се задават допълнителните параметри (важно) за търсене - 6900, 6875... или 64,128 ... нещо си и пускаш търсене. Изскачат 5-6 канала, които се запаметяват подред. Минаваш всички честоти и после като ти ги е запаметило някъде си подреждаш каналите. С тия автоматични сканирания нищо не става (поне при мен)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 98 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе