Тошиба тази година слагат AUO панели приоритетно даже и в средните серии , на това се дължи слабия ъгъл на гледане .Първоначално публикувано от 4o4o
Тошиба тази година слагат AUO панели приоритетно даже и в средните серии , на това се дължи слабия ъгъл на гледане .Първоначално публикувано от 4o4o
Малко инфо относно TOSHIBA 26EL833G
това е панела който се използва в телевизора
а това е информация относно панела
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&prev=/search%3Fq%3DLGD%2BLC260EXN-SDA3%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dt36%26rls%3Dorg.mozilla:bgfficial%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.bg&sl=zh-CN&u=http://www.panelook.com/modeldetail_parameter_cn.php%3Fid%3D12581&usg=ALkJrhgtzmz6MRL4bDq1wvrJywcHyf14xA
a-si TFT/amorphous silicon (a-Si) - това е TN матрицаПървоначално публикувано от m65
биват още и silicon oxide, silicon oxynitride (SiON), silicon nitride,
http://www.hpl.hp.com/techreports/96/HPL-96-19.pdf
колеги незнам дали тук е мястото но ме интересува спешно понеже само днес мога да закупя следния ТВ ..и питането ми е ..
питането ми е само днес е на промоция в метро за 499 лв....гледам има 2-та тунера и пише mpeg4 на метро снимката на ТВ ...има ли го ,че по други места не виждам да има и важно ли е това нещо да не се прецакам ? моля ви за съвет понеже е само днес промоцията...главно ми трябва да гледам цифрова ТВ като към тази която съм ебезплатно нямат карти приемниците които дават и съм ги питал и кават само си слагаш кабела в ТВ с тунер-С и готово дали това мпег4 трябва за някои канали или филми ??....много ви моля за съвет за този декодер ли е кодек ли и благодаря на всички които помогнат и предпазят от евентуална грешка
casparcho
Вземай спокойно - всичко си му е наред. MPEG-4 е декодер за цифровите програми.
колега но на други места по други сайтове и страници не намирам да пише някаде да го има този декодер....ако някой колега може да провери някъде.....ще съм много благодарем имам буквално няколко часа.....мислълта ми е че Метро доста често лъжат в характеристиките горял съм един -два пъти...
ЧетиПървоначално публикувано от casparcho
http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/32LV833G
http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...Specifications
Още преди да пусна поста го прочетох колега, но не съм много на ТИ......притесних се , че почти на всички ТВ-та след тунерите пишат мпег4 ....а тук не само на метро обявата.....та...тук чета но само го намирам в това описание...... Video-Wiedergabe (USB) AVI, MPEG1, MPEG2 MP, MPEG4 SP, MPEG4 ASP, Xvid, H.264, AVC, MS ISO MPEG4, MJPEG, mpg, dat, vob, MP4, MKV, ts, trp, tp, flv ..та незнам този декодер само за филми ли е или нещо за рограмите HD или нещо такова....много ще съм ти благодарен колега ко каже ИМА го или го НЯМА и да паля колата да бързам да си го взема благодаря ти предварително....
Има го. Имай обаче в предвид, че тунера на Тошиба сканира много бавно.....цифровата кабелна. Някой от колегите тук се беше оплакал, че му отнело близо час.
Благодаря ти. ами каквото е такова....струва ми се добра цена. Като стане готов етажа ще почерпя по бира
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321089469[/time]_________________________________________________
купих 32LV833G си го но вече 2 часа избира каналите на цифровата телевизия и е на 70% ......... ....
Споко има време - тъкмо ще приключи за речта на президента в полунощ на нова годинаПървоначално публикувано от casparcho
Колеги някой има ли представа защо не ми избира всички канали на цифровата ТВ ..аналоговата ги избира....и като избира на бързо търсене изважда едни канали на подробно други като предните на бързото ги няма ???? Ако някой може да даде съвет ако не го слагам в кашона и отивам да го връщам, дали си има проблем с тунерите нещо ???...за това сам го взел да не ползвам устройството за цифровата ТВ.....иначе HD каналите са уникално качество останах изумен....
аз имам по-стар модел и специално цифровия тунер е ужасен - пълно сканиране 6-7 часа!, накрая трябва да въведеш ръчно честотите, защото повечето канали не излизат и пак не е сигурно. Може и да имам проблем с кабелната, но честно казано съм разочарован и сега ако ми се наложи да купувам ще търся друга марка
незнам как да въведа ръчно честотите има следната опция: Ръчна настройка на цифрова ТВ: след това излиза прозорец в който ръчно настройваш честотата. До тук добре вкарвам честота, казва сканиране и ми изважда 10-тина програми.... това ли е начина....уж ги е запаметило но пак липсват някои...да не би да трябва на пълно сканиране и тези които няма да ги има по този начин ??? афе много скапана работа пък незнам
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321187886[/time]_________________________________________________
по този начин май ги поизбра сега отивам да бачкам и после ше ги запиша на лист всички и ще проверя дали ги има и ще пиша..но определено съм разочарован от тунера....
Точно както си описал го правя и аз. Вземам лист от кабелната, вкарвам всяка честота където има канали по отделно като се задават допълнителните параметри (важно) за търсене - 6900, 6875... или 64,128 ... нещо си и пускаш търсене. Изскачат 5-6 канала, които се запаметяват подред. Минаваш всички честоти и после като ти ги е запаметило някъде си подреждаш каналите. С тия автоматични сканирания нищо не става (поне при мен)