Не. 3Д-то тръгва само при връзка с HDMI кабел/високоскростен/.Първоначално публикувано от mitakaa86
Не. 3Д-то тръгва само при връзка с HDMI кабел/високоскростен/.Първоначално публикувано от mitakaa86
Много си я бях харесал тази тошиба ,но майПървоначално публикувано от hristoslav2
ще трябва да се ориентирам към самсунг,понеже от това което про4етох слагам 3Д на флашка и си гледам![]()
Вчера реших да "вържа" моята TOSHIBA 46" TL838 с едно лан кабелче от рутера та да видя какво ще станеБез никакви допълнителни настройки YouTube и TOSHIBA Places станаха активни и готови за ползване. YouTube е ясен, малко тромаво като цяло, но по-бързо става на лаптопа, но пък HDто си е HD
Порталчето на Тошиба не е зле, семпло, но предполагам ще търпи развитие, има си фейсбук, прогноза за времето/най ми допадна/, евронюз, игри и др. подобни.
Поздрави
Къде по-точно ти се показва този YOU TUBE ,аз имам само TOSHIBA PLACES ама съм с WIFI?Първоначално публикувано от Zapa
Смени си района на Germany и ще ти се покаже.Първоначално публикувано от bgeorgiev
Честита 2012-та на всички! Много здраве и късмет!
Благодаря за бързия отговор
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен
Благодаря за инфото. Аз същото си мислех(знам че оптиката е в пъти по-добро решение), не за друго а защото това решение ще е временно, просто трябва да сменя видеото с по-ново и HDMI, изход. И последно, в моя случай връзката от PC-то към ТВ-то е DVI-HDMI, това значи ли че няма да подкарам 3D филм, от компютъра?Първоначално публикувано от hristoslav2
Някой знае ли как да се направи Телетекста на 32tl838 на кирилица?
Някой обновявал ли е firware и дали това ще помогне с проблема с картината на HBO когато телевизора е с СА модул.Първоначално публикувано от boy123
Помогнете не мога да открия как да си сверя часовника на "42SL863 модела
изостанъл е с 8 минути и ме дразни че не мога да го сверя.
Ако някой е пуснал 3D на TOSHIBA 40TL838G ще помоля да помага.При мен нещо не се получава.![]()
Възможна ли е настройка за размера на картината която да остава след смяна на канала?
Благодаря за линка. Преди двата модела ги сравнявах тук http://icecat.ch/p/toshiba/46tl838g/...976448.html#pg и тук http://icecat.ch/EN/p/toshiba/46wl86...-8951242.html, но няма нищо по-хубаво да се сравняват от спецификациите на производителя, още повече и така нагледно както в сайта на тошибаПървоначално публикувано от hristoslav2
[img width=685 height=600]http://www.prikachi.com/images/170/4218170G.jpg[/img]
или пък за другите два модела
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325559660[/time]_________________________________________________
==================================================================================
Благодаря много за отделеното време...Първоначално публикувано от nkd
По принцип на този етап 3D не ми е необходим и не държа да го има. Предпочитам да е 55' , а липсата на мощен процесор CEVO, липса на връзка с интернет/Wi-Fi , липса на MKV/разни други бъдещи формати; липса на връзка с USB флаш памет/твърди дискове и подобни проблеми смятам да разреша с един компютър който да играе ролята на медиен център в който да сложа и една платка (например HDTV TBS DVB-S2 PCI-E 6921 или SkyStar 2 eXpress HD) за приемане на HD и SD цифрова сателитна телевизия и "тарикатско/шеринг" гледане на хиляди програми на чинията ми която е с мотор.
В такъв случай 753 напълно ме задоволява, но единственото което ме спира да търся запечатана бройка е морално остарелия външен вид с тези дебели пластмаси от всички страни...
От друга страна на цената на 55'-753 мога да си поръчам от Англия Sharp AQUOS LC60LE636E срещу 999 лири като се откажа да заплащам 100 лири за 5-годишната гаранция, а в България се продава на двойна цена :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
================================================================================
Когато някой започне да пише мнение и в началото използва "колега", а после покаже, че е скаран с българския книжовен език, тогава знам, че си имам работа с бакшиш. Вместо да се мъчиш -> вземи да завъртиш един курс, аПървоначално публикувано от brabusbg
- к'во ш'и каи'ш
"И всичко това без никакви лоши чувства!"
И при мен е същото явно Тoshiba PLaces не работи с фейсбукаПървоначално публикувано от lopo
![]()
Не знам къде видя че съм скаран с българския език, но явно просто си решил, че трябва да обидиш все пак с нещо! Не знам защо реши също че съм бакшишПървоначално публикувано от polki
![]()
![]()
- определено не съм , но... щом трябва ще сменям професията!
Жив и здрав да си и дано да се образоваш повече от мен!
Извинявам се за офтопика на модераторите!