Трябва да може и с LAN кабел , безжично само с донгъл.Първоначално публикувано от explod
Трябва да може и с LAN кабел , безжично само с донгъл.Първоначално публикувано от explod
А дали ще стане с кабел от рутера към телевизораПървоначално публикувано от nkd
Да!Първоначално публикувано от explod
OK мерси Dominator
Мерси и аз го пдкарах през един плеар на LG и HDMIПървоначално публикувано от lex_luthor
Мерси,boy123!За жалост ги направих всички главни,но това не е достатъчно за да се четат по-лесно,без излишно напрягане.Първоначално публикувано от boy123
Здравейте и за много години, преди няколко седмици закупих този ТВ http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40wl753g и
1.Немога да подкарам от USB-to субтитрите(направех всичко както пишеше на 1-та страница в този раздел)
2.Това "wlm 10U2 wireless" немога да го подкарам(правя всичко по книжката му) и
3.Тези чинчове отзаде някои невадят звук [img width=800 height=500]http://www.prikachi.com/images/323/4224323r.jpg[/img] само 1 от снимката изкарва много слаб звук, а на 2 няма никой(да кажа, че слагам тонколонки и на мястото на SUB слагам сублуфер с вграден усилвател)
Отчитам грешка, че купих 32TL838:
звук - лош
картина - лоша
настройка и промяна на канали - лоша
тунер - слабо чувствителен или не знам какъв е проблема...
дистанционно - абсолютно не е потребителско
при тази ситуация въобще не ми се занимава с DLNA , WiFi и т.н., само си губя времето
Toshibata забива т.е. не излиза от менюта , бавно работи. Имам и други lcd (по-стари), но чак толкова проблеми не съм виждал .
Казвам го само за инфо без препоръка!!
pa6kyl за "2" -това е аудио вход за компонентния сигнал ,а на суб изхода от менюто трябва да му зададеш ,че ползваш външен суб. За "1" мисля ,че също в менюто се регулираше нивото ,но сега не мога да проверя.
Здравейте !
Ще помоля някой, който е запознат с модела 42HL833G, ако може да ми пише на ЛС, за да му задам няколко въпроса.
Благодаря предварително !
Здравейте хорца искам да споделя своя проблем и се надявам някой да ми окаже HELP.Вчера си купих ТВ Тошиба 32sl733g с надеждата
да го ползвам за монитор на компа(настолен)който е доста старичък вече от 2005 год.е и няма HDMI изход видео картата(ge force fx5600)
а има само s-видео и VGA И DVI.Та проблема е ,че не се получи искарах VGA кабела от монитора на компа и го наврях в новият ми телевизор който има
същия вход и така пускам компа и се появи черния екаран първоначално с доста бели буквички и цифрички и си викам ааа добре
почна да зарежда луйндолса и за миг изчезнаха и след това се появи Лундолс ХП че зарежда и тази картинка се скри и всичко се скри и се появи някакво съобщение на тв-то
,че не се поддържа този формат.Дайте някаква идея какво да правя с последната версия съм на видео картата!
Вземи си DVI>HDMI кабел ./или само преходник и си ползвай HDMI кабел/
да знам че мога да го направя но ще е в краен случай все пак имам vga вход на тв-то аз искам него да ползвам ..но ако не се намери някой да помогне.......тогава ще си взема преходник DVI към HDMI и кабел HDMI за да мога да го ползвам за бъдещия ми лаптопПървоначално публикувано от svetlio1
смени резолюцията като си на стария с вертикална 60Hz и пробвайПървоначално публикувано от diablooooo
да но моя е 100 hz as one large vertical desktop(vertical span) това ли трябва да отбележа за да стане на тв-тоПървоначално публикувано от isich
не става пробвах го