вързал си монитора и тв-то - затова ти дава да си разпънеш десктопа.Първоначално публикувано от diablooooo
махни тв-то, като си на монитора намали резолюцията и сложи ниска вертикална честота, после тури тв-то.
вързал си монитора и тв-то - затова ти дава да си разпънеш десктопа.Първоначално публикувано от diablooooo
махни тв-то, като си на монитора намали резолюцията и сложи ниска вертикална честота, после тури тв-то.
вързано е само с видеото а дори да я намаля няма да има ефект тъй като монитора на пс-то е резолуция 1440 на 900 а новия тв е 1920 на 1080Първоначално публикувано от isich
P.S. както казах тв-то приема сигнала от компа но до някаъде и после край имам чувството ,че имам нужда от някой допълнителен драйвер
Остави го това VGA ,не се занимавай с глупости ,защо ти е аналогова връзка при наличие на цифрова такава ? И първо погледни в упътването каква е максималната резолюция ,която приема ТВ през VGA /99% не е 1080р/ -много малко са моделите ,които поддържат 1080р VGA .
" zkm " - ти направо ме разби с този коментар.Утре или вдругиден вече бях решил да взема 40инчовия,но с този коментар направо взе да ме разубеждаваш.Някой който си го е взел 40 инчовия да даде мнение как е телевизора ,а и който разбира да дава компетентно мнение или да се насочвам към друг модел и марка.
Здравейте!
Имам проблем с DLNA връзката, когато пусна нещо с по-голяма резолюция (720p и нагоре) започва да сече и не може да се гледа нормално. Телевизора е TOSHIBA 42RL833G.
Благодаря предварително!
дано не се повтарям,че нета се е...ва май значи аз пробвах и този вариант купих букса преходник DVI към VGA и вързах кабела към него и тв-то също и пак се получи същия проблем който го описах в първата ми статияПървоначално публикувано от svetlio1
DVI към HDMI ти трябва -нали за това казвам да използваш цифровите връзки.
Добре svetlio1 разбирам те напълно даже и го мислех преди 3 часа дали да го закупя този кабел но мисълта ми е защо след като на ТВ-то имам такъв вход немога да го ползвам това ми беше въпроса ...благодаря ти все пак
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325710073[/time]_________________________________________________
Тъй като не съм ползвал HDMI кабел до сега през него излиза ли звук или трябва отделен кабел ?Първоначално публикувано от svetlio1
Да по HDMI имаш звук ,но по DVI в повечето случаи -не .За това паралелно си свързваш и един кабел за звука /3.5 мм аудио жак/ ,но пак трябва да провериш как е положението с твоята видеокарта .
Предполагам при теб има някакъв проблем аз го имам това ТВ от 10 дена и мога да кажа:Първоначално публикувано от zkm
1. звук - перфектен
2. картина перфектна
3.тунер - перфектен (като в момента ползвам аналогова ефирна ТВ)
По отношение на забавянето в менютата наистина го има ,но само в тези за Wifi-то ,което мисля е нормално.
По отношение на потребителското дистанционно е въпрос на вкус и на навик.
За мен ТВ - то за този ценови клас е отлично , но вкус приятел няма
Здравейте, нова съм тук и четох доста по темета, ама нали съм си жена нещата не са ми от най-ясните, та ще попитам направо.
Купих си ЛСД тошиба 32EL834G, в магазина изрично попитах няколко пъти дали чете субтитри на български от флаш. Беше ми обяснено като на малоумна "да г-жо чете", да ама не. Свалих няколко филма, но субтитри никакви. излизат разни точки и запетайки но нищо повече.старият ми самсунг имаше един бутон туулс на дистанционното от който се настройваха, но този няма нищо подобно.
та въпроса ми е този модел по принцип ли не поддържа български субтитри от флаш или аз нещо не мага да направя настройките.
предварително благодаря за отговора
bgeorgiev ,Явно се има пред вид смяната на цифровите канали , които по принцип се сменят по-бавно. Обаче когато се ползва САМодул с карта на оператора , забавянето зависи и от кодировката . Аз имам две карти на Близуу едната е с пълен достъп до всички програми и тя ми бави повече особено на HD , другата си сменя доста бързо като я сложа в същия телевизор.
И аз имам един въпрос точно по тази схема съм вързал PC към TV, DVi-HDMI преходник + стерео жак 3.5 всичко е ОК, но още не съм подкарал 3D-то, когато използвам преходник DVI-HDMI, ще мога ли да подкарам 3D или задължително връзката трябва да е HDMI-HDMI? Благодаря?Първоначално публикувано от svetlio1
@naki4ka
Погледни на първа страница на темата под секция - Media Player, е обяснено всичко подробно, при мен всичко е ОК, след като се запознах с инструкциите
това го четох и препрочитах и като се знам колко съм на "ти" с техниката стигнах до извода, че по-бързо ще пуснат хубав филм по БТВ-то отколкото аз да я извърша цялата тази процедура . затова си и позволих да пиша, не знам защо си мислех, че ТВ-то като е производство 2011 год./ако не са ме метнали и за това разбира се/ субтитрите ща са му най-малкия проблем.Първоначално публикувано от serpentiny
благодаря за отговора.
1. Зависи от поставеният в модела хардуер и софтуер. Тошиба в това отношение е пълен бърдак...Първоначално публикувано от pa6kyl
2. Два модела са всеки е пхрадназначен за отделна група модели телевизори.
3. Търси AUDIO OUT. За субуфъра Светлъо вече ти писа.
Това зависи от инсталираният DLNA сървър на компа. Пробвай с друг.Първоначално публикувано от explod
DVI към HDMI !!! + за звука кабел 3.5 мм аудио жак-3.5 мм аудио жакПървоначално публикувано от diablooooo
За VGA към VGA - задължително си прочени инструкциите на телевизора за поддържани видеоформати през VGA.
Не случайно не е сред препоръчваните модели....SL, UL, VL, YL, WLПървоначално публикувано от zkm
Направи му ъпдейт на фирмуера-може да се оправят някои бъгове.
Винаги преди да купите даден препоръчан от консултантите модел, тествайте на място в магазина с ваша флашка или преносим хард диск.Първоначално публикувано от naki4ka
Явно описанието тук https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487797 - или не важи за някои модели като вашият....или не правите нещо както трябва.
Дай въпросите си тук.Първоначално публикувано от tndrrr