ПОМОЩ !!!
Нямам звук през HDMA от лаптопа към телевизора (TOSHIBA 42RL833G).
Ако някой знае нещо да помага.
ПОМОЩ !!!
Нямам звук през HDMA от лаптопа към телевизора (TOSHIBA 42RL833G).
Ако някой знае нещо да помага.
Вероятно проблема е в аудио настройките на лаптопа .
Досега имаше ли звук или това ти е първото връзване с HDMI? Провери настройките на звуковата карта.
Това ми е първото връзване на този телевизор и с този кабел.
Иначе на телевизора на един приятел със същия лаптоп и друг кабел си вървеше.
пиша по спомен, но ако си с Уин 7 долу вдясно където е иконката за звука цъкни 2 пъти и ще ти излязат устройствата
Правилно си спомняш, ще проверя настройките, не се бях сетил за това.
Значи по принцип не може да е от кабела така ли?
Може би трябва да го сложат на първа стр. ,че го пиша сигурно за 4-5 път
Control Panel> Hardware & Sound >Sound> Menage Audio Devices
OK разбрах. Мерси много
Може и да е от кабела, няма гаранция за нищо - особено ако е 2 за лев, но първо провери настройките на компютъра. Може да липсва и някой драйвер. Можеш да провериш кабела при някой приятел, но се насочи първо към PC-то.
OK мерси
Мерси много!Първоначално публикувано от isich
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327335186[/time]_________________________________________________
Некст куесчън, защо днес като пуснах тиви - то вече прословутото ЕлТе838 първо ми нарежда първо осем немски канала след това останалите т.е. бнт, бтв, нова и т.н?
Ако си включил функцията "автоматично обновяване" на каналите всеки нов пакет, който кабеларите качат се хаква на първо място ,това важи и за ръчното добавяне на цифрови пакети . Ако си подредил каналите и не искаш изненади изключи тази функция .
Нещо май не я намирам тая функция?!?Първоначално публикувано от nkd
Аз съм с 42SL863 и влизам в Интернет (ако може така да се каже на тия 2 неща,написани по-горе) през "Свързан ТВ",при теб може би е по-различно менюто.В спецификацията на твоя пише SMART TV - ДОСТЪП ДО YOUTUBE, HbbTV, TOSHIBA PLACES,намери го в менюто и виж влиза ли в YouTube (примерно),като му пъхнеш кабела.Първоначално публикувано от cakara12
интересното е,че има интернет когато съм свързал ТВто с директния кабел,а когато свържа кабел-рутер-кабел-ТВ не показва нет.И отделно youtube не е нормален,а започва с някакво клипче и имам стрелка за търсене в която въвеждам името на клипа(примерно).Първоначално публикувано от boy123