зная че са от тогава, но в случая по-определяща е цената
зная че са от тогава, но в случая по-определяща е цената
Каква е видео картата?Първоначално публикувано от serpentiny
Картата е Radeon HD6850.Първоначално публикувано от kristian93
За радеоните не мога да кажа, аз карам с GeForce 520 и 3D-то с PowerDVD работи.
Добре кажи, поне с какви настройки(3Д) правиш на Power DVD?Първоначално публикувано от isich
По памет мисля беше на autodetect, но пробвай с този тестов тул да ти намери какво не е наред.Първоначално публикувано от serpentiny
http://www.cyberlink.com/prog/bd-support/diagnosis.do
[img width=550 height=600]http://img.techpowerup.org/120207/AdvisorB3D.png[/img]
Моля някой да ми каже как да настроя Тв то за да стигне сигнала до него (интернет) .Рутерът е настроен и предава сигнал.Става дума за Toshiba RL838 .
При тест за връзка с мрежата ми дава :Не може да се установи връзка с мрежата моля проверете вашите мрежови настройки .Къде да погледна ???![]()
Здравейте ,искам да попитам на toshiba 40tl838 стойката подвижна ли е или не?
Задал ли си АП и МАК на телевизора или ако са автоматични ги виж и ги задай в рутера за дадения вход.Първоначално публикувано от consul73
Обади се събота неделя, а ако си много назор и вечер става. С червената ерка/шкода/ съм.
Знаеш , но знаеш ли ,че са двегодишни мостри работили по 10-12часа на ден , надраскани и вероятно връщани вече ? Ако са запечатки добре , но трябва да влезеш в сервизното меню за да видиш наработените часове .Първоначално публикувано от ico_-_
Иначе Тошибата е по добрия избор .
Здравейте, влизам в сервизното меню но не намирам колко часа е работил тв-то. Как да разбера ?
Мерси предварително !
Да, върти се по малко...Първоначално публикувано от nasko_pld
как да разбирам- по малко.....,малко като градуси или не е желателно да се въртиПървоначално публикувано от popov77
Гледай на 1 или 2 страница има един датчик POT, мисля че това са часовете поне на моят са товаПървоначално публикувано от pa6kyl
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328685435[/time]_________________________________________________
Мерси за инфото. Инсталирах въпросната програма, която след сканиране ми показа, че всички устройства могат да възпроизвеждат 3D. И след като се поразтърсих из насторойките на картата, активирах функцията GPU Scaling, след което всичко тръгнаПървоначално публикувано от isich
![]()
От известно време всякакви надписи и цифри не са плътни,а стоят на ивици и леко размазани все едно тип ''зебра''.Най-дразнещо е примерно на The voice,текстовете на новините по БТВ примерно.Някой има ли представа на какво се дължи това?Тошиба SL738G и Булсат със ZHD100.